90029
-
Apocalipto #34500 Távolítsd el az egészet. Programok eltávolítása részben Ati catalyst install manager-el. Törölj mindent. Drivert is. Pucold ki a registryt, és úgy rakd fel. Ati oldaláról szedd le a 9.6-osat. Így remélhetőleg jó lesz...próba cseresznye. -
Dobronski #34499 Jó,jó,de miért 9.4-et mutat? -
Apocalipto #34498 A C meghajtón lévő Ati mappát lehet törölni. Az csak a telepítéskor kell, utána nem. A program files mappából viszont NE törölj semmit. Azok kellenek oda. Nekem is 2 van. -
Dobronski #34497 Nem lehet igaz.Hiába rakom fel a 9.6-t,9.4-t mutat az information centerben.c/ati/support és itt van 2 mappa.9-4_vista32_win7_32_dd_ccc_wdm_enu és 9-6_vista32-64_ccc_lang2.Merjem törölni a 9.4-t?A program filesban is van ati,meg ati technologies mappa.Most mi van?HELP! -
#34496 akkor lehet vmi hardveres gond van -
Dobronski #34495 Jah,lehet az picsa is:) -
#34494 Már másik windowst is raktam fel googleből pedig jónéhány találatot megnéztem már=/ -
#34493 pitsa amúgy pista akart lenni, de így sem lett értelmetlen a mondat. -
#34492 Nem kell ehhez jósnak lenni, csak ismerni kell az embereket. Azt ("azt" helyére bármi behelyettesíthető ami a közhiedelem szerint szar, vagy épp divat szarozni, pl Ati, AMD, Vista, olasz autó, stb) nem veszek, mer' a szomszéd pitsa is megmondta, hogy szar, pedig ő tudja, mert egyszer már majdnem volt neki olyan csak aztán mégse...viszont veszek inkább izét ("izét" helyére nyilván bármilye divatos, marketing által szépnek jónak beállított dolog behelyettesíthető), mer' azt meg csak dícsérik, még a pista is, mert bár ugyanolyan szar mint a másik, de ha már megvette drágán akkor csak nem mondja azt nagy nyilvánosság előtt hogy szar, inkább dicsőíti, és belerángat ezzel egy csomó újabb balekot, aki aztán ugyanúgy nem mondja el, hogy átbaszták, inkább dicsőít, és belerángat mégtöbb balekot aki aztán ugyanúgy...nem sorolom. Így van 2009 közepén egy csomó ember aki XP-t használ, vagy éppen ezredjére átcimkézett nV-t (ráadásul ugyanolyat amit már két évvel ezelőtt is, csak most máshogy hívják...és még tapasztalja is a játékokban az előrelépést). -
Apocalipto #34491 Akkor az gáz... :D Nálam is volt ilyen, másik Windows segített.
Nézelődj esetleg itt -
#34490 Legújabb driver van és néhány régebbit is próbáltam egyik sem jó. -
#34489 nah , nesze...itt egy 58 perces orthos teszt amit kértél , 4ghzen , fákk...még egy ilyet kell csinálnom akkor felkötöm magamat :DDD
-
Apocalipto #34488 Frissítsd a driverét. -
#34487 Sziasztok!ATI HD 4850em van,és játék közbe lefagy,néha kékhalál,és ati2dvag nevű filera panaszkodik?Mi lehet a baja? -
#34486 mi a gond?:) -
#34485 Na, Te valami jos vagy?
Quki baj #34483: majd ha a win7 hivatalosan is megjelenik akkor azt fogom használni...
-
#34484 téma lezárva és kész :) játékfuttatás szempontjából még mindig jobb az xp , ennyi :) -
#34483 mondom , vistát nem használok...hiába mondjátok h nem rosszabb az xpnél...furcsamód nekem lassabban futnak a játékok vistán mint xpn...a mostani xpmmel nincs semmi gond régóta...igen sp2 előtt egy nagy gané volt...én is tudom...majd ha a win7 hivatalosan is megjelenik akkor azt fogom használni...bár még kompatibilitás szempontjából nem a legjobb...van egy két játék ami elég érdekesen települ fel rá...meg indul el vele...néhány programról még nem is beszélve...de remélem hamar megoldódik ez a gond is... -
#34482 lehet hogy finom de budos :) -
#34481 "(keszetelkent, maradekkent, stb)"
Ráadásul egy ideális világban ez a két dolog elég élesen elkülönülne egymástól, míg a kínai konyhaművészetben ez azért nem így van. -
Dobronski #34480 Kínai kaja finom.
Jah indiaiak.A cigányok is onnan jöttek 700 évvel ezelőtt,pár gold-ért beengedte valamelyik királyunk. -
Dobronski #34479 cyanide capsules. -
#34478 Ja es tok budoseket foznek (kinaiak). A kajajuk is budos minden formaban (keszetelkent, maradekkent, stb)... -
#34477 Amit én írtam az múlt heti adat volt.
6.5 milliárd... Naja, sok a fölösleges ember. Pl minek nekünk kínai? A receptek már megvannak, szaré-húgyé' meg a magyar is tud dolgozni. Indiaiak...még annyi hasznuk sincs mint a kínaiaknak...á, nem is sorolom tovább. -
#34476 a fiatalabak tobben vannak, akik isteniti az XP-t. Ok meg kiskocsikat tologattak mikor megjelent, az SP2 elott egy rakas banthatragya volt az op.rendszer -
#34475 Nahhh, ezekért nem lesz itt DX11 sem.
- nV;
- MS XP;
- emberek akik nV-t használnak;
- emberek akik XP-t használnak;
stb...
Ez így sok. Ebbe Hitler-nek is beletörne a bicskája.
-
Dobronski #34474 Az a 6 milliárd már 6,5:) sajnos... -
#34473 Nem egészen mindegy. Pl nV esete. Adott egy cég amelyik visszafogja a fejlődést. Sebaj, választunk másik céget.
De mi van, ha az emberek fogják vissza a fejlődést? Betelepítünk a Földre új embereket? Honnan szerzel 6 milliárd embert a mostaniak helyett? És hova viszed ezeket? -
#34472 Jovan' hagyd a csaba.. elhiszem... -
#34471 dx 10 parasztvakítás, feltettem a vistát ú majd a dx10 meg ilyenek, nem igazán látok eltéréseket, kivétel ugyebár a kevesebb fps -
#34470 Tök mind1.
Amíg XP-t is számításba kell venni (sajnos elég nagy százalékban) addig nem lesz itt DX10 és DX11, csak mutatóba. -
#34469 XD hát nem bíztam a véletlenre.. -
#34468 ja így már értem azokat a hőfokokat :D -
rumkola #34467 nem tudom mit nem lehet ezen elhinni....
nálam az 5200 is elmegy 4000-en, akkor egy 8400 pláne -
#34466 név szerint: cooler master hyper 212 -
#34465 A felhasználók fogják vissza, nem az MS. Amikor az XP megjelent a Win98SE volt az isten, az XP meg a szar. Most ugyanez van. Az XP az isten a Vista meg szar, holott már bőven jobb a Vista. Majd talán a Win7 megoldja ezt, mert azt már a tesztelők is dícsérték, így a sok bírka gyorsan váltani fog. Ha valamit szaroznak azt mindenki elkezdi egy idő után szarozni, még akkor is ha soha nem próbálta, és ugyanez fordítva. -
Ez a szépség van rajta két ventilátorral -
#34463 milyen hűtő van rajta am? -
#34462 XP home editon , még1x vki ezen el kezd veszekedni , agyonütöm XD -
#34461 Ez mitől win98? Már a start menüből látszik hogy ez egy XP classic skinnel, de nyugodtan lehetne win2k is.