90029
  • [HUN]FaTaL
    Jó kártyák, de sokkal drágábbak. EAX van?:)

Creative 10 mega, nem kell az összes szart felrakni. :D Felrakom a drivert meg az audio consolet azt cső.
  • [HUN]FaTaL
    Persze a 24bites livehoz igen (ami az audigyval együtt jött ki). NINCS Vista/W7 driver a sima Liveokhoz (Live!, Live! VALUE, Live! 5.1, Live! 5.1 Digital stb.)
  • BIZ0906
    Ebből a szarból már egy új gépet lehet venni xD
  • Hecker007
    nem gyenge, és sokkal jobb a progija mint a creativnak, ráadásul sokkal kevesebb helyet foglal, én megvagyok vele elégedve nagyon :D
  • Dobronski
    Takkkarodj már!130k
  • IMYke2.0.0.0
    ASUS Xonar... remek sorozat lehet. Jókat olvasok róluk.
  • Hecker007
    tudom hogy driver van, de semmi más nincs hozzá sajnos, és egy sok minden nem is működött nekem az Audigy4-el, de most már mindegy lecseréltem egy Xonar D1-re ehhez van minden win alá driver is software is úgyhogy ezen én már nem problémázok
  • IMYke2.0.0.0
    Van helyett volt.
    A Vista 64 bites változatához is létezik Creative Audigy/LIVE driver.
  • IMYke2.0.0.0
    Azért remélem, érezhető volt az éle, az iróniája az írásomnak...
  • Hecker007
    Meg Audig 4-hez se volt normális driver+vezérlő progik...
    A creative hozzá állásával van a baj a hangkariknál nem a Microsoftéval.
  • rumkola
    "Okosabbak tudni vélik, hogy a Win7-el minden játék gyorsabb lesz"
  • IMYke2.0.0.0
    A teljesítmény semmi a GPU tudásához képest, ami főképp később, és az új operációs rendszer alatt domborodik majd ki.
    Okosabbak tudni vélik, hogy a Win7-el minden játék gyorsabb lesz, és DirectX 11 is lesz benne - ebből kifolyólag, egy az OS megjelenéséhez közeli, mondhatni friss fejlesztésű VGA-nak nagyobb esélye van az új rendszer optimalizáltságából profitálni, mint egy korábbi hardware-nek...

Lásd a Vista példáját, amikor is számos, akár 4-5 éves hardware driver-t is egyszerűen elfelejtettek bele implantálni és ebből adódóan folyamatosan rinyál, ill. a fejlesztőknek kell(ett) megfelelő drivert írni hozzá...
    SoundBlaster LIVE-sorozat pl.

• wright
    Köszi meggondolom.A bajom az hogy a teljesítménye meggyőzőbb mint a 4850-nek és majdnem pariban van a 4870-el....namost ez nekem mint laikusnak azt mondja hogy megérné!Mind1 köszi.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem: inkább dobj hozzá pénzt és vegyél egy 48xx-as sorozatú VGA-t. Tartósabb választás lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, ettől nem nyúlok magamhoz... + 1,5-1,9 FPS
    Simán a mérési hiba.

Nem mintha a Crysis és a "benchmark"-ok érdekelnének...

• wright
    Sziasztok!

Kedvezményesen 25000 huf-ért tudnék venni új 3870x2-t....érdemes belefektetnem vagy régi már ez a kari?

Válaszokat előre is köszönöm!
  • KranaZoli #36539
    Akkor úgy látszik túl sok erőforrást fektettek az új UI-ra. :)
    (Nekem nincs problémám vele)
    EDDIG. :D
  • Dobronski
    9.6 vs 9.7
  • duracellmumus
    kipróbáltam 9.7-et. van egy pár játék amiben egyszerűen eltűnt az elsimítás visszaraktam 9.6-ot azzal meg jó.

remélem nem kell életem végéig a 9.2-est használni, az sikerült CF tekintetben is!?

• Fehercsoki
    LOL tegnap jött ki...
  • Fehercsoki
    Catalyst 9.7 mikor jön?Nincs erről info?
  • KranaZoli #36534
    Pedig Én úgy emléxem, hogy amikor leváltották a régi auto OC-t, akkor ezt azzal hirdették, hogy vmi szuper módon megreformálják vele a 4800-as OC dolgait.

Sikerült már megint vmit annyira megreformálni, hogy nagyságrendekkel szarabb lett. :(
  • Apocalipto
    HeEeEeElp!

Felraktam a 9.7-es catalystot, és ha a tv-re kirakom a képet minden fekete-fehér, a monitoron meg minden színes. Mi a fakkom van? Így nem élvezetes house-t nézni Tv-n
  • Solten
    Jah, az auto tuning egy elcseszett dolog benne. Nekem fagyiztatta a vasat.
  • CroftManor
    de tök fasza, h scak megy a kép és pörög a VGa és magától nem áll le ez a teszt. a VGan meg alig húz vmit...
  • KranaZoli #36530
    Amióta ezt ennyire faszányosan megreformálták ATI-nál, 1x néztem de szerintem addig se bírtam, mint Te. :D

Előtte sokkal jobb volt. Ez az AMD logós és ritka ocsmány színvilágú akármi... ne is beszéljünk róla.
    :(
  • CroftManor
    Ő mindíg is iylen volt. velem is ilyen....
  • Shevchenko
    Legyél már egy kicsit kulturáltabb ha már ennyire elfogult vagy.
  • Shevchenko
    Nem,de valahogy ki kell deritenem melyik kártya mit tud,mert nem akarok olyan cserébe belemenni ami nembiztos hogy számomra kedvező.
  • Shevchenko
    Valahogy ki kell deríteni melyik jobb nem?Vagy tudsz valami jobb ötletet?
  • MerlinW
    "gyorsabb a mem. és a proci között az adatátvitel"

Ez így van. Más kérdés hogy halandó nem veszi észre a különbséget:) Még számok terén is elenyésző az a pár milisec. Én is csak úgy tudtam 1:1-ben járni, ha emeltem az FSB-t. De ez már fesz.emelés, tökölés, nem biztos hogy megéri.

Így most 400-as FSB 2,6-os DRAM szorzóval. Nem 1:1, hanem 3:4, viszont 266Mhz-el gyorsabb a RAM (ugye 800Mhz (2x400 1:1) helyett 1066Mhz(2,6x400 3:4)) ami viszont már meglátszódhat - vagy nem. Ez megint másik történet:) Szóval nézőpont kérdése:)
  • CroftManor
    várom!
  • Quki
    bár elvileg 533as fsb-n is futtathatod a gépet...ha bírja a lapod meg a procid is...csak értelme nincs sok mivel a memóriákat nem tudod 1066( relatív 533)mhz-en futtatni...magyarán 1:1es arányban legyen az fsb és a memória órajele...ha jól tudom akkor ez azért jó mert így stabilabb , gyorsabb a mem. és a proci között az adatátvitel...javítsatok ki ha nem így van :)

amúgy is a sajátomból a lehető legtöbbet hoztam ki...bár lehetne többet is...csak nem akarom a procit 52 fok felé vinni orthos-os terhelés alatt :P:)

jah...és csak 3,2ghz-ig tudtam visszavenni..de az a 200mhz nem oszt nem szoroz...:P

nemsokára jövök egy teszt eredménnyel :D
  • Quki
    a 400at a memóriád miatt mondtam :P gondolkozz logikusan :D nah hazatértem egy kresz vizsgából és egy napos élményfürdőből leégve és napszúrást kapva XD azt hiszem neki látok egy kis tesztelgetésnek...megcsinálom 3 ghzen is az RE5 tesztet...
  • CroftManor
    jó és az írásom második felére is tudsz vmi okosat mondani? H működik ez az automata tuning? mert ha én nem lépek ki esc-el abból az AMD logos képből, akkor talán reggelig is menne
  • KranaZoli #36520
    Ilyenkor már nem kér újraindítást. Az csak akkor van, ha vagy nincs CCC a gépen, vagy uninstalláltad és úgy rakod fel. Nálam sincs restart.
  • kifli
    addig nemtudod kipróbálni amíg árulod? :)
    kíváncsi lennék mit tud cf-be
  • strebacom
    750W-os volt a 295-el. de azt eladtam egy havernak,mert beszart a szervere és hirtelen kellett neki...
    Na ha nem kell el a vapor akkor megpróbálom...
  • kifli
    550w simán bírja, volt gtx295-öd nem? ha az ment ezzel a táppal akk a cf is fog :D
  • Ari18
    Probáld meg nyugodtan, nálam az 520-as Corsair elbírt simán melegedés nélkül 2db 4870-et C2Q-ot húzva, ami többet eszik mint a 4890, ha jól tudom.