90029
  • Klemice
    ánusz laptop kórájhéttel
  • DeviloftheHell
    usa 399 dollár eu 399 euro haszna volt hogy belépett az ország :)
  • KranaZoli #40605
    OFF: Bezártak...
  • KranaZoli #40604

Ennek meg a seggére?! Miért?!?!
  • EK1TEP
    Mi a helyzet az új kártyákkal?
    Nem volt erőm a sok hsz-t átböngészni, csak annyira lennék kíváncsi hogy milyen számozásúak jöttek ki és melyiket mennyiért lehet kapni?(gondolom még csak ref. hűtősök vannak)
  • KranaZoli #40602
    Egy másik videóban azt mondja, hogy 28cm hosszú a kártya.

De legalább ésszerűbb helyre kerültek a PCI-E csati helyek, szal az nem lóg még hátrafelé!
  • Klemice
    okkkééé...
  • grebber
    Volt bizony de azóta már 110-ezerre emelték!
  • Blum
    Ő i7 950-et vett.
  • Klemice
    jajj... mondjuk a kórájhét most jobban megéri mint áprilisban amikor én vettem gépet, de már amd-t vennék valami 995-ös procit jó 975 a csúcs most, de az drága
  • Blum
    Hát mi más?? :DD (Én mondtam neki,hogy Phenom2..de ááááááááááááá,neeeeeeeeem.....Legalább ATi-ra sikerült rábeszélnem....:DMer eredetileg GTX295-öt akart.
  • KranaZoli #40596
    Már megint nem bírtatok Magatokkal. 123 új HSZ. ?!?!?! Mi törpént?! Ingyen adják az 58xx szériát, vagy becsődölt az nV, vagy mi van?! :)

Ipon-on olvastam, hogy kiadtak az 58xx-hez egy driver hotfix-et...
  • Klemice
    kórájhét vagy-e? (mármint a szomszéd)
  • Blum
    Az tuti! ;) Szomszéd onnan rendelt múlt hónapban gépet magának ~600k-ért.

• Apocalipto
    Vótmá?
  • Zoli007
    Keresgéltem, és véletlenül mit találtam. Olvassátok a kommenteket.
  • xxxpaulxxx
    Ipon a legjobb számítástechnikai üzlet:)
  • Blum
    Ipon-on van 1GB-os Toxic....vagy onnan nem jó?
  • duracellmumus
    az árlistán nem láttam.

neked mindenféleképpen toxic kell???

az alapból-tuningos dolgok általában korán halnak.
  • kifli
    bird-be van 4870 toxic?
  • duracellmumus
    A cf dolgot azért akarom letesztelni hogy kiderüljön menyire brutális a két 5870 a jövőre nézve, mert különben veszek egy x2-őt és majd hozzá egy társat. Ha lesz két ilyen kari a raktárkészletén(szeged,bird pc) akkor válik esedékessé a dolog.

utána a pc fejlesztgető-s dolgot végleg rá akarom hagyni, mert romlásba dönt, egyre kevesebb értelmes játék van, és nem pazarlom a szabadidőm marhaságokra
  • Solten
    Fasza, teleaggatom velük a kuckót...
  • MaSzKa
    lehet hogy undorító, de sok hülye láma ember van amerikában akiknek van pénze és azt veszik amit reklámoznak, mert az trendi

ha nem tenné ezt az nvidia akkor csökkenhetne a bevételük

nem tudnak mit csinálni csak azt
    így megértem őket
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, ha ilyen ütemben "fejlődik" ez az ipar, akkor bekövetkezik az a Sötét Kor, amikor valóban külön PC-házban, táppal kell tárolnunk a VGA-nkat...

• MaSzKa
    ez vastagabb, mint egy baseballütő
  • MaSzKa
    de attól függetlenül ott figyel az aláírásában a 4890 :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és természetesen erre az oldalra: http://www.khronos.org/opencl/
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel még fejlesztés alatt áll, elég nehéz lenne programokat felsorolni, de azért nézz erre a linkre...
  • 5c0rp330n
    nekem barmi jo. csak mutass egy progit, ami kepes kihasznalni, mert cuda-ra mar van ilyen.
  • IMYke2.0.0.0
    OpenCL nem mond neked semmit?
    [Ráadásul, az OpenCL - nomen est omen - független, nem kell tejelni a használatáért, ellenben az "nVidia"-s CUDA-ért.]
  • 5c0rp330n
    a physx-et telibeszarom, de mondjuk hw-s videogyorsitas/gpgpu (cuda) ugyben tenyleg elorebb vannak valamivel, ezugyben lephetne valamit az ati is..
  • Jaffa 2843
    jah az nv kártyája jobb és gyorsabb lesz.. de azt egy szóval sem mondták hogy mikor. lehet 10év mulva lesz... akkor már nemlesz nagy szám :)
  • Jaffa 2843
    egyszerűen undorító amit csinálnak. ez már az ostobaság teteje
  • grebber
    Nvidia miért égeti magát nyilvánosan nem értem :(

"Mit tesz az a gyártó, amelyik pillanatnyilag nincs nyeregben? Megpróbálja elhitetni velünk, hogy az ő terméke a jobb. Ezt az nVIDIA épp a Batman segítségével bizonygatta. Kiállítottak két gépet, egyet AMD egyet pedig Intel alapokon: az AMD-s gépben ATI videokártyával, az Intelesben pedig GeForce-szal. A Batman - Arkham Asylum játék futtatása közben (persze bekapcsolt PhysiX mellett) demonstrálták, hogy a GeForce architektúrája mennyivel jobb, mint a konkurens vállalaté."

Ez kb olyan mintha az Ati futtatná a Stormrise-ot DX10.1 alatt egy 4850-el azt szétveri a GTX280-at meg ezeket és mondani mekkora lószar az NV mert még a dx10.1-es se tudja.

Teljes cikk akit érdekel!
  • Klemice
    http://lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20090924.p.Matrica_keszlet
  • Klemice
    persze, hogy olvastam, már gyűjtöm is a matricákat, hogy a fa házat igényesen azokkal díszítsük, bár a lidl-ben van 400 forintért matrica szett, vagy 150 matrica bálna delfin fóka pillangó, azokkal is brutál lenne
  • Solten
    :DDDDD (sorry, del volt, szal azt írtam hogy arra is alkalmas hogy fejbekólintsd magad... :D)
  • solo
    Csak kitalálnak valamit, hhogy a végén a dx 10.1 en a dx 11 meg se röccenjen: D
  • solo
    Fejem törne be bazd:D xDDDDDDDD

SZERK:Nemillik törölgetni:/ xD
  • solo
    Fubazdmeg:|
    Következő hitman játékban folytókötél helyett ez lesz a csendes gyilkos?