90029
-
#39319 azt ki kell érdemelni :D -
#39318 nem -
#39317 "22 éves vagyok nőm még nemvolt, szűz vagyok és még a kutyának se kellek"
Hm, igen, ez tirexi... -
Dobronski #39316 Őőő szerelem? :D -
#39315 na kuss és adj nekem is, akármit is szedsz -
Dobronski #39314 Nóóó trollkodni! Szenyor szuperman nem lenni! Nóóó!
Jajj family guy. Dél Amerikai takarító nő a bíróságon:
-Több tisztítószert akarnak?
-Szí.
-Citromosat?
-Szí.
-Miért nem hoznak otthonról?
-.............Nóóóó. -
EK1TEP #39313 Ink kerge marha kór -
EK1TEP #39312 Nem is látlak -
Dobronski #39311 Hini? -
Gibor #39310 Téged a H1N1 vírus elkapott szerintem :P -
Dobronski #39309 Hagggyadmán magadet eeeh ne az hogy mindegy hogy kivagy! MONGYADHOGYKIVAGY! Asszed raj vagy? Mit nézel heh. Neszójbe! DNB há mia? Én csak BKV ismerni! -
EK1TEP #39308 Mennyetek már a p*csába ezzel a raj szöveggel!Ne itt cigánykodjatok!
(nagyon nem csípem ezt a szót!!!4) -
Dobronski #39307 Jó van már mútkorismondtad negyvenezer... nekem meg öttizenkettes... ennyi. És csak húszezer volt. -
#39306 fuck darkest of days... nvidia agyontámogatott game és baszik elindulni -
Gibor #39305 Baszki akkor én mennyire vagyok raj, a még nem használt egygigabájtossal? -
#39304 Jesszus :D -
Dobronski #39303 BAzzzeg!!!!!!!!!!!!!! Kettőötvenhatooooos! Akkor az már raj... havernak meg öttözenkettes kártyája lesz! Nem semmi.
-
#39302 ne szégyeld nekem x1300 pro volt, kettőötvenhatoooos -
Gibor #39301 x1600... de arra nemkell :D -
EK1TEP #39300 Türelmetlen nagyon... -
#39299 pedig de, meg külömbenis még nem is azt használod, most milyened is van? x1300? csak mert arra igényelhetsz logot :D -
#39298 Kb. A nagy részük a Gamestar fórumban és itt SG-n a fiuk-lányok fórumban:) -
#39297 Szerintem, Tirexi-félékből rohangál úgy 200.000 ebben a balkanisztánban... :)
-
Gibor #39296 OMg most ez kajak tirexi volt? :D am majd rakok képt csak kéne hozzá valami :D telefonomhoz nisnc adatkábel :S fényképezőgép meg nuku szóval majd holnapra intézek valamit anyámmal :D az övével feltudjuk rakni csak ő délutános.... am áljunk meg.... ezt nemhiszem el hogy csak akkor kapok tisztelet logót ha rakok be képet :S XDXDXDXDXD -
#39295 Az elhagyta, mert nem a legnagyob kórájhét volt meg neki, pedig hiába mondta Tirexi neki, hogy a drágább olcsóbb... -
#39294 de eddig úgy volt,hogy Ő egy villában lakik a csajával.... -
#39293 Gyerekek akkora lol amit ma olvastam. Van egy warez fórum és azon belül van egy erotica topic és írt oda egy 22 éves gyerek. A stílusa nagyon ismerős volt és már a másik topicban is írta, hogy venni akar egy 1 millió Ft-os laptopot. Rájöttem, hogy ki ez a gyerek. Tirexi csak álnéven.
Bemásolom mit írt:
"Azért tettem ki myvipre és msn - re egy jó pasiról képet, hogy legyen nőm!
Ha a saját képemmel msn - ztem volna vele akkor ugyse lenne belöle semmi.
22 éves vagyok nőm még nemvolt, szűz vagyok és még a kutyának se kellek
Nem küldök neki igazi képet magamról mert akkor duct , hogy nem akar velem találkozni.
Na találkozok vele és viszek virágot!
Randevúra mien virágot szoktak vinni a bakok?
Segítsetek mit mondjak?
Szia ( eddíg jó )
Én vagyok akivel találkozót beszéltünk meg
Utánna???"
Ez ám az Epic Fail kategória.
Szeretünk Tirexi. :D -
#39292 Képt. -
#39291 képet vagy meg se történet :) -
#39290 mégegy atira optimalizált game :)
dirt2 ( a dx11 támogatásból eddig is tudhattuk, de ez azért már komoly)
ph!, abu85:
"Lesz ... csak egyelőre a DX9 kód van készen, ami gyakorlatilag a konzol szint (illetve picit alatta). A DX11-et már írják. Dióhéjban gyorsabb lesz jelentősen jobb grafikai minőség mellett. Plusz lesz AA és AF DX10.1 és afelett. Azért késik, mert nem akarnak szart kiadni, októberben csatlakozik egy csomó ATI-s programozó a projecthez, hogy biztos meglegyen decemberre."
-
Gibor #39289 Tényleg Solten, most már megkapom a tisztelet jelet? :D -
Gibor #39288 Azonis csodálkoztam hogy a mostanit viszi :D -
#39287 meg se próbáld.... -
Gibor #39286 300w és nem egy márkás szerintem a Gaba XDXDXD -
#39285 a mostani tápod? :) -
Gibor #39284 Báááh és tápom csak pénteken lesz :( mind1 addig is letöltéseket indítom... meg kell már első nap izzasztani :D -
#39283 hát nekem oldalt a procinál meg a videókártyánál rács van -
#39282 teljesenrendbevan. -
#39281 :D:D:D -
#39280 :D
nemazért kérdeztem:Dhanem mert nekem eléggé bev an szorítva kis helyre,de fúrkáltam neki lukakat,úgylátom akkor jól sikerült:D