90029
-
#36555 Jó kártyák, de sokkal drágábbak. EAX van?:)
Creative 10 mega, nem kell az összes szart felrakni. :D Felrakom a drivert meg az audio consolet azt cső. -
#36554 Persze a 24bites livehoz igen (ami az audigyval együtt jött ki). NINCS Vista/W7 driver a sima Liveokhoz (Live!, Live! VALUE, Live! 5.1, Live! 5.1 Digital stb.) -
BIZ0906 #36553 Ebből a szarból már egy új gépet lehet venni xD -
#36552 nem gyenge, és sokkal jobb a progija mint a creativnak, ráadásul sokkal kevesebb helyet foglal, én megvagyok vele elégedve nagyon :D -
Dobronski #36551 Takkkarodj már!130k -
#36550 ASUS Xonar... remek sorozat lehet. Jókat olvasok róluk.
-
#36549 tudom hogy driver van, de semmi más nincs hozzá sajnos, és egy sok minden nem is működött nekem az Audigy4-el, de most már mindegy lecseréltem egy Xonar D1-re ehhez van minden win alá driver is software is úgyhogy ezen én már nem problémázok -
#36548 Van helyett volt.
A Vista 64 bites változatához is létezik Creative Audigy/LIVE driver.
-
#36547 Azért remélem, érezhető volt az éle, az iróniája az írásomnak...
-
#36546 Meg Audig 4-hez se volt normális driver+vezérlő progik...
A creative hozzá állásával van a baj a hangkariknál nem a Microsoftéval. -
rumkola #36545 "Okosabbak tudni vélik, hogy a Win7-el minden játék gyorsabb lesz"
-
#36544 A teljesítmény semmi a GPU tudásához képest, ami főképp később, és az új operációs rendszer alatt domborodik majd ki.
Okosabbak tudni vélik, hogy a Win7-el minden játék gyorsabb lesz, és DirectX 11 is lesz benne - ebből kifolyólag, egy az OS megjelenéséhez közeli, mondhatni friss fejlesztésű VGA-nak nagyobb esélye van az új rendszer optimalizáltságából profitálni, mint egy korábbi hardware-nek...
Lásd a Vista példáját, amikor is számos, akár 4-5 éves hardware driver-t is egyszerűen elfelejtettek bele implantálni és ebből adódóan folyamatosan rinyál, ill. a fejlesztőknek kell(ett) megfelelő drivert írni hozzá...
SoundBlaster LIVE-sorozat pl.
-
wright #36543 Köszi meggondolom.A bajom az hogy a teljesítménye meggyőzőbb mint a 4850-nek és majdnem pariban van a 4870-el....namost ez nekem mint laikusnak azt mondja hogy megérné!Mind1 köszi. -
#36542 Szerintem: inkább dobj hozzá pénzt és vegyél egy 48xx-as sorozatú VGA-t. Tartósabb választás lesz.
-
#36541 Na, ettől nem nyúlok magamhoz... + 1,5-1,9 FPS
Simán a mérési hiba.
Nem mintha a Crysis és a "benchmark"-ok érdekelnének...
-
wright #36540 Sziasztok!
Kedvezményesen 25000 huf-ért tudnék venni új 3870x2-t....érdemes belefektetnem vagy régi már ez a kari?
Válaszokat előre is köszönöm! -
#36539 Akkor úgy látszik túl sok erőforrást fektettek az új UI-ra. :)
(Nekem nincs problémám vele)
EDDIG. :D -
Dobronski #36538 9.6 vs 9.7 -
#36537 kipróbáltam 9.7-et. van egy pár játék amiben egyszerűen eltűnt az elsimítás visszaraktam 9.6-ot azzal meg jó.
remélem nem kell életem végéig a 9.2-est használni, az sikerült CF tekintetben is!?
-
#36536 LOL tegnap jött ki... -
#36535 Catalyst 9.7 mikor jön?Nincs erről info? -
#36534 Pedig Én úgy emléxem, hogy amikor leváltották a régi auto OC-t, akkor ezt azzal hirdették, hogy vmi szuper módon megreformálják vele a 4800-as OC dolgait.
Sikerült már megint vmit annyira megreformálni, hogy nagyságrendekkel szarabb lett. :( -
Apocalipto #36533 HeEeEeElp!
Felraktam a 9.7-es catalystot, és ha a tv-re kirakom a képet minden fekete-fehér, a monitoron meg minden színes. Mi a fakkom van? Így nem élvezetes house-t nézni Tv-n -
#36532 Jah, az auto tuning egy elcseszett dolog benne. Nekem fagyiztatta a vasat. -
#36531 de tök fasza, h scak megy a kép és pörög a VGa és magától nem áll le ez a teszt. a VGan meg alig húz vmit... -
#36530 Amióta ezt ennyire faszányosan megreformálták ATI-nál, 1x néztem de szerintem addig se bírtam, mint Te. :D
Előtte sokkal jobb volt. Ez az AMD logós és ritka ocsmány színvilágú akármi... ne is beszéljünk róla.
:( -
#36529 Ő mindíg is iylen volt. velem is ilyen.... -
#36528 Legyél már egy kicsit kulturáltabb ha már ennyire elfogult vagy. -
#36527 Nem,de valahogy ki kell deritenem melyik kártya mit tud,mert nem akarok olyan cserébe belemenni ami nembiztos hogy számomra kedvező. -
#36526 Valahogy ki kell deríteni melyik jobb nem?Vagy tudsz valami jobb ötletet? -
#36525 "gyorsabb a mem. és a proci között az adatátvitel"
Ez így van. Más kérdés hogy halandó nem veszi észre a különbséget:) Még számok terén is elenyésző az a pár milisec. Én is csak úgy tudtam 1:1-ben járni, ha emeltem az FSB-t. De ez már fesz.emelés, tökölés, nem biztos hogy megéri.
Így most 400-as FSB 2,6-os DRAM szorzóval. Nem 1:1, hanem 3:4, viszont 266Mhz-el gyorsabb a RAM (ugye 800Mhz (2x400 1:1) helyett 1066Mhz(2,6x400 3:4)) ami viszont már meglátszódhat - vagy nem. Ez megint másik történet:) Szóval nézőpont kérdése:)
-
#36524 várom! -
#36523 bár elvileg 533as fsb-n is futtathatod a gépet...ha bírja a lapod meg a procid is...csak értelme nincs sok mivel a memóriákat nem tudod 1066( relatív 533)mhz-en futtatni...magyarán 1:1es arányban legyen az fsb és a memória órajele...ha jól tudom akkor ez azért jó mert így stabilabb , gyorsabb a mem. és a proci között az adatátvitel...javítsatok ki ha nem így van :)
amúgy is a sajátomból a lehető legtöbbet hoztam ki...bár lehetne többet is...csak nem akarom a procit 52 fok felé vinni orthos-os terhelés alatt :P:)
jah...és csak 3,2ghz-ig tudtam visszavenni..de az a 200mhz nem oszt nem szoroz...:P
nemsokára jövök egy teszt eredménnyel :D
-
#36522 a 400at a memóriád miatt mondtam :P gondolkozz logikusan :D nah hazatértem egy kresz vizsgából és egy napos élményfürdőből leégve és napszúrást kapva XD azt hiszem neki látok egy kis tesztelgetésnek...megcsinálom 3 ghzen is az RE5 tesztet... -
#36521 jó és az írásom második felére is tudsz vmi okosat mondani? H működik ez az automata tuning? mert ha én nem lépek ki esc-el abból az AMD logos képből, akkor talán reggelig is menne -
#36520 Ilyenkor már nem kér újraindítást. Az csak akkor van, ha vagy nincs CCC a gépen, vagy uninstalláltad és úgy rakod fel. Nálam sincs restart. -
#36519 addig nemtudod kipróbálni amíg árulod? :)
kíváncsi lennék mit tud cf-be -
strebacom #36518 750W-os volt a 295-el. de azt eladtam egy havernak,mert beszart a szervere és hirtelen kellett neki...
Na ha nem kell el a vapor akkor megpróbálom...
-
#36517 550w simán bírja, volt gtx295-öd nem? ha az ment ezzel a táppal akk a cf is fog :D -
Ari18 #36516 Probáld meg nyugodtan, nálam az 520-as Corsair elbírt simán melegedés nélkül 2db 4870-et C2Q-ot húzva, ami többet eszik mint a 4890, ha jól tudom.