90029
-
#40607 ánusz laptop kórájhéttel -
DeviloftheHell #40606 usa 399 dollár eu 399 euro haszna volt hogy belépett az ország :) -
#40605 OFF: Bezártak... -
Ennek meg a seggére?! Miért?!?!
-
EK1TEP #40603 Mi a helyzet az új kártyákkal?
Nem volt erőm a sok hsz-t átböngészni, csak annyira lennék kíváncsi hogy milyen számozásúak jöttek ki és melyiket mennyiért lehet kapni?(gondolom még csak ref. hűtősök vannak) -
#40602 Egy másik videóban azt mondja, hogy 28cm hosszú a kártya.
De legalább ésszerűbb helyre kerültek a PCI-E csati helyek, szal az nem lóg még hátrafelé! -
#40601 okkkééé... -
#40600 Volt bizony de azóta már 110-ezerre emelték! -
Blum #40599 Ő i7 950-et vett. -
#40598 jajj... mondjuk a kórájhét most jobban megéri mint áprilisban amikor én vettem gépet, de már amd-t vennék valami 995-ös procit jó 975 a csúcs most, de az drága -
Blum #40597 Hát mi más?? :DD (Én mondtam neki,hogy Phenom2..de ááááááááááááá,neeeeeeeeem.....Legalább ATi-ra sikerült rábeszélnem....:DMer eredetileg GTX295-öt akart. -
#40596 Már megint nem bírtatok Magatokkal. 123 új HSZ. ?!?!?! Mi törpént?! Ingyen adják az 58xx szériát, vagy becsődölt az nV, vagy mi van?! :)
Ipon-on olvastam, hogy kiadtak az 58xx-hez egy driver hotfix-et... -
#40595 kórájhét vagy-e? (mármint a szomszéd) -
Blum #40594 Az tuti! ;) Szomszéd onnan rendelt múlt hónapban gépet magának ~600k-ért.
-
Apocalipto #40593 Vótmá? -
#40592 Keresgéltem, és véletlenül mit találtam. Olvassátok a kommenteket. -
xxxpaulxxx #40591 Ipon a legjobb számítástechnikai üzlet:) -
Blum #40590 Ipon-on van 1GB-os Toxic....vagy onnan nem jó? -
#40589 az árlistán nem láttam.
neked mindenféleképpen toxic kell???
az alapból-tuningos dolgok általában korán halnak. -
#40588 bird-be van 4870 toxic? -
#40587 A cf dolgot azért akarom letesztelni hogy kiderüljön menyire brutális a két 5870 a jövőre nézve, mert különben veszek egy x2-őt és majd hozzá egy társat. Ha lesz két ilyen kari a raktárkészletén(szeged,bird pc) akkor válik esedékessé a dolog.
utána a pc fejlesztgető-s dolgot végleg rá akarom hagyni, mert romlásba dönt, egyre kevesebb értelmes játék van, és nem pazarlom a szabadidőm marhaságokra -
#40586 Fasza, teleaggatom velük a kuckót... -
#40585 lehet hogy undorító, de sok hülye láma ember van amerikában akiknek van pénze és azt veszik amit reklámoznak, mert az trendi
ha nem tenné ezt az nvidia akkor csökkenhetne a bevételük
nem tudnak mit csinálni csak azt
így megértem őket -
#40584 Sajnos, ha ilyen ütemben "fejlődik" ez az ipar, akkor bekövetkezik az a Sötét Kor, amikor valóban külön PC-házban, táppal kell tárolnunk a VGA-nkat...
-
#40583 ez vastagabb, mint egy baseballütő -
#40582 de attól függetlenül ott figyel az aláírásában a 4890 :D -
#40581 Ja, és természetesen erre az oldalra: http://www.khronos.org/opencl/
-
#40580 Mivel még fejlesztés alatt áll, elég nehéz lenne programokat felsorolni, de azért nézz erre a linkre... -
#40579 nekem barmi jo. csak mutass egy progit, ami kepes kihasznalni, mert cuda-ra mar van ilyen. -
#40578 OpenCL nem mond neked semmit?
[Ráadásul, az OpenCL - nomen est omen - független, nem kell tejelni a használatáért, ellenben az "nVidia"-s CUDA-ért.]
-
#40577 a physx-et telibeszarom, de mondjuk hw-s videogyorsitas/gpgpu (cuda) ugyben tenyleg elorebb vannak valamivel, ezugyben lephetne valamit az ati is.. -
#40576 jah az nv kártyája jobb és gyorsabb lesz.. de azt egy szóval sem mondták hogy mikor. lehet 10év mulva lesz... akkor már nemlesz nagy szám :) -
#40575 egyszerűen undorító amit csinálnak. ez már az ostobaság teteje -
#40574 Nvidia miért égeti magát nyilvánosan nem értem :(
"Mit tesz az a gyártó, amelyik pillanatnyilag nincs nyeregben? Megpróbálja elhitetni velünk, hogy az ő terméke a jobb. Ezt az nVIDIA épp a Batman segítségével bizonygatta. Kiállítottak két gépet, egyet AMD egyet pedig Intel alapokon: az AMD-s gépben ATI videokártyával, az Intelesben pedig GeForce-szal. A Batman - Arkham Asylum játék futtatása közben (persze bekapcsolt PhysiX mellett) demonstrálták, hogy a GeForce architektúrája mennyivel jobb, mint a konkurens vállalaté."
Ez kb olyan mintha az Ati futtatná a Stormrise-ot DX10.1 alatt egy 4850-el azt szétveri a GTX280-at meg ezeket és mondani mekkora lószar az NV mert még a dx10.1-es se tudja.
Teljes cikk akit érdekel! -
#40573 http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20090924.p.Matrica_keszlet -
#40572 persze, hogy olvastam, már gyűjtöm is a matricákat, hogy a fa házat igényesen azokkal díszítsük, bár a lidl-ben van 400 forintért matrica szett, vagy 150 matrica bálna delfin fóka pillangó, azokkal is brutál lenne -
#40571 :DDDDD (sorry, del volt, szal azt írtam hogy arra is alkalmas hogy fejbekólintsd magad... :D) -
#40570 Csak kitalálnak valamit, hhogy a végén a dx 10.1 en a dx 11 meg se röccenjen: D -
#40569 Fejem törne be bazd:D xDDDDDDDD
SZERK:Nemillik törölgetni:/ xD -
#40568 Fubazdmeg:|
Következő hitman játékban folytókötél helyett ez lesz a csendes gyilkos?