AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen a GTX260-nak a 4870, GTX280-nak a 4870X2, bármennyire is nem tetszik egy-két emberkének 😊
Saor Alba
Már csak azért is, - hogy a topikhoz hívek legyünk - kíváncsi lennék, miként muzsikálna alatta a vadpnat új gépem, élén a HD 4850.
A játék sztorija pedig kifejezetten bizsergeti az agyalapomat. 😊))
Más:
- Az új ATI Tray Tools-szal buherált már valaki BIOS-t?
- Vagy az egyedüli üdvösség - az új VGA-mat kicsit féltem - a BIOS-flash?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Szerencsére a nívósabb tesztoldalak is felismerték ezt, és már jó ideje ott vannak a populárisabb játékok grafikonjai is minden VGA-tesztben. És igazán azok érdekesek, mert nem tudom hogy vagytok vele, de nálam a Crysis pályafutása telepítéssel együtt sem volt több mint 1-2 óra. Feltettem, megnéztem, "örültem" neki hogy ilyen szépen megy, és milyen jól néz ki, aztán izibe lekaptam, hogy maradjon hely értelmesebb dolgoknak. A Bioshock a kivétel, ami erõsíti a szabályt, mivel az szép is, és igencsak élvezetes is.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Csak így fejbõl, gondolom, Te is fel tudnál sorolni olyan játékokat, melyeket - megjelenésükkor - referencia, vagy "techdemo" játéknak tartottak, s "álklasszikusokká" váltak...
A Doom 3-at sokáig fikázták az optimalizálatlansága miatt.
Aztán jött a Far Cry.
Jött az Oblivion.
A Crysis...
S érdekes, mindegyik szerepel(t) a nagy VGA-teszter oldalak - nem emberi fizetéssel mérhetõ - kirakat konfigjának tesztelésénél is...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A masik szerintem az NVnel fix volt a felbontas a TVn tehat az sosem valtozott ha a monitoron felbontast valtottal, de szerintem itt is ugyanez van, csak azt nem ertem mi az istenert nem enged mas felbontast allitani a jatekon belul. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Menüben: Tesztek - jobb oldalon Crysis.
Igaz, "csak" Radeon 3870 és CF... hehe
Ha igen, akkor ugye elég (sok) az 1024, én anno 720x480/+FSAA-t használtam.
Ha nem a TV-n akarsz játzsani akkor mi a görcsnek a klón mód?
Ha a gépen játszól, a TV-n mozizol, akkor miért nem kiterjesztett Desktop + Theatre üzemmód az alap?
Amúgy értem a problémát. De esz a penész, mi a fenét csinál NV driver ha klón üzemmódban próbálsz nagy felbontást? Bevágja a TV-t virtual desktop-ba?
Az nvidia drivernel fix volt a TV felbontas de ennek ellenere barmikor tudtam egy jatekon belul felbontast allitani a monitoromon, itt most nem tudok, mert a TV aktualis felbontasa van csak mint lehetoseg.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Venni kell TV-t 1920-as felbontással, mindjárt nem lesz gond.
Most NVidia esetén bármekkora felbontást kienged a TV-re? Csak mert régebben az se tudott 1024 feletitt.
Persze ezt most is megtudnam csinalni de pontosan az a gaz, hogy ha klone modban van a cucc, akkor nem tudok felbontast valtani a jatekokon belul.
Fákjúal!
80K meg max a bazársoron az ára, viszont ugyan ott közel 100K az X2 is, ami még túl új, az árkülönbség meg kisebb, mint a sebesség diferencia, ami pont nem így szokott lenni csúcskategóriában.
Radeon 9500 Pro-val simán tudtam még az egyetemi koliban TV-n filmet nézni
[félreértések elkerülsée végett:
- TV: alapfelbontás
- megjelenítõm akkor még az azóta elhalálozott LG 1915S TFT volt, 1280*1024/60 beállítás mellett. Quake 3 pedig 1.32 Patch és minden max.
Az persze tény, amit "kommunikáltak", de a PIAC igényei mások - lásd a Far Cry, vagy a Vampire: Bloodlines stb. példáit...
Bar van par dolog ami nagyon nem tetszik, de ez szvsz a drivernek tudhato be.
Az a gaz hogy ha clone modba teszem a kartyat, hogy a TV-n is azonos kepet kapjak, mint a monitoron, akkor a jatekokon belul csak azt a felbontast tudom beallitani ami a TVnel van jelen esetben az 1024x768e s ilyen az NV-nel nem igazan volt, ott siman tudtam mas felbontast allitani.
Azert ez eleg szar, hogy ilyenkor mindig kikell kapcsolnom a dual displayt.
Legolcsóbban GTX 280-at ~90k ért láttam, 100k egy 4870 CF. 10%-al olcsóbb az nvidia kártyája de 60%-al lassabb. Lámáknak jó vétel 😄
Saor Alba
Megmondta az EA pár hónapja, hogy a Crysishez semmilyen patch nem lesz már.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Saor Alba
A Far Cry (1. rész)-nál is azt hittük, hogy 1.3 és minden hiba orvosolva...
Elég, ha - NEM MEGJELENÉSI SORREND, hanem ide felpakolás - megnézed ezt a listát [sg.hu - Letöltések:
2004. 03. 28. - Far Cry v1.1 patch
2004. 10. 25. - Far Cry v1.3 patch
2005. 02. 02. - Far Cry v1.31 patch
2005. 06. 29. - Far Cry v1.32 patch
2006. 10. 06. - Far Cry v1.4 patch
A Crysis - ugyanilyen list:
2008. 01. 16. - Crysis v1.1 patch
2008. 03. 16. - Crysis v1.2 patch
2008. 04. 01. - Crysis v1.21 patch
A Crysis amilyen szarul van optimalizálva meg fogja érni szintén az 1.4-et...
Meg lehet, hogy kiadják újra a javított motorral a sima Crysis-t.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
De mi a faszért vettél ATI-t ha örökké csak fikázni tudod? Menny oszt vegyél GTX 280-at ha arra élvezel.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
És most jön a legjobb, jövünk az atisok dumájával: Nagyon sokat fogyaszt..450 w: CCCCCCCCCCCCCCCCCCC
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
- akkor mûködik az ATI Tray Tools vagy sem HD4850-el kapcsolatban?
- én még nem állítgattam semmifélét a VGA-val
Egyet mondhatok: Desktopon 71-73 Celsius.
Unreal Tournament 3
Persze, a 3D-s érték azért nem lehet mérvadó, mert nem Crysis alatt néztem... hehehe.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
<#vomit>#vomit>
<#kocsog>#kocsog>
Fákjúal!
Fákjúal!