90029
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, cserébe:
    - nagyobb
    - hangosabb
    - többet zabál
    - drágább.
    De ebből a 4-ből 3 minimum.
  • IMYke2.0.0.0
    Impresszív - igaz, nem tesztprogramokkal és techdemo játékokkal játszom :)
  • Klemice
    aztakuraeget :O
  • Solten
    Valódi, bár állítólag ez egy "sample", a végleges valószínűleg nem ilyen lesz (Persze tirexi meg a többi agyhalott már elkezdte fikázni mikor kijöttek róla az első képek).

Techpowerup-rol:

• Zoli007
    Valószínű. Ilyen PCB-je még egy kártyának sem volt. Majd jövő héten kiderül.
  • IMYke2.0.0.0
    És a kép valódi?

[Én az előzőt se láttam.]
  • strebacom
    Köszi a segitséget fel is vették a rendelést a jövöhéten kapom, majd tolok teszteket...
  • Klemice
    vótmá
  • KranaZoli #39594
    Radeon HD 5870: darabokra szedve!

• zolee145
    Lenne egy kérdés, íme hozzá a kép: rFactor

Kérdés az, hogy mik a lehetséges okok egy ilyen hibánál? 4870X2-ről van szó. Lenne egy bajnokság, és az egyik versenyzőtársnak ilyet ad elő a kártyája. Ilyesmit még két embernél csinál, nekik Radeon 9600 van. Ott ugye ráfoghatjuk, hogy régi kártya, de egy 4870X2-n azért elég durván kéne szaladnia ennek a játéknak.
    Sőt, ha jól tudom csak ennél a modnál van ilyen. Én is megyek vele, 4850-en semmi baja, meg még pár embernél 4850, 4870 semmi baj. (leszámítva, hogy ez a mod lassú, mert van pár bénaság vele, nincs rendes LOD, stb.)
    Létezik az, hogy esetleg a CF-re haragudna? Olyat lehet, hogy ehhez az egy játékhoz letiltani a vga egyik gpu-ját? Vagy egész más lehet a hiba oka? Három féle driverrel próbálta, de mindnél ugyanez.
    Low-on nincs baj, de ahogy bármit kicsit fentebb állít mint low előjön. Az meg jogos, hogy egy 2006-os játékkal egy X2-n senki nem akarna low-on játszani.
    Várom a javaslatokat.:)
  • Zoli007
    Elismerem, igazad van. Viszont a válasz is ott van:

NOTES

- I previously recommended ATI cards over nVidia, but now things has changed. First,with the release of Detonator 178.24, all qualifying cards (at least that the ones this driver supports) now officially support L5.1 videos. Second, since Catalyst 8.6, ATI has changed the way DXVA works on their cards which caused problems like macroblocking, green screens etc. and this problem will be more apparent if you use AGP cards (that’s why most users that has problems in the comment section and the boxtorrent thread usually has AGP cards). PCI-E users is also affected by this problem, but much less so than AGP users.For this, all nVidia card users should upgrade to 178.24 or later (this is the latest non-beta as of writing), grab the beta build 867 or newer and enjoy increased compatibility. For ATI users, those who has the AGP cards (HD 2xxxx and HD 3xxxx) and has problems playing videos in DXVA mode, downgrade to Catalyst 8.5 hotfix (available at http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18 or any other similar sites). If you do not have problems, do not change anything (I even suggest that you do not change your drivers ever again). If the problem persisted, you may have to use external decoders such as the one included in PowerDVD. The changes made in Catalyst 8.6 caused MPC-HC internal DXVA decoder to not work correctly with ATI cards.

• 5c0rp330n
    coreavc-ben lehet, h van.. csakhogy itt most sima mpchc+dxva-rol van szo.
    mind1, a legjobb talan az ha elfogadom, h nehany videoval nem megy a dolog, a procim nagyjabol elbir mindent tokeletesen vegulis, de 1080p-s durvabbfajta videoknal a procihasznalat neha elegge a hatarokat surolja.
  • Zoli007
    Finnyások kedvéért
    innen meg innen van.
  • kifli
    vagyis lehet az is szar most
    multkor nem jött be nekem :S
  • kifli
    soksok béka :S
    dobd fel a képeket máshova pl http://iaro.3dmax.hu/
  • Klemice
  • Klemice
    telefonszám erre
  • zzeN
  • kifli
    EZT próbáltad már?
  • KranaZoli #39582
    Szerintem először majd lesznek a ref. hűtős és ref. Mhz-es 58xx-ek, aztán majd utána jönnek a nem ref. hűtős és OC példányok.
  • miniszterke
    miért már lehet rendelni sima 5870-t?
  • MR ME
    még sehonnan
  • strebacom
    Segitsetek, 5870 Toxic-ot honnan tudnék rendelni??
  • kifli
    ati avivo-t használja pl a power dvd (kari mellé lehet te is kaptál) mert a hd videók lejátszásához dekodolásához ez kell
  • Apocalipto
    Ott a válasz hogy miért üzemel azon a tápon. "3 és fél éves gép"
  • Dobronski
    Ismerős
  • [HUN]FaTaL
  • Gibor
    Aza baj az ilyenekkel (elég sok van) hogy nem hallgatnak arra akik valamivel többet értenek hozzá, hát mikor mondtam neki hogy én a procimat felhúzom ő még azt sem tudta hogy a biosban kell.... vagyis azt se tudja mi az a bios.
  • Zoli007
    CoreAVC-ben van CUDA támogatás, amivel lehet kvázi szoftveresen dekódolni, és nincsenek olyan megkötések mint a DXVA-nál.
  • 5c0rp330n
    Ati-nak meg STREAM.. ez hogy jon a temahoz? :)
  • KranaZoli #39571
    "Érdekes"

Felraktam a 9.9-es Catalyst-ot. Lehibernáltam a Seven-t, bekapcsolom és amikor szerintem kb. a CCC indult volna az automatikusan induló progik között, egyszer csak felpörgött 100%-ra a venti, kép elsötétült és kikapcsoltam a gépet.

Most szent a béke, egyelőre. Háááát, nem mondom, hogy kíváncsi vagyok rá legközelebb.
  • Klemice
    kérlek szépen előző konfigom 350 wattos deer táppal üzemelt és üzemelne most is ha lenne helyem összerakni :) 3 és fél éves gép
  • Zoli007
    Nem. Nvidianak van CUDA.
  • [HUN]FaTaL
    Azon a 3k-n spórol, grat neki...
  • Gibor
    Haverom most rendelt nemrég gépet, mondtam neki hogy küldje a linkeket hogy mit rendel... el küldi őket, nézem minden rendben egy 2magos intel 4850 stb... erre tápnak elküldött egy 7ezer forintos DEER 500W os tápot... ezen kiborultam, mondtam neki hogy meg ne vegye mert rohadt szar, nem ad fele ennyi teljesítményt meg elbaszódik azt repül az egész gép stb.. erre "mostis szar tápom van mégis kibírt 5évet" én egy egyszerű smile val válaszoltam "-.-'"
  • zoltang
    ATI-s PC-én programozzák a konzolokat (CryENGINE 3 alatt)?

• [HUN]FaTaL
    DEER lesz az és cseréld ki, mert borzalmas táp. :(
  • tazis
    A kari Sapphire a táp DIR.
  • solo
    Amúgy, most már csak azon gondolkodtam, hogy itt vannak ezek a kib@szottul erős ideokarik.Már csak egy vga ra ráerőltethető ps3 emu kéne, ami nem a procit terhelni, hanem egy CF esetén az egyik VGA-t, és máris lehetne GT 5 özni PC-n
  • EK1TEP
    Márka?