90029
  • Serpa
    igaz, csak kicsit meglepett a hőfok ^^
  • pxxl
    lehetőleg Paks mellé költözz majd
  • pxxl
    100 fokon forr a víz. párolog az 5 fokon is csak lassan...
  • Solten

Firerock (#37398): #37400
  • Hecker007
    nagyon állat a triplehead-es cucc, én is csinálok majd idővel egyet, szimulátorozásnál nagyon nagy élmény, habár van már modernebb cucc is triplehead helyett csak ahhoz meg egy pénznyomda minimum :D
  • Gibor
    Igen tudom 3600 nak kéne :D bááár sztem megveszem...
  • rvn
    Az teljesen jó karri ebben az árban. Az az eredeti mhz effektiv 3600 mhz.
  • Gibor
    Help plz.... gondoltam leváltom a mostani x1600xt met... perpill veszek eggyet 18 22 es keretben... egy ilyet néztem ki de kiváncsi lennék a véleményetekre mert furcsálom hogy gddr5 és memória 800mhz...
  • rvn
    Figy elvileg ha nincs piszkálva a cucc tuning meg fizikai behatások akkor ha ég gari vesz. Ha veszélyesen meleg akkor ugyis lekapcsol. A ház szellőzésén javithatsz pár ventivel ha ugy van.
  • Serpa
    100fok?! :S
    azon már a víz is elpárolog.
  • KranaZoli #37400
    Furmark alatt nem sok.
  • pxxl
    nekem olyan 80 fok körül áll meg (50%-os venti sebesség mellett). de a zafíroknál nem ritka a 100 fok sem.
  • Firerock
    kipróbáltam énis
    a Memória hőmérséklete max 92 fokos
    az nagyon sok?
  • MerlinW
    HIS mindig HŰS:)
  • Solten
    HIS HD 4850 iCooler X4

• Nagay
    3D tervezés.
  • Nagay
    Hétvégén küldök képet!
  • Nagay
    TripleHead2Go Digital Edition.
  • Klemice
    de a triplehead2go csak analóóóóóóg T_T így nem is kell :\
  • Quki
    szilícium völgyben laksz? vagy netalántán a rózsadombon?:DD vagy a nasa-nak dolgozol?
  • pxxl
    tom olvastam miről volt szó :)

vízhűtés egyenlőre nem izgatja a fantáziámat, most cpu meg mcp hűtő jön, aztán a tuning :D de egy kép érdekelne a megoldásról.
  • Nagay
    Az alapkérdés az volt, hogy működik, a Crysis és a Warhead 1920x1080 felbontásban. Én csak válaszoltam rá. TripleHead2Go-val akár 5040x1050 felbontásban is és még több mint 250 játék, az előbb elhangzottak közül mindegyik. Az más kérdés hogy az ára horor!
    Ha érdekel a VGA vízhűtés tudok segíteni. A sajátomra, amikor rátettem nagyon ment, csak az volt a gond hogy a hátoldali ramok nem kaptak hűtést, csak egy L alakú fémlemezt ami nem ért semmit. Így terveztem egyet (AutoCAd) és kivágtam lézerrel, még egy kis gravirt is kapott hogy dizájnos legyen! Azóta csend és nyugalom honol.
  • Klemice
    jóvan mert nekem vapor-x van, a pingvines...
  • pxxl
    mind2ő rajta van
  • zzeN
    Ez toxic, nem vapor-x.
  • pxxl
    ez meg a doboza

• pxxl
    Toxic Vapor-X van nekem. 780Mhz gyárilag.

• pxxl
    nemtom nekem gyárilag OC a kártya, és 750 helyett 780 vagy 790-en megy, azt emeltem 800ra.
  • Klemice
    :| akkor mi a pucu van? különböző a bios?
  • pxxl
    820ig tudom húzni catalyst-ben. memórát meg 1100ig asszem. (vagy 1200 )
  • IMYke2.0.0.0
    Majd meglátod...
  • Klemice
    csak mert nekem 790ig engedi húzni a gpu-t neked meg 800 van kiírva akkor itt valami sántít
  • pxxl
    az meg unalmas. SA sokkal jobb volt sztem.
    Prototype meg eddig nekem nem volt nehéz, majd kiderül a vége felé mit tud. :) (tegnap tanult meg helit vezetni)
  • kifli
    hát gta4 sokkal kidolgozozttabb, nézd meg pl a házakat meg autókat
  • duracellmumus
    Üdv!
    na most őszintén, szerinted hány egeret kell elkoptatni, hogy észre vegye az ember a lagolást.?.?.?

vagyok annyira felelőtlen hogy visszaraktam auto-ra a Vcore-t.

szerintem a hardver rendben van (nem szar dolgokat vásároltam össze, és beállítani is sikerült) csak ennek is vannak határai ami felett(1280x1024) elfogy belőle a lendület...

• IMYke2.0.0.0
    Pedig, a Prototyp "jó ha ráérzel az ízére".
    Tényleg!
    Persze, rohadt nehéz. De nem ettől kihívás egy játék?
    Van, amikor az ember azért ül le a gépe ellen játszani, mert valahol sikerélményre vágyik: akkor vesz elő egy 3-4-6 órára való játékot.
    S akad, amikor hetekig akar küzdeni, fejlesztgetni: na, akkor vesz elő egy olyan játékot, amit nem lehet "na, ezt is végigtoltam" módjára játszani...

A GoW még mindig fenn van a gépemen! Lassan 1 éve. 1x simán, 2x Hard-on végignyomva.

A Prototype annyira elkapott, hogy munka mellett 1 hét alatt lenyomtam - még mindig fenn van, mert van mit gyűjtögetni, és a várost nem lehet csak úgy megtisztítani, s ráadásul, brutálra fejlesztve is Alex-et nehéz.
  • MR ME
    ízlés kérdése, ezen nem érdemes vitatkozni
    nekem pl UT3 bejött, pedig csak single-be toltam, Gears of War co-opban nagy flash volt, gyorsan végig is toltuk, prototype is bejött, oké h a graf nem az igazi, de vhogy abban a játékban én nem is azt néztem hanem a játékélményt (mondjuk még nem vittem végig...) az meg h ilyet kiadni 2009ben, hát nemtom, a gta4nél nálam sokkal szebb volt :)
  • davidka003
    Crysis jó ha ráérzel az ízére. Szép lassan kell játszani legnehezebb fokozaton, lopakodva és akkor sokáig tart. Én tegnap kezdtem el negyedszerre. Megérte megvenni eredetiben. 2k-t megért.

Gears of War-ból valami hiányzik és unalomba fullad a játék. Meg attól frászt kapok, hogy ha hívnak rádión akkor futni sem tudsz. Más játékban -pl Bionic Commando- vígan lehet úgy játszani tovább, hogy dumál a felettesed rádión.
    UT3 biztos jó, nekem nem jött be de ez nem a játék hibája.
    Prototype meg no comment. Ha nem egy PS2 grafikájú játékot kaptunk volna akkor még tetszene is. Úszni nem lehet benne az is no comment meg ahogy a víz kinéz az hányinger. Nem vagyok annyira grafika mániás de azért 2009-ben kiadni egy ilyet nem kéne. Meg állítólag a vége felé már olyan brutál nehéz lesz, hogy sokan inkább törölték.
  • Dobronski
    Same here!
  • pxxl
    egyenlőre még catalys-al van húzva, nem volt időm ATT-re még