90029
-
#39401 Nekem új.
De mivel úgyis felpakolom újra a Vista-t, így vettem észre:
DirectX Redistributable 9.0c (2009 augusztus)
-
#39400 Beleolvastam a kommentekbe, és találtam egy gyöngyszemet. Ez nem Tirexi, előre mondom.:)
Felhívnám a figyelmet a nickre:
"MrGenius12 (1 month ago)
szia lene egy gondom.te tuc segiteni biztos,le szetem a jungle mapot s be hezjeztem a Game/Level koze es azutan iditotam a Crysis-t es a consolba be irtam a nevet a mapnak de sehol semi.mit csinalhatam roszul?" -
#39399 Hmmm... Ennek nem örülök.
:(
Lehetséges, hogy próbának visszateszem a Vista-t. -
#39398 Ha engem kérdezel a win7 lesz a gond..
Windows vista x64 en lazán megy.. -
#39397 Úristen..
"Tirexi presents" .... -
#39396 -
-
#39394 Francba, nagyon raerhet hogy igy f*ssa magabol a videokat (bar ez maganugy - get a life), alig gyozom lepontozni oket... -
#39393 Az onkritikaja is zero ennek az agyhalottnak. Ilyen hanggal azert nem kommentalnek videot... :) -
#39392 TirexiHD -
#39391 Picit OFF, de is ide... beírtam. Csak úgy nézem, már nem sokan néznek be...
Újfent rászántam Magam, hogy megnézzem a Clear Sky-t. Főképp a DX10 és 10.1 miatt. Gúgliztam már csomót és a problémámmal nem vagyok egyedül. Talán van(vannak) itt mások is, akik game-eltek ezzel a játékkal.
DX10-ben olyat csinál, mint amikor azt várná az ember, hogy a képernyő illesztőprogram nem válaszolt, majd helyreállt... De az történik, hogy fekete képernyő jön vissza. A game a háttérben a hangok alapján megy tovább, csak Én nem látok belőle semmit. :)
:(
DX9-ben ezt nem csinálja. Most nagyjából Okés, de eléggé kiszámíthatatlan. Sokat pöcsöltem vele.
Ami megvolt:
- Catalyst 9.8;
- Legfrissebb Clear Sky javítás;
- Hozzá tartozó törés(!) - WAREZ példány! (magyar nyelvű)
- Windows Seven 64 bit újrahúzás;
- DX9 2009.03. havi; (kell, mert különben nem indul el, sajnos)
- BIOS legfrissebb;
- Google keresgélés az alábbiakra:
* xrengine has stopped working;
* clear sky dx10 blank screen;
* etc
Annyit találtam, hogy ilyen találgatás és misztikum féle dolgok:
Nem fut Seven alatt, főleg nem 64 bit-es OS-n; warez nem jó; nem szabad feltenni a legfrissebb javítást (próbáltam, de másikkal sem jó) ésatöbbi, ésatöbbi.
Akinek Samsung TFT-je van és Seven-t használ, annak nem meglepő, hogy a Windows 59Hz-et ír frissítési frekvenciának, a CCC-ben 60Hz látszik. Próbálkoztam a CCC-ben, hogy "force 60hz" mert ilyet is olvastam. Szal egy raklapnyi dolgot... Néha-néha már game-elni is sikerült vele.
(a sok-sok próbálkozás mellett) :D :D
Sok-sok negatív kritikát olvasni a game-ről, hogy nem kezeli rendesen a 2 magos CPU-kat; BUG-os a game, ... Azonban lehetne game-elni egy DX10.1-es fasza kis játékkal, DE! :(
Ha warez hiba hát ezért megvenni nem fogom; ha Seven probléma azért a Vista-t teszem már vissza, ill. OS-t cserélni egy game kedvéért... Ha a kettő együtt akkor nagyon hátrányos helyzetű vagyok.
Ti mit(miket) próbálgatnátok még?!
Vkinek vmi 5lete?!
-
#39390 vagyis nem az a bajom hogy értelmetlenül költi a pénzt, me hagy költse, ha van neki, de úgy csinál mintha csak ő értene hozzá senki más nem, és ha valami roszat mondasz rá akkor tök hülye vagy... -
#39389 egy hülyegyerek, aki értelmetlenül költi a pénzét, és akinek nem olyan cucca van mint neki az hülye :)
idézetek tőle:
"Heh, sorba döglenek majd be ezek a VGA-k.
Mi az a kis rács a kártya elején?
Az akar lenni a szellőzés?
Grat ATI megint megmutattad hogy mit tudsz."
ezt a még meg nem jelent 5870-re írta
"nyílván rosszul raktam össze a gépemet, szted jobb lett volna X4-es AMD + 4870X2 meg valami Asus alaplap OCZ memókkal mi? :D
Nah ne röhögtess. "
és további ésszerű hsz-ek, pl most akkor porszívó vagy hajszárító az 5870 stb... -
#39388 én meg még egyszer mondom, hogy miért lennék irigy?
amúgy tirexi a kórájhetes videóiról lett híres, akkor tájparaszt, hogy beszélni sem tud, azóta meg olyan videókat tölt fel amiben full béna, újabban pedig élőben is láthatod ahogy játszani próbál
ha meg cikket írsz akkor majd figyelj a helyesírásra is ;) -
strebacom #39387 Amúgy meg tanulmányt illetve cikket a irok, a Magyar fórumok segítökészségéröl, és szeretném ha az SG jó helyen végezne......
Illetve szeretném kerülni a gúnyt, irigységet..ami itt nagyfokban jelen van....néha...ja néha....
-
strebacom #39386 Én utálom az olyan lúzereket akit valami hardver miatt irigyek másokra, mert nemjön össze nekik, de még egyszer meg kérdem:
-
#39385 mert az ő traktora nagyobb -
#39384 miért is lennék irigy? -
#39383 ja meg neki sli rotátorja is van -
#39382 igen, én irigyelem a tájszólását XD -
strebacom #39381 Ki az a Tirex??..márúgy tudom T-rex.....vagy az akire irigyek vagytok..??? -
#39380 öö x58 is kezeli :/ -
#39379 tirexi befosott tőle mert alázza az sli rendszerét -
strebacom #39378 Na van már valami a 5exxxx szériáról....
??? -
#39377 OMG:C
x48 hogy kezelné már az SLI-t?:C -
#39376 :)
akkor majd vigyázunk XD
x48-as lap ugye kezeli az sli-t? vagy nvidia chipset kell hozzá? mert nemtudjuk kihez vigyük a karikat hogy biztos jólegyen :D -
#39375 úúúú tirexi meg ne tudja, betámad titeket és lezúzza az ati kártyákat a rotációs kapájával
sok sikert hozzá amúgy, és előre is kösz! -
#39374 na, hamarosan csinálok tesztet 9800gtx+ sli vs 4850cf :)
majd jövőhéten megyek át haveromhoz és sikerült összeszednünk még 2 embert, 1-et egy 9800gtx+-al egyet meg 4850-el :D
szal cf vs sli lesz :) -
EK1TEP #39373 Ez a pali húszix évesen még ilyenekkel baszakszik hogy boxot vesz hog fusson majd a krájszisz 2?Vagy ez így megy és én vagyok a kivétel? -
Gibor #39372 Ezt kérték. -
#39371 "Am ide mindíg jó felnézni annyit lehet nevetni a sok kisgyereken ahogy elkezdenek vitatkozni olyan dolgokon amelyekről hót fogalmuk nincsen. :D "
Van aki nem veszi észre, hogy nem vele nevetnek, hanem rajta...:) -
#39370 be is kussolt, mert kioltották -
#39369 Ez mi? -
#39368 Hehhe, olvasom a kommenteket, mennyire oltjak szerencsetlen foldmuvest... Be van kakalva az 58**-aktol (joggal)... -
Gibor #39367 ezen :D -
#39364 Na mégegy
LOL! Tirexi mekkora paraszt... -
Gibor #39363 Nekem pontosabban a hátulján az a két nyílás nem tetszik, am szerintem elég durvás :D -
#39362 Szvsz szerintem elég ronda :D
Bár lehet a sok matrica majd feldobja, meg ha nem lesz ilyen koszos XD -
#39361 Tele lesz ragasztva kardos kislányokkal, meg ronda szörnyekkel:) -
Gibor #39360 Nekem tetszik a mostani kinézet ami volt a képeken, csak a hátulja nem. De azért ez szerintem itt mindenkinek elég elérhetetlen ár :) Bár lehet valakinek elérhető de ahogy nézem a többségnek nem :) majd 1év múlva :D