AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Elég részletesen le van írva itt, én is innen "tanulgattam" a homecinema dolgait. Ja és persze folyamatosan fejlesztik a MPC-HC-t, érdemes szemmel tartani, és az aktuális újabb verziókat mindig beszerezni.
Köszi a tippet. Ezt eddig nem ismertem. <#integet2>#integet2>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Itt a legújabb - még béta - HC: http://ipon.hu/?page=utils&q=MPCHC_beta

A lényeg, hogy a belsõ szûrõknél pipáld be a DXVA-s dolgokat (talán kettõ lesz), a külsõknél blokkold a Haali Media Splittert, a Core AVC Video Decodert és a DirectVobSubot, különben szoftveresen fogja lejátszani!!!
Illetve a Playback/Outputnál vagy Overlay-t vagy pedig VMR9 renderlesst használj. Ha Vista az oprendszer akkor pedig valami mást (kukk a belinkelt oldalt, ott írják)
Nekem VMR9 renderlessnél a kép túl világos volt, és ugyan lehet állítani a fényerõn, de ha bekapcsolom az állításhoz szükséges VMR9 mixer mod-ot, akkor a fényerõt ugyan tudom állítani, de a kép csak fekete lesz. Overlay-nél viszont hiába húzom át a kiterjesztett módban 2. megjelenítõként használt plazmára a képet, ott csak feketeség van, míg a monitoron fasza minden, így most overlay-el használom, de színház módban, így automatikusan kiviszi a képet a plazmára, a monitoron meg akár le is lehet rakni a lejátszót a tálcára. 0-3-5-8% között mozog így a procihasználat, átlagban olyan 4%-os lehet, míg a GPU sem terhelõdik nagyon, csupán 1-2%-on megy.
http://goo.gl/gd6Zi5
A lényeg, hogy az AVIVO-nak van egy hardveres (X1XXX vagy HDXXXX sorozatú ATI vidkártya) és egy szoftveres oldala (pl. CCC-ben is állíthatóak bizonyos AVIVO funkciók, ill. megfelelõ lejátszó kell)
Itt egy összehasonlító teszt AVIVO vs PureVideo: KATT
Wikipédián az AVIVO-ról: KATT
Fatal ha érdekel a dolog (a HD filmek hardveres lejátszása) kifejtem bõvebben, mert egy ideje épp ezzel a témával baszkolódok a gépemen... 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
digitalizálni jó
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
most mi legyen?
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Saor Alba
Pl.:
"Nekünk sem váltott 2D/3D-t.
HIS 3870iceQ3 van. Ez a HIS faszsága úgy látszik"
De BIOS frissítéssel megjavul.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saor Alba
mert ha más az smd elleállás értéke akkor ha a bios-ba ugyan annyi van akkor is többet vagy kevesebbet kap a gpu vagy a ram
GDDR3
Megnéztem mindkét kártya biosát még a feszültségek is csontugyanazok.
Saor Alba
nem hiszem hogy ipon szerezte volna, mert his hivatalos honlapján is ugye lehet rendelni, ott forintba átszámolva 21e volt.
jobban meg is van tuningolva
ez ott alap
a PowerColor Hd3870 OC is ilyen a ventit se szabályozza
mikori gyártmány?
az is lehet azért ilyen olcsó mert az ipon megszerzett valami selejtes verziókat olcsn