90029
  • [HUN]FaTaL
    Inkább vegyen használtan egy másik VF700at szvsz, nem hiszem hogy túl drága lenne.
  • kifli
    nemtudja valaki honnan lehet beszerezni olyan ventit ami jó zalman vf700-hoz? havernak van egy ilyen coolere de meghalt, vagyis elég zajos lett, és lötyög is kicsit :S
    Má kurvarég vette, de nem akarja lecserélni, viszont venti kéne neki rá, lehetőleg olyan amit tud szabályozni a vga alapból. Egy agp-s 3850-e van
  • BIZ0906
    Ajaj Ő is megszállott? Akkor nagyon nehezen fogod áttéríteni a helyes útra :D
  • pxxl
    én már feladtam azt hogy megmagyarázzam pár embernek hogy nem az a lényeg hogy 1giga memóriád van vagy 512...
  • Dobronski
    Tegnap tudatlan haverom mondta, hogy vesz vga-t. Mondom milyet?
    -Háttt envidia gété nyolcezerötszáz.
    -Az szaar.
    -De öttizenkettes!
    -
    -Most mi van? NYOLCEZERÖTSZÁZ!
    -
  • Dobronski
    Tudom, gondoltam én is.
  • Firerock
    ?
    énse vennék intelt
    de olyan lapja van a srácnak,gondolom azért az kő neki:D
  • Gibor
    Akkor én megse szólalok, az x1.6k nak csapágyas a ventije :D mikor bekapcsolom 5-10 percig olyan haja van mint ha flexxel vágnál egy 30mm vastag acélt :D
  • belisz
  • KranaZoli #39066
    Folytatódik az együttműködés az Intellel

• pxxl
  • [HUN]FaTaL

• Dobronski
    Semmilyen intel procit.
  • pxxl
    ezért kell olyan teló amin 5 Mpixel-es kamera van. :) mint a zenyém meg minek világítson a gép. ez örök rejtély marad számomra... én már azon is gondokoztam hogy kioperálom a hdd meg a power ledeket.
  • Solten
    VGA kameras telo a meno, a korajhet, neonorgia, stb. mellett legtobb esetben nem tellik tobb megapixeles telora vagy fotoapparatra... :)

"Gainward HD4850-nek elég érdekes hűtője van"

Ratyi Kerdezzetek Maszkat, le is cserelte Csillara...
  • pxxl
    milyen jó lett volna ha nem 0.5 Mpixel-es képeket csinál...bencsmárk képeken legalább ott a csicsa micsa mint az egész kék-ződ nyeon ház. jeee plusz 10 fps

amúgy Gainward HD4850-nek elég érdekes hűtője van.
  • Solten
    Milyen jo lett volna ha 2x16x PCI-E-s lappal tesztel... (meg nem 256 MB-os kartyaval)
  • Klemice
    http://logout.hu/cikk/elodok_az_utod_ellen/bevezeto.html

pff..
  • Solten
    Aki megteheti... :)
  • pxxl
    mekkora jó az mikor nem úgy kell nekiállni egy játéknak, hogy...minimum requirements
  • Solten
    Hi. Meg. Val.szeg elo fog fordulni neha CPU-limit, de az elozo kartyahoz kepest egy atomeromu.
  • tazis
    PCI-E -s kártyám van.
  • pxxl
    ennél kisebb ház nem ház és mindez a falra van felfogatva így még a helyet sem foglalja
  • KranaZoli #39052
    Ez nem AGP-s kártya?!
    Vannak HD-k is AGP-s kivitelben, de az már más kérdés, hogy megérik-e az árukat?!
  • tazis
    Sziasztok! Le szeretném cserélni a VGA-mat. Most egy régi X1600-asom van. Venni szeretnék egy HD4770-et. Tanácsot szeretnék kérni hogy megéri -e. (AMD Athlon 64 X2 5200+ procim van és 2G memória)
  • KranaZoli #39050
    Te sem apróztad el a dolgot. Szerintem hagyd úgy a VGA-d ahogyan van. Ha ebben a házban is "zavaró" a hang, akkor csak VGA cserében érdemes inkább gondolkozni.

(annak meg esetedben sincs még értelme)
  • pxxl
    de van köze a vga-hoz ha az anyagiakat nézzük

amúgy CM stacker házam van

én is arra gondoltam amúgy hogy nem biztos hogy bántani akarom a hűtést rajta. jól hűt, játék közben amúgy is füles van rajtam, azon kívül meg 500/500-on megy 20%-os ventivel. az elég halk.
  • KranaZoli #39048
    Én a 4870 Toxic hűtőjét már csak azért sem bántanám, mert szerintem azzal nem kompatibilis. Referencia hűtővel igen, de a Toxic-al szerintem nem. Plusz kúrva élet, hogy 4870-re nem tenném rá. Akkor már vagy VGA-t cserélnék, vagy a ház hűtésén javítanák. Én olyan HSZ-eket olvastam, hogy 4870-n felejtős az ilyen hűtő. Nem olvastam amit Ari link-elt, de talán ott is ezt írják. (bár Neki asszem éppen, hogy AC-s 4870-e volt, van?! :)

Milyen a házad és milyen a hűtése?!

(azt olvastam, hogy mégis csak jön a Baram, a "hűtés" topic-ban :) de annak VGA-hoz nem sok köz van.
  • Solten
    Kerdes hogy mennyiert.
  • IMYke2.0.0.0
    E8400 és felette, ja és Core i7...
  • Ari18
    Ezt olvasd el és rájössz
  • zooleeh
    Sziasztok egy ati 4850-esnek milyen intel procit ajanlotok?
  • belisz
  • pxxl
    na majd majd. most jön a Thermolab Baram, majd utána benevezek egy ilyesmire is
  • pxxl
    nem is a felszerelés érdekel, mert azt megoldom, nem para, csak hogy megéri-e majd cserélni másikra.
  • belisz
    Hatékonyság/zaj szempontjából pedig megéri ofkorz. Mint ahogy a videó végén is láthatod elég nagy különbség lett.
  • belisz
    Hát ha a cserére gondolsz,akkor maga a szerkezeti felépítés vagyis a hűtő cseréje sokban nem különbözhet.

Ha arra gondolsz,hogy kompatibilis vele,akkor igen,azt hiszem kompatibilis. Bár pár helyen írnak hülyeséget (pl. szomszéd 4850-én is olyan hűtő van,ami elvileg csak 3xxx szériához jó.....) Érdemes megnézni a gyártó weboldalát,ott (jobbesetben) pontosabb tájékoztatást is találni.
  • pxxl
    ez a cucc amúgy 4870nél is beválik? vagy jobb hagyni a gyári toxic hűtőt? 50%on is elég hangos a ventije :(
  • belisz
  • KranaZoli #39036
    Ja-ja ez volt az!