90029
  • Quki
    na ha már így belekezdtetek az efféle benchmarkokba , unatkozásképpen én is kipróbálom ezeket
  • sith7
    36299 ...

Most volt a PH - n egy srác, akinek nincs kedve új tápot venni, de 4870 - et szeretne... a mostani 250 wattos tápja mellé...

Azért ez nem gyenge
  • mrzoltan
    Amcsi ség...
  • CroftManor
    SF4 becnhmark a játékon belül van? Mertha igen akkor nem töltöm le. Gondolom van vagy 4 giga...
    Am a RE5 benchmark alatt egy kicsit el volt csúszva a hang, Ez mitől lehet?
  • EK1TEP
    Kajak!
    Puskin :D
  • IMYke2.0.0.0
    Inkább oroszos...
  • EK1TEP
    Olyan kínais neve van
  • Solten
    Az AMD felé is nyit a Mushkin

• rvn
    Tuning volt de csak mikor megkaptam mit tud...
  • Solten
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, elgépeltem - bocsánat
  • zolee145
    A "henyevészett" az milyen nyelven van?:D Egyébként egyetértek.

A tinimagyartól meg egyenesen idegbajt kapok... vok, mék és társai. Mondjuk ami mindent visz az a mien, meg az ien.

A végén bejön a Mézga Géza rajzfilm nyelvvel kapcsolatos jövőképe. Tényleg nekiálltak mindent rövidíteni. Felgyorsult a világ, nincs idő leírni a szavakat. Vagy kevesebb betű egyenlő kevesebb hibalehetőség.:)
    Helyesírási szótárt mindenkinek! "Küld fény post..." :D
  • IMYke2.0.0.0
    Engem rettentően zavar a helyesírás hiánya...
    Nem kellene legalizálni / támogatni a lenge, henyevészett írásmódot a sietés, gyors vakon gépelés és úgyis megértik indokokkal... mert ez több mint szánalmas.
    A közismert és rettentően gyerekes "LOL" / "WTF" / "ROFL" / "vok" / "h" és társaikról nem is beszélve!

Király Linda "bölcs" és meggondolatlanul, rossz helyen kimondott szavai jutnak eszembe "Hát magyarok vagyunk, nem?"
    S mivel magyarok vagyunk, írjunk is úgy!
  • pxxl
    én 9800pro-val is tdu-ztam :D

FUEL is megy rezzenéstelen 18 fps-el x1650pro-val :P
  • Hecker007
    Kocka!!!
  • sith7
    Ha már itt tartunk...

Bő 2 hónappal ezelőtt a Wolferine - nel játszottam 1024*768 - ban, ezen a gépen

AMD 2800, 1GB ram, HD2600XT 256MB AGP...

Reccenés nélkül ment

Ezt cseréltem a mostanira... kisebb módosításokkal...
    Volt csodálkozás
  • tmisi
    Én is TDU-ztam AGP-s 7600GT-vel és jól ment (P4 rendszeren). Persze az NV akkor még jobban tartotta magát abban a szegmensben.
  • mrzoltan
    Be ne szóljál :D.

Le se feküdtem...
  • pxxl
    ráadásul agp-s.

#36330: normális ember nem kel fel 6 elött
  • mrzoltan
    Te Solten a Nagy szavazó topikba,van egy qva jó kinéző future téma,ide is kéne valami full egyedi cucc...
  • mrzoltan
    Nah ilyenkor bezzeg kihalt a topik mi?
  • mrzoltan
    Úgy látom ez még nem volt:
  • kifli
    biztos cserélik, melegedés hatására is felléphet vagy egyszerűen gyárihiba, ha tuningoltál nem kell nekik elújságolni úgysem tudják meg
  • kifli
    én megértettem mit akar mondani és ennyi a lényeg a többit meg leszarom hogy mit hány ll-el ír, mit ír el, azért mert fórumra hibásan ír az ember nem kell hüJének nézni
  • BIZ0906
    Akármi lehet bár ez inkább gyárban bekövetkezett hibára utal leginkább és reméljük gond nélkül kicserélik :)
  • rvn
    Ujrapasztázás előtt is ezt csinálta. Szal akkor memhiba. Az ugye tutti csere? És mitől lehette mimhibás a cucc? ehhez kell vmi fizikai behatás vagy magától is produkál ilyet? Gari még van csk ki tudja mikorra intézik azt el...:S
  • BIZ0906
    De okosnak hiszi itt mindenki magát nyelvtanból vagy nyelftannn xD
  • kifli
    memhiba szerintem :/
    vagy ha most pasztáztad akk lesarkazhattad a gput, de inkább a memoria ment tönkre, legalábbis ez arra utal
  • rvn
    OFF: Nem az volt a kérdés, hogy hogy tudok irni hanem a problémámra kéne válasz. Egyébként tudok szabályosan is irni csak az lassu.

Ui: 3 éves leszek minden probléma nélkül. És képzeld felvételiztem logisztika szakra is és ebben az évebn 2 szakot is fogok tolni egyszerre, ugyh ne lolozz itt nekem hanem, ha érdemben tudsz hozzászólni a témához tedd meg ha nem akkor meg inkább ne is irj semmit. Boccs az offért...
  • davidka003
    "Iskola (elvégzett / jelenlegi): EKF Eger"

Te főiskolára jársz? lol
    Ne bohóckodjunk már. Először inkább magyarul kéne megtanulni.

"ujjabb"

Ujj a kezeden van. Újabb.
  • rvn
    Ennél érthetőbben sajnos nem tudom:S
  • rvn
    Hogy irjam le értehően? Szal bekapcsolom a gépet. Van mikor van kép mert a monitor kéken világit de az fekete. Ha meg nem fekete az akkor olyan mint linkeltem. Ha bekapcsolásnál van kép tehát irja h mennyi ramom van meg milyen proci meg stb akkor betölti a windost és tudok felh profilt választani miehlyst rákattintok valameikre akkor ujra bejön a csikos kép mint amit linkeltem. Ha innen is sikerül tovább menni estek 10% a ilyen akkor eljut az asztalig de 3d-s alkalmazáskor ujra vagy fekte vagy csikos képet kapok.
  • rvn
    És jé ujjabb info a szakiknak. Bejött az asztal végre fél óra áram nélkül volt a gép. Rögtön rá is mentem a furmarkra. Meglátam az szőrös fánkot rögtön offravágta. Sötét képernyőt kaptam, a monitoron égett akék tehát kap jelet kap csak az épp sötétség. Túlmelegedés kizárnám mivel most psztáztam ujra faszául ahogy azt kell ebben van gyakorlatom szépen illeszkedik a bordák langyosak everest 40 fokot ir, mint általában.
  • Atkamon
    Biztos az én hibám, de semmit nem értek az első mondatod második feléből onnan, hogy "isteni csoda folytán"
  • rvn
    üdv! Van 1 kis gondom elinditom a gépet és nincs kép vagy ha mégis valami isteni csoda folytán lenne képe akkor az tiszat csaik már akkor mikor a memóriát kéne kiirnija meg a proci tipusát...de ha ezen tovabb menne akkor a bejelentkezésnél jön be hasonló kép...Mi lehet a gond? valaki segítsen pls...itt az a bizonos kép
  • [HUN]FaTaL
    x1650el TDUztál? jesszus :D
  • pxxl
    x1650 pro után asszem lesz meglepetés
  • Solten
  • pxxl
    Phenom 2 X4 940 Black edition (nem X2)
  • pxxl
    hali!
    holnap jön a HD4870-em :P kiváncsi vagyok rá nagyon :) Phenom2 X2 940-el párosítom. jájj jájj mikor lesz már holnap