90029
  • Klemice
    kórájhetet milyen célra éri meg venni?
  • gameplusz
    lol :)
  • Solten
    Azert jo hogy a tizedannyiba kerulo x3 720-al ugyanannyi fps-e van az embernek... A megolcsobb X2 550-rol nem is beszelve. Es akkor ott van meg a lap...
  • Klemice
    :\
  • Solten
    Korájhét világa...

• Solten
    Sajnos a mobility modder nem tamogatja a mobility 4k szeriat (egyelore?) :( Az AMD driver-letolto oldalan vannak mobility 4k series driverek de csak win7-hez. Ha pistat hasznalsz, probald ki, hatha muxik: link
  • [HUN]FaTaL
    Most nézem hogy már a javított van a fejlécben. Hát akkor passzolom :/
  • Quki
    most böngésszek át több száz oldalt?:DD ehj...fórum keresőbe meg nem találtam...na mind1...vmi csak lesz :]
  • [HUN]FaTaL
    Az újabb catalystokhoz ki kellett cserélni a mobility modder exejét, régebben solten belinkelte, keress rá. :)
  • Quki
    gyerekek...az miért van h nem működik a mobility modderrel sem a driver? végigcsinálom úgy ahogy a driverheaven.net-en le van írva...kiírja a progi, hogy kész...elindítom az átírt drivert és feltelepül...bár furcsa módon kicsit gyorsan...végez , nem kér újraindítást sem. Viszont a CCC nem működik meg sztem maga a driver sem mert nem változik meg optimálisra a laptop felbontása...
    velem van a gond vagy tényleg nem működik ez az átalakítósdi??
  • MR ME
    feltételezem h addigra megcsinálják már :D
  • [HUN]FaTaL
    Remélem mire kijön a végleges addigra jó lesz. :)
  • MR ME
    nekem is az, előzőbe meg benne se volt :D
    valszeg majd javítják
  • Dobronski
    Nem elég a 4850?Én komolyan megveszem
  • [HUN]FaTaL

Az Image Scaling mindenki disabled win7 alatt vagy csak nekem? Vista alatt még jó volt.
  • Solten
    Arra figyelj szerintem hogy birja tisztessegesen megjeleniteni a full HD felbontast 60 Hz-en, ne legyenek effele anomaliak.
  • Bence9292
    Felraktam a legfrissebb Catalyst drivert, de sajnos nem segített. Én is arra gyanakszom, hogy a tévével van a probléma, de vajon mi nem stimmel? Ha a jövőben beszerzek egy készüléket, akkor mire figyeljek? Köszönöm szépen.
  • Solten
    Hello. Melyik Catalyst drivert hasznalod? Probald ki a legfrissebbel (9.5). Telepitsd a HDTV driveret (ha van). Egyebkent szvsz ez a tv "sara".
  • [HUN]FaTaL
    Vinyóból sosem elég. :D Most több, mint 1,5 tera hdd-m van de kezd fogyóban lenni a hely. :D
  • [HUN]FaTaL
    Bár semmi sem kizárt, 4870 34+áfa most a nagykerben :O Sapphire, referencia, 512GDDR5
  • mrzoltan
    Nah gazdagodtam egy winyóval.....

Már csak az új VGA kéne...
  • Firerock
    akkor csak nekem volt új a dolog:D
    nembaj,ismétlés sosem árt:D
    nembaj hogy nem lesz ennyi,vagyis baj de jó látni:d
  • [HUN]FaTaL
    Már volt linkelve. Nálunk sosem lesz ennyi. :D
  • Firerock
    ja hogy 40ezer 1 4890?
    ja hogy 30ezer 1 4870?
    BOCCS:D
  • Firerock
    Radeon HD 4800: árcsökkentéssel kezdődik majd a harmadik negyedév
  • Bence9292
    Szép estét!
    Egy kérdéssel fordulnék azok felé, akik videókártya téren nálam jártasabbak. Adott egy Ati Mobility Radeon HD 3450-es videókártya, Eee Box-ba szerelve. A probléma a következő: 1920x1080-as felbontásban a olyan jelenséget tapasztalok, mintha a fényerő folyamatosan változna kis mértékben, mindezt folyamatosan. Nem egyszerű leírni, de például a szorcs.hu oldalon tökéletesen látszik, hogy a fehér fény az oldal közepén pulzál. Elhalványul, majd felerősödik, mindezt elég gyorsan és csak kis mértékben. Kisebb felbontáson tökéletes, de 1920x1080-on folyamatosan ez a hiba lép fel. 60Hz-ről átállítottam 50Hz-re, de ez sem változtat a dolgon. Kénytelen vagyok ezt a felbontást használni, mivel Full HD videót szeretnék nézni, valamint HDTV-n használom a gépet. Kiegészítésként: HDMI kábelen van összekötve a gép a tévével, illetve a kártya támogatja a Full HD-t (dxva technológiával).
    Bármilyen segítségért nagyon hálás lennék, hogy miként tüntessem el ezt a villogást.
  • [HUN]FaTaL
    KranaZolin kívül volt itt valakinek Sapphire 4850 DUAL SLOTja? Érdeklődnék, hogy mennyire hangos:D Van, aki azt mondja hogy a 4830on halk, ezért kérdezem. :D Meg lehűti egyáltalán rendesen a 4850et?
  • Dobronski
    Az a baj CCC-t használok.Ha letöltöm akkor letöröljem a CCC-t?
  • Dobronski
    Uhh az durva.Nem lehet baja?:D
  • [HUN]FaTaL
    Nem nagyon lehet, 3870et sikerült alulfeszelnem, tray toolsban a korlátot kivéve 94/252mhz-n jár:D
  • Dobronski
    Akkor nem annyira
  • CroftManor
    Hát én Iponon 58é láttam VaporXet
  • Dobronski
    A kártyámat nem lehetne 2d-ben 300mh alá vinni?Vagy nem is fogyasztana kevesebbet??
  • Bence94
    Üdv! Van egy nagy problémám hogy ha játékot futtatok lassabban fut(kevesebb fps) és még "laggol" is megmegakad.x1950 pro-m van drivert újra raktam.Miért van ez?
  • Dobronski
    Ennyi pénzért kurva jó,nem?
  • Ari18
    Itt már van 4890 VaporX
  • mrzoltan
    a 3dmark nem ad elég pontot .
    Amúgy az új tech. miatt pl.:DX11,1,5 TFLOPS, 1200SP GDDR5,40nm ,stb...
    Időtállóbb és érdekel ez a DX11 cuccos ,hogy ált. számításra használni a GPU-t.
  • [HUN]FaTaL
    Minek? Mi nem fut el?:D Én csak a hangerő miatt akarok váltani, de lehet, hogy lesz*rom. :D 2D-ben úgyis néma.
  • [HUN]FaTaL
    Csak a sapphire referencia, és a dual slot cooler nem olyan fos.
  • mrzoltan
    YAh + norm. hűtő,mert a gyári fos...
    Amúgy elgondolkodtató +1 4850 CF-be vagy majd 5k széria...
    Majd szept. környékén kiderül,de hajlok a váltás felé...