90029
-
#39964 -
#39963 na bakker, nem jön ki a hálókártya, beleragadt
-
[Erősen reménykedik, sőt, szinte már tudja, hogy az egész csak egy vicc...]
-
Apocalipto #39961 Lassan, halkan, belenyugvó hangnemben: Úristen...
Ilyen létezik egyátalán? -
#39960 áá de most meg rendszer memóriának 5 gigát ír ki és nem látja a második videókártyát, jajj mi lesz most jajjjj, lehet kiveszem a modemet a másik szabad ram foglalatból és bepróbálom oda a kártyát -
#39959 Azért figyelünk...
[1 percen belül 3 HSZ]
-
#39958 RAM foglalatba műtöttél egy VGA-t?
Hát, megnéznék róla egy fényképet...
-
EK1TEP #39957 RAM foglalatba tetted a VGA-t? -
#39956 -
Dobronski #39955 Ugye te most viccelsz? -
#39954 20-30 centis CF híd létezik? kaptam egy hd 4870et kölcsönben és mivel csak egy videókártya foglalat van az alaplapomon, de volt szabad ram foglalatom, oda sikerült betennem, csak még nem tudom összekötni a két kártyát mert túl messze kerültek egymástól -
Dobronski #39953 De szemetek vagytok... :D -
Gibor #39952 -
#39951 -
#39950 4890 helyett valóban - anyagilag mindenképp - jobban jártál volna egy alap 4850-essel, míg ki nem forrnak az 5800-asok.
-
#39949 Viccet felre teve .... Orulunk hogy megvilagosodtal ( pirosodtal ) es biztos vagyok benne hogy mindenki szivesen lat itt .
En nem ezt vettem volna ( velem nem kell foglalkozni mert en betegesen a HD4850-hez ragaszkodom abbol is a duplahoz ) -
#39948 Pontosan ahogy a kolega mondja ... szerintem kimondottan ehez a fajtahoz nem jatekot hanem poroltot mellekelnek . De az is lehet amilyen nagy hogy mar bele van epitve ... de ez ugy is benne van a hasznaliti utmutatoba. -
#39947 Hát itt az XFX csak a matricát rakta rá
És tudod megolvad, deformálódik, majd pedig meggyullad a Vga, ezután leég a géped, majd a házad, a tűz átterjed a szomszédos lakótelepre és már ottis a baj -
#39946 Miért, ennyire szarok az xfx-ek? -
#39945 Hát szerintem megveszed és ha szerencséd van megy másnapig, majd mehet a csere. -
#39944 Üdv. Urak Solten papának külön :DDD
Szóval, Hosszas jegyesség majd 5 év házasság után elválnak útjaink.
Úgy döntöttem elhagyom a zöldeket, és átpártolok Piroskáékhoz.
Meg is rendeltem már csak érdeklődnék hogy mennyire szoktak hamar tönkremenni ezek a fajták?
Ő lesz a kiválasztott. -
#39943 most szedem a battleforge-ot, meglássuk mit tud ez a 10.1 -
#39942 ok -
#39941 aha, oke. ezeknek gondolom a 90%-a par megas 2 dimenzios psn jatek :) van ps3-am, tudom mirol beszelek. nativ 1080p jatek olyan rajta, mint a feher hollo. -
#39940 A DX10.1-hez kötelezően tartozik 4xAA. Ezért van ilyenkor ingyen AA a radeonokon. :) -
Blum #39939 NV GT300: 416 chipből csak 7 lett jó első körben
http://ipon.hu/hir/nv_gt300_416_chipbol_csak_7_lett_jo_elso_korben/8724
"Érdekes információk láttak napvilágot az Nvidia GT300-as grafikus processzoraival kapcsolatban arról, hogy az első tesztpéldányok esetében mennyire csapnivaló hibaszázalék mellett zajlott a termelés. A kiábrándító eredményekben minden bizonnyal fontos, sőt, talán kulcsszerepet játszanak a 40 nm-es gyártástechnológiával kapcsolatos kisebb-nagyobb problémák is, ám az eredmények még ezzel együtt is minden várakozást bőségesen alulmúlnak."
Ez most EPIKUS FAILURE??
Végigröhögtem az egész cikket,még az író is gúnyolódik...ugyan burkoltan! -
#39938 Ez a Tom Clancy's HAWX-nal 15-20% teljesitmeny novekedes . -
#39937 Legyen 30 es ez 01.01.2008-as adat . -
#39936 "Ha igy lenne akkor nem igazan lenne a Sonynak ilyen piac reszesedese ."
mire gondolsz? tudtommal a nativ 1080p jatekokat konzolon kb 1 kezen meg lehet szamolni.. -
EK1TEP #39935 Amióta az AMD piacra dobta a Radeon HD3870-et DirectX 10.1 támogatással, azóta képezi vita tárgyát, hogy valójában mennyi értelme is van a DirectX 10 kibővített változatának (sőt, akár magának a DirectX 10-nek is). A DirectX 10.1 technikai előnyei egyértelműek (legfontosabbak a korrekt képminőségű élsimítás több render target esetén, ill. a textúramintavételezés hatékonyságát növelő Gather4 eljárás támogatása), de vélhetőleg amiatt, hogy a GeForce GPU-k "leragadtak" a DirectX 10-nél, eddig nagyon kevés játék jelent meg DirectX 10.1 támogatással, és egy olyan sem, ahol ez jelentős teljesítménybeli előnyt jelentett volna - sőt, egyes esetekben (pl. Unigine) a jobb képminőségű AA kevesebb fps-t is jelent. -
EK1TEP #39934 Olvasni tudsz? Alfatesztel!
Amúgy én sem tudom csak használom azt kész... lehet hogy lágyabbak tőle az élek vagy gyorsabb ez a fajta élsimítás! -
Blum #39933 "AlfatesztELT..." -
#39932 Jól van, Te már fejből vágod!
Nekem még súgó kell.
De mijjjjjaza az "alfateszt objektumok élsimítása"?!
Mert naggyon misztikusan hangzik... -
Mind DX10, mind 10.1 mellett ki lehet kapcsolni az AA-t.
Az utolsó képen, meg fingom sincs, hogy mi a rák lehet az az "alfateszt objektumok élsimítása" ?! -
#39930 vannak jatekok amik nem tamogatjak a 16:10 felbontast . De azt nem mondanam hogy az egyik jobb mint a masik . Bar az teny hogy filmhez a 16:9 azaz a 1920x1080 a megfelelobb bar engem soha nem zavart a ket fekete csik. Ez ugye jatekoknal mashogy mukodik es ez sok esetben meglatszik a grafikai teljesitmenyen is. -
EK1TEP #39929 Alfa tesztelt objektumok élsimítása -
#39928 10.1-ben 4x AA?!
Ezt hogyan érted, hogy kötelező?!
Hát a Clear Sky-ban van DX9; DX10 és DX10.1.
Tudsz DX10 és 10.1 módot indítani úgy is, hogy nem kapcsolod be az élsimítást! Majd rakok be képet, mert nem mindenki ismeri pl. a Clear Sky menüjét....
Ill. annyi plusz van benne, ha bekapcsolod DX10.1 mellett az AA-t, akkor az élsiminek is van vmi 10.1-es "objektuma". Most nem emléxem, hogyan hívja...
De mind DX10-ben, mind DX10.1-ben ki lehet kapcsolni az AA-t és az AF-t is teljesen le lehet húzni.
PS:
1x már kérdeztem, de nem nagyon jött válasz:
Azt látom (szemmel látható), hogy milyen különbségek vannak DX9 és DX10 között. Legalábbis ebben a játékban szerintem nagyon szembetűnő.
/Véleményem szerint a Crysis atmoszférája meg sem közelíti a Clear Sky-ban megvalosított atmoszférát./
De arról elképzelésem sincs, hogy mi a különbség a 10 és a 10.1 között?! Vki?! Míg DX9 és DX10-nél érezhető mind teljesítményben (ez alatt a DX10-ben simábban fut - ezt értem) ill. némileg más textúrákat is használ a játék plusz egy rakás időjárási elemet csak DX10-nél lehet engedélyezni és game újraindítást is jelent a DX9 és DX10 módok közötti váltás. (Egyértelmű!) Azonban ha DX10-ben vagyok, akkor csak egy pötty és a 10.1-t lehet aktiválni. De nem látok és nem is érzek semmi extrát. Azonban ha 10.1-es AA-val akarok(szeretnék :) game-elni, akkor szintén game újraindítás és drasztikus FPS csökkenés. :D
No, majd dobok képet... (a menüről) -
#39927 1920x1080 miért jobb a játékokhoz mint az 1920x1200? -
#39926 En hasznaltam a HD3870-et ( CF ) 50" 1080p Plasman gond nelkul . A PS3-m is a 50" plasmaval van hasznalva.
" konzoloknal altalaban a 720p a max amit ki tudnak hajtani "
Ha igy lenne akkor nem igazan lenne a Sonynak ilyen piac reszesedese . -
#39925 nekem konkretan fullhd felbontasu a laptopom kijelzoje, de maga a laptop inkabb multimediara kihegyezett cucc, nem kifejezetten gamer, a 4670 (bar nem rossz) a durvabb ujabb jatekokat nativ felbontasban maxon nem mindig viszi megfelelo fps-el (egy L4D-t (meg legtobb steam jatekot) meg elvisz siman maxon, de pl nfs shift/ghostbusters-nel bizonyos esetekben mar keveslem az fps-t).
egyebkent jo dolognak tartom a fullhd jatszast, van pl ps3-am es egy erosebb asztali gepem 8800gt-vel, a konzoloknal altalaban a 720p a max amit ki tudnak hajtani, asztali gepem ugyanazt a jatekot elviszi fullhd-ben, minden maxon. ugyanazt a jatekot osszehasonlitva elkepeszto a kulonbseg.