90029
-
vachel #36924 Sziasztok.
Egy érdekes problémával fordulok hozzátok.Kb fél éve átpártoltam az Atira,és beruháztam egy AGP-s HD 3650-re.Nem volna bajom a kártyával,ha bírnék drivert firssíteni!Tudom hihetetlenül hangzik de valami okból nem lehet,csak a gyári cd-jén lévő megy rá.(8.2-es).win xp-n azt írja minden fajta verzioju driver hogy nincs támogatott hardware vagy OS.. Vistán/Win7-en(7600-as Final) pedig csak HYDRAVISION meg telepítéskezelő van választható opció.Valaki megtudná mondani miért csinálja ezt és mi a orvossága ?
XP(skin ne tévesszen meg):
Vista/Win7:[img]http://efrud.com/images/nvteledyd.jpg[img] -
Sponnyabob #36923 Hali! Ez a karit érdemes megvenni vagy van valami jobb ajánlat? Köszi -
sipikacsa #36922 működik a kártya! A megoldás(félmegoldás) a Chipset feature/PCI_EX1(+3 +4) GEN2 high speed mode Auto-ról Disabled-re állítása volt. Azért félmegoldás, mert a 3d mark2006-ban default-on "csak" 15.xxx pontot hozott, mig a 3870 11358-at ugyanezzel a procival. Még dolgozom rajta, de legalább már működik. Köszönöm a segítséget (Mindenkinek)! -
Dobronski #36921 Hihi. -
Ari18 #36920 Ez a jövő vár minden nVidia tulajdonosra. Amint megjönnek az igazi Dx10.1 és 11-es játékok. -
#36919 HD4730 és 9800GT Green Power
Hoho... -
#36918 8xAA-val lement 20-25-ig de lejebb nem nagyon. AA nélkül pedig szinte végig 80-90 fölött volt -
#36917 MerlinW, mikor csináltad a RE5 benchmarkot full grafon. neked is belassult az Aréna 3nál? Nekem ott lement 18 FPSre :S -
#36916 Igen ki. -
#36915 Bezony...
-
#36914 Annyiban mas a helyzet szerintem hogy a Win7 gyakorlatilag egy Vista SP3... -
#36913 összegzés egy PH tesztből:
"Összegezve a látottakat, az előző generációs videokártyák mellé Athlon X2-t vagy alacsonyabb órajelű Pentium Dual-Core, illetve Core 2 Duo processzort ajánlunk. Az ennél gyorsabb videokártyák (Radeon HD 4800-as széria, GeForce GTX széria) alá már illene betenni egy 2,6–3 GHz körüli Phenomot vagy Core 2 Duót. Ha nem kerül sokba a fejlesztés, akkor nem gond, ha tuningolunk, de valódi VGA-limites beállítások mellett nem vesszük majd hasznát." -
#36912 És azt a 4850-et kihajtja megfelelően egy E2140-es proci? 3.6 GHz.re van meghúzva. Előre is köszi -
Dobronski #36911 De utálom az ilyeneket...ő azt mondta,hogy 4850-en gondolkodik,tehát nincs 60k-ja vga-ra,csak 30.Akkor minek mondasz ilyet? -
#36910 A legújabb CPU-Zben a Grapjics fülnél mért végig csak az idle értéket mutatja? lefutattam 3Dmark06ot és végig 240 Mhz-t ír CPU-Zben -
#36909 Dummyboy jól értette, hogy mire gondoltam.
-
#36908 Nem a véglegességen van a hangsúly szerintem ... i2k arra gondol, hogy vadonat új cucc, tele lehet ki nem ismert gondokkal ... Ebben igaza lehet, teljesen logikus gondolat!
De mivel ez a hiba első körben HW gondra utal, így nem gondoltam hogy az oprendszer okozza ... -
Apocalipto #36907 Mit hiszek el? Teljesen nyilvánvaló hogy ami a neten kering az már a végleges.. -
#36906 Igazság szerint én az RC óta használom a Win7-et, mert a heliszimulátorom ez alatt érzi legjobban magát, valszeg a több mag jobb kezelése lehet, de Win7 alatt a leggyorsabb a proggi ...
Most már az OEM van fent ... Én bíztam abban hogy SW-es a gond ... de ezek az artifact-ok tipikusan a túlzott OC vagy túlmelegedés jelei ... (Régebben elég sokat foglalkoztam a tuninggal, de szép lassan kinőttem belőlle, de ezekre a hibákra emléxem :) )
Pár napig nyúzom akkor a gépet és majd kiderül ... Lehet hogy valami nem volt jól beállítva a VGA-n és a VPU Recover helyrerakta ... erre tudnék tippelni ... -
#36905 S ezt Te el is hiszed?
Lehet visszaemlékezni a Vista és az XP karrierjének kezdetére is...
-
Apocalipto #36904 Lényegében már megjelent, mert az októberi kiadás semmi változtatást nem fog tartalmazni az RTMhez képest ami ugye már kinnt van neten -
#36903 Őszintén szólva, egy hivatalosan még meg-nem-jelent operációs rendszerrel működtetett géptől mit vársz?
-
#36902 Én viszont nagyon sokszor találkoztam olyan hardver hibával, ami magától megjavult. :)
Van ami később sem jött elő. Bármennyire is kellene egzakt tudománynak lennie az informatikának, mégis úgy érzem legalább ekkora mértékben előfordulnak misztikus dolgok benne. -
donoki #36901 4880?:O -
donoki #36900 csak nem 6000+ al :D -
#36899 Újabb fejlemények történtek tegnap este ...
Miután beírtam ide, hogy nem tudok mit csinálni, ezért megvártam mi történik ha hagyom futni a FUR tesztet ... Ugye jött a VPU Recover és kész ... (Eltűnt a win7-es hátterem és kész ...)
Viszont utánna még kiváncsiságból elindítottam még egyszer ... és fél órát futott minden hiba és artifact nélkül ... Kipróbáltam a STALKER-t is és ott is eltűntek a hibák ...
Akkor ez most mi volt? Nem vagyok hülye a HW-ekhez, de olyat hogy valami egyszerre csak megjavuljon, olyat ritkán látok ... Még pár napig tesztelem, de egyszerűen nem értem mi volt ez ... -
#36898 Csúnya lenne, ha nem futna... -
#36897 HD4890 és fut rendesen -
#36896 Már csak a 4810 4820 és 4840 hiányzik a sorból:) -
#36895 Elég a 4850, az inkább procizabáló játék. Érdemes GTA-hoz az 1GB memóriával szerelt darabot venni.
pl őt: SAPPHIRE HD4850 1GB GDDR3 VAPOR-X PCIE - 33.348Ft -
#36894 Radeon 4860? -
#36893 Sziasztok. Radeon 4850-et szeretnék vanni. Hagy kérdezzem már meg, hogy egyenlőre elég ez a kari, vagy nagyobb kellene. Igazából a GTA IV miatt venném:) Előre is köszi
Üdv: Vicmusz -
#36892 OK.:) -
#36891 Köszi A szavazatokat! :-)) -
owen20 #36890 Na sikerült megcsinálni összekötni a tv- a géppel mostmár csak efy problémám van hogy fekete fehér a képernyő az ellen mit lehetne tenni?
ezt irtam anno:sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy nekem van egy Ati Radeon HD 4850-es videokarim és a gépet össze akarom kötni a TV-mel ami egy Thompson tv hol találok jó leírást hogy hogy kell összekötni és a catalist control centerbe beállitani hogy müködjön? -
#36889 Normális. Automatikusan úgy szabályozza a ventit, hogy ne menjen 90 fölé, nem kell aggódni. -
#36888 Érdekes ... SilverStone HTPC házban van az egész cucc ... meg is lepett a dolog ...
Még valamit leteszteltem ... Meddig bírja a dolog ... Everest hőmársákletek: GPU 70 fok MEMIO 88 fok és akkor a VPU recover bekapcsolt Asszem az volt mert lelőtte a FUR renderinget és visszaáltak a hőmérsékletek ... ez van ... -
#36887 Vedd feljebb esetleg a venti sebességét, és játék közben ha feljebb vezsem, sokkal hűvösebb marad a kártya, és nem is olyan vészesen hangos. Headsettel nem is hallani^^ -
#36886 Uhum.
Dummyboy: 68 fok terhelve igen szep eredmenynek szamit. Abszolute nem forro/nincs gond.
-
#36885 Nemááár ... vagy 2 hetes ... f@sza ... holnap utánnajárok, meg megkérdezem a boltot ...
De boldog lettem volna ha valami beállításgond ...
Köszönöm a segítséget! Tényleg nagy help volt ez a SW, nem is ismertem eddig ... AtiTool hasonló "kockáját" ismertem, de az nem megy normal win7 alatt :)
GPU újrapasztázása és ilyenek az gondolom azonnali garanciavesztés ... (Van még egy kis Arctic Silverem itthon ...)