AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
AMD/Ati oldaláról letölthetõ.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Azt akarom kérdezni hogy melyik a legújabb driver?Mert nekem 7.12 van fenn de attól nincs újabb?
Egyébként látom elkezdtétek írni hogy milyen karitok van/volt gondoltam én is leírom
Volt 1 9250-esem volt 1 9600XT-m meg van most 1 X1650PRO-m.4 év alatt 3 kari.Most akarok 3870-et venni.Ja és ha van új driver akkor tudtok linket adni honnan tudom leszedni?
driver cleanner progit minimum kell használni
de biztos ami biztos reinstall!!!!!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nem, itt arról van szó, hogy tudni kell hova nyúlni nvidia kártyáknál, és ugyanolyan szép képet tud adni. csak idáig sokan nem tudnak elszámolni...
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
mikor 8800GTS 320MB-osat hasonlítottuk össze HD3870-el a Crysis-be ugyanazokkal a beállításaokkal észrevehetõ volt hogy az ATI szebb életelibb színeket használt
ezt meg én mondom
A cikk alapján újraflasheltem a vga bios-t, így 2D-ben vissza van osztva 250/500 Mhz-re, és az étvágyát is visszafogtam mivel 1v helyett 0,85v-t kap a mag. 3D-ben is feszcsökkentés lett 1,15v helyett 1,05v, ezáltal korántsem melegszik annyira mint eredetileg. És még így is viszi az XT órajeleit, ami figyelemreméltó. És mint tudjuk a 2900XT az újdonsült 3870-esnél is erõsebb, szóval pár kattintással megspóroltunk 20 ezer forintot 😊
Egész komplett kis bios-gyûjteményhez van link a cikkben, és leírják azt is (igaz németül, de gazdagon illusztrálva), hogy miként lehet bios-t szerkeszteni, így mindenki elkészítheti a szájízének megfelelõt. Feszkót adhatsz neki, vagy elvehetsz, gyári órajeleket és ventiszabályozást babrálhatsz, amit csak akarsz! És nem csak 2900-esekkel mûködik a dolog, hanem bármilyen ATi vagy nVidia kártyával (természetesen külön program kell hozzájuk).
Ha már volt akkor bocsánat, ha nem akkor sokaknak sikeres moddolgatást kívánok.
Akkor viszont nem értem akkor mert nekem egy magos Pentium4 3.4 L2 2 Mb@ 4 Ghz-es proci Gigabyte 2600XT-m van mellékelve. Emelt procival pár FPS többlet (tényleg minimális) és nem hinném, hogy a VGA a gyenge láncszem. Ennyit nyomna a crossfire?
Most lehet bödületes hüleséget írtam.😊
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
venti halk?
motorhang van 10cmrõl? vagy csak szélzaj?
és infokat
zene egyenlő élet
lehet rakötöm egy ventiszabályzóra és nem kell felesleges progikat felraknom...<#szomoru1>#szomoru1>
zene egyenlő élet
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
remélem jövõ héten meglesz az x38-as lap az már menni fogg 16x16 😊
zene egyenlő élet
2. pci-e 16 8 4x-es?
chipset?
akkor ne csodálkozz ott
1vga-val más a helyzet
erre is akartam kipukkadni hogy igenis megéri feljebb emelni a proci órajelét hisz hajtja a vga-t! 😊
amúgy elnéztem a képeket a gépemen mert vga tuning crossfire 12520 pont..
7.1 catalyst!!
zene egyenlő élet
a legjobb ph mesterek se értek el ennyit 4magos agyonhúzott cpu-val se
http://phtoplista.interact.hu/listak_ati/PH_3800_2006.htm
Engem az, hogy egy elõre scriptelt eseményeket, hogyan dolgozz fel a rendszer nem gyõz meg viszont ha a Crysis-al játszom és rám ront az összes M.I és dölnek a rám a pálmafák plusz a fabodega jobban meghat, hogy ne 15 FPS-el keljen leszednem õket hanem folyamatába lássam a játékot.
Grat a 2006 eredményhez.
csináltam tesztet mikor megjott a másik 3870-em,minden alapon 6750-2,67ghz 777-1126 >>> 10321 pont(3dmark06)
vga tuning után 843-1206 >>> 10790 pont ami kicsit meglepett,azt hittem jóval több lesz,már kezdtem is izgulni,vertem a fejem a falba hogy fasznak kellett két kártya! 😊
ekkor jött a proci,feltoltam 3,2ghz-re az órajelet és hopp 13946,na mondom jó,közel a 14000!😊
most végleges formába 3,72ghz-en megy a proci mint látható is a 3dmark06 topik-ban és több mint 16000 pont a végeredmény!!!
igaz,mindez crossfire alatt!!
16*4 zakatol a két kari,lehetne még hozni rajt mondjuk egy x38-as lappal,no meg egy erõsebb procival,amit remélem jövõ héten már le is tudok tesztelni!😊és akkor meglenne a 18000 pont!
mindez biosfrissítés nélkül...
zene egyenlő élet
2002 óta itt olvasgatok a legszivesebben.😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
www.smart-bus.hu
max 1-2 pontal többet kap 3dmark06-ba a vga de játékokba még ennyise
semmi látható különbség
a vga arra újjabb lock mentes bios-t kell feldonbni de ennek se sok értelme sztem
777@2250 @900@2700 volt a max de ítt már 100%-on járt a venti és nagyon hangos volt
a 3Dmark06 elsõ tesztjébe 75fps helyett 82fps lett
+10%-nyi fps-ért nem hajtom szét a gépemet és a hangja is csak a vga-nak 4-5xõse lett
mert 39%-ig megy fel magától ott szinte semmi hangja
procit esetleg érdemes tuningolni hogy 3ghz meglegyen azt kész
Nekem csak 1.4125V-on jár. Semmi baja nem lesz a procinak a tuningtól.
Ha nem lenne benne a processzor szó, még rá is bólintanék. Azért manapság egy 2GHZ helyett 3.5-ön járó procira azt mondani, hogy nincs észrevehetõ különbség ... egy 5GHz-et elvívõ Wolfdale-t nem is említve ... Ha meg üzemi hõmérsékleten van tartva mitõl menne tönkre? VGA-nál viszont nem lehet akkora tuningot csinálni, hogy megérje.
www.smart-bus.hu
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
www.smart-bus.hu