AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
te láma vagy?

pixmaniába raktáron van os ott az ATI az olcsóbb 41700Ft

a prohardver bazárba is legolcsóbban 43eFt a 9600GT

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

grebber
Hm ez az ár olyan hülye dolog ugyanis van olcsobb 9600GT mind 3870 errõl ennyit ahány bolt annyi ár.

Next PC upgrade: 2022

MaSzKa

Solten
hehhehhe <#vigyor>

Saor Alba

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Srry nem kell van elõfizetésem..😄

Solten
? (ez elmaradt)

Saor Alba

Solten
"Mér szép csaj" <#hehe> <#hehe> <#hehe> figy, ne ilyen rajzolt nõciken élvezkedj.. <#vigyor> Adjak pár linket 😉

Saor Alba

Solten
Ehh, már régóta feltûnt hogy a ph qrvára elfogult nvidiáékkal kapcsolatban. Könnyû lepénzelni egy ilyen balkáni kis ország leglátogatottabb hardveroldalát 😊

Saor Alba

Mér szép csaj. Amugymeg 20as ráfizetéssel baromira megéri.

Solten
Mekkora balf@sz.. <#vigyor> Qrvára látszik hogy milyen p/csa van ha bennt van fejjel lefelé a kuckóban.. Ha nõket akar nézegetni vegyen pléjboyt... <#hehe>

Hóóh, itt már a tanga is kivillan... <#vigyor>

Saor Alba

MaSzKa
oda írtam neki a fos pixmaniába

Sapphire HD3870 41700Ft
Zotac 9600GT 47000Ft

sok az nv elvakult

sztem az Nvidia vga-kba bele van építve valami olyan ha megnézed akkor csak azt veszed még ha szarabb akkor is
valami agymosás féle

Jah bocsi ati topic..😄

<#taps>
Jókis üzleti fogás. Haverom csak azért vesz albatron 8800 GTS 640 et mert szép girl van rajta..😄😄 (nemugy mint asuson, az ghost2es...). (habár lehet azis közrejátszik, hogy csak 20ast kell ráadni a 8600 gt mellé...)

Solten
Hehhe, durvul a helyzet nõcik terén <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Igen, egy hete már volt 8.2 erre fless küld egy tesztet beta driverekkel... 9600GT szerinte olcsóbb? Jézus, mirõl beszél ez?? <#vigyor>

Saor Alba

Jó 5let a függõleges elhelyezés, így legalább a s*ggét is látni a girlnek.<#wow1><#worship><#worship>

MaSzKa

MaSzKa
az is érdekes soha nem váják meg míg az ATI ad ki 1 új drivert és rögtön utána tesztelnének :-(

úgy lenne Fair Play

Hmm...Hmm... Vasárnap lehetne negyedik igen is...😄...
Cseréljenek az nvidiások és az atisok megfelelõ kategóriában kártyát. Micsoda szivatás lenne..😄

Solten
Ez az Maszka osszad fless-t! <#taps>

"jó lett volna ha a max és a min FPS-t is leírjátok"

Ez mondjuk egy nagyon jó meglátás. Civilizált hardveroldalak tesztjeibõl ez nem hiányzik.

Saor Alba

MaSzKa
amugy érdemes elaolvasni a fórumba megintcsak beírtam a frankót 😄
De tényleg: 9600 GT vagy HD 3870?

Solten
Nvidiába szerelmesek szent oldala a prohárdver, nincs a listában... <#whatever> <#hehe>

Saor Alba

bardocz
háát,ha nem szemüveges elfogadom,csak tudják kicserélni :|
Solten
csak a szemeit

Saor Alba

Solten
hurrá

Saor Alba

MaSzKa

bardocz
áh akkor gagyi😄 pedig milyen szép kék szeme van😄
bardocz
Hát persze, ha te beéred egy virtuális nõvel...

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

MaSzKa
az +10eFt 1 órára pesten 😄

bardocz
a nénit is adják hozzá?
MaSzKa

MaSzKa
összes oldal tesztje 1 helyen: Review Roundup: HD 3870 X2 Edition

Jobb lesz mint az nvidia csúcskártyái az biztos...

Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.

bardocz
ki nyilvánította kamutesztenk?úristen...ez a fanatizmus már nevetséges,ha majd kijön nvidiacsúcskártyája azzal hasonlítsák ösze,az hogy 3d markban nem sokkal jobb mint mosgani...hát én leszarom,engem az ilyen tesztek jobban érdekelnek
MaSzKa
régi Atomic HD3870 is igencsak közel volt a 8800GT -hez

akkor ez milyen lehet: Atomic HD3870 X2 H2o 😄

MaSzKa

Palinko
március van... engem nagyon érdekel a 4 es széria
Hát persze, ha van egy teszt amin nem az nvidia jobb, az rögötn kamu. Vagy csak nem fizetett a tesztelõnek az nvidia...

De nem gyengén elveri, mellesleg az nvidia egyik csúcskártyáját, amitõl a 9800gtx nem igen lesz jobb. El kell ismerni ez az év az ati-é.

Palinko
örülnek az atisok az nvidiások meg kamu tesztnek nyílvánítják.
bardocz
4mag vs. 3 mag bár akkor is nagy a különbség,de hogy egy elõzõ generációs kártyát el tud verni szerintem ez a minimum
MaSzKa

MaSzKa
ilyenkor mi van?

köszi szépen most már megy átraktam a másik csatlakozora így bejött a kép a tv-én,csak ugrált a kép átraktam klonba akkor jo volt szoval nvidián nekem egyszerübb volt itt 1 kicsit érdekes a beállitás számomra mindegy lényeg h megy KÖSZI!

Kiegészítés: Régi kártyáknál a beszerelt kártya felsõ csatija volt az elsõdleges, és az alsó volt a másodlagos. Utóbbi azért fontos, mert a kártya nyilván csak 2 megjelenítõt kezel, és a második osztozik a TV-outon, ezért ha bele dugsz valamit nincs TV-out.
Csakhogy az újabb ATI kártyákon 90%-ban az ALSÓ az elsõdleges csati X1000-es modellektõl. Mostanában sokan szívtak vele, ezért írom le.

Elsõ tipp: Tedd át a másodlagos VGA csatiról az elsõdlegesre a monitorodat, ellenkezõ esetben sose fog menni a TV-out. Ha most jól van a csati, akkor nem szóltam.
Második tipp: Ha filmezni akarsz a tévén, akkor nem kell sem klón mód, sem extended desktop. Simán engedélyezd az összes módban a Theatre módot.
Harmadik tipp: A kijelzõk menüben a TV-t be kell kapcsolni külön akár extended desktopot, akár klón módot akarsz. Ha pedig azokból kilépsz, akkor a TV autómatice OFF-ra áll.

Egyébként kártya cserék közben volt rendes driver tisztogatás?

segítsetek

hello mindenki az lenne a problémám hogy vettem 1 új gépet amiben van 1 radeon 3870-es videokari és nem tudom bekapcsolni rajta a klon modot az elözö gépemben 6600gt volt az rá volt dugva a videomra az meg tv--re ha akartam filmet nézni csak átraktam klonba és érzékelte na most a régi gép helyére beraktam az újat úgyanúgy összedugtam,belépek a control centerbe a kijelzõkezelõbe és nem tudom észleltetni vele talán valamit be kellene kapcsolni? segitségeteket elöre is köszönöm.