90029
  • Solten
    "...meg a hulye fak is setaltak..."
  • gurubefree
    Az elsore gondoltam ... :-) A masodik megsem kozelitei azt a filinget ami az elsoben volt .
  • [HUN]FaTaL
    Tévedés. :D
  • kifli
    tévedsz :)
    hl1 + cs1.6 :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha már FPSek, szerintem a mai napig a legjobb FPS az UT első része. :)
  • Blum
    HMMMM...:P far Cry2....
  • kifli
  • kifli
    am mindenki írogatja hogy nincs proci ami kihajtja az 5870-et, ez nem a proci hanem a játékok hibája, azért ütköznek procilimitbe i7-nél pl mert ugye eddig max 4 magot támogattak (legtöbbször még annyit se) i7 ugye 8 magosként viselkedik, majd ha lesz támogatás hozzá, egy i7-nek simán tudnia kell maxon pörgetni egy 5870-et. De ez a játékfejlesztőkön múlik...
  • Dobronski
    Legjobb!!!!!
  • gurubefree
    En a Far Cry beteges rajongoja vagyok :-) A legjobb szerintem online uberel mindent . Ehez a jatekhoz hasznaltam elosszor 2 kartyat hogy legyen fu
  • Klemice
    előre is bocs :D
  • pxxl
    összegezve ugyanezt mondhatom el én is mint az uccsó 2 hsz :) de megfejelem még gyűrűk ura filmmel. mindhárom rész egymás után. ~12óra :) már vagy 5x megnéztem pedig nem vagyok fan, csak tetszik :)
  • KranaZoli #40916
    Én nem nézlek hülyének, Én a Mátrix mind3 részét 1enként, nem túlzok 30x biztos láttam.

A HL1-et Én is többször végigjátszottam.
  • Gibor
    Lehet hülyének néztek de Half-Life sorozat nekem annyira tetszik hogy körülbelül minden részét olyan 15-20x végig vittem :d főleg az 1-et és kiegészítőit :D Szerintem a történet nagyon találó és engem nagyon megfogott.
  • pxxl

• MaSzKa
    az a legjobb játék fps-be

csak olyan rövid :(

bezzeg az első része az szép hosszú volt
  • MaSzKa
    én láttam már ilyet is a ph-n

PowerColor Radeon HD4870 PCS+ 1GB PCIe - 36.100 Ft
  • KranaZoli #40911
    Köszi! Ma már végre működnek újra.

Game:
    Fallout 3; STALKER Clear Sky.

Én mostanában ezek azok amikre azt mondom, hogy megkaptam a formához a tartalmat is.
  • Klemice
    devil may cry 4, tomb raider underworld is elég korrekt volt grafikailag, nekem azok is bejöttek kinézetre
  • berczely
    Pár képem még régebbről

• Klemice
    ja amúgy meg azért játszik az ember hogy élvezze, nyílván ez arról szól, hogy minél szebb grafikát kapjon, és akadásmentesen menjen a dolog, de akárhányszor belövöm a frapsot nem azt nézegetem hogy mennyivel megy, hanem élvezem a játék nyújtotta élményt, a benchmarkok meg adnak egy körülbelüli képet arról mit tud a géped, mire számíthatsz, de hagyjuk meg karcsikának és pistikének hogy egymás ellen versenyezzenek a gétéikszek eredményeivel, mert milyen jó
  • berczely
    Half-Life 2 Nálam még mindig ő a legszebb!Tudom hogy elég alacsony felbontású textúrákat használ de valahogy az összkép nagyon tetszik!Főleg a City 17!A házak meg minden mintha valamelyik magyar városban menekülne az ember!Hangulat pedig csillagos ötös!

Na de szerintem ne offoljunk emberek!Kinek a pap, kinek a papné!
  • Klemice
    fps így fps úgy high így high így jajj még szűrőzöm is jajj de mégse mert akkor beszarik
    felbontást mindenki elfelejt közölni
  • rumkola
    Nálam a Crysis a legszebb PC-s játék - közelébe sem ér semmi -, és az egyik legjobb FPS amivel valaha játszottam.
  • Apocalipto
    Azé mer ha a Crysis megy 40 FPS-el a gépeden, akkor mondható hogy egy normális config xD
  • Klemice
    ja bazmeg kárjzisz meg gétéanégy, az emberek legtöbbje ebben a fórumban kurvára elveti ezt a mércét (ámde ennek ellenére volt/voltak/van/vannak illető/illetők akik erre verik magukat ellenük semmit nem lehet tenni ez van)
  • w77d
    a faszért mindenki a Crysis-hoz, ahhoz az agyon sztárolt szarhoz méri a gépét? vannak ezerszer szebb játékok kevesebb gépigénnyel, de mindenki krááááájszsisz mániás :S
  • pxxl
    megyeget. én 1280x1024-ben fullon minden: 25-30 fps. konfig aláírásban...
  • bcrics
    vóó..ez nagyon patent..kösz.evvel mán megy ám a crysis.,
  • Gibor
    Én XFX et, de csak azért mert nekemis ez van :D, am halk és játékban is halk :D
  • pxxl
    PowerColor Radeon HD4870 1GB PCIe - 36.707 Ft
    Sapphire Radeon HD4870 1024MB PCIe - 38.750 Ft
  • bcrics
    aham,,hát mellete van 2gbram és 2,2coredou,,jah az ien 4870 szemezgettem,bár az inkább 50 mint 30.
  • berczely
    Hát DirectX 11-es kártyát nem fogsz kapni a közeljövőben 30ezer forintért sajnos!Ha vársz 2-3 hónapot még akkor sem fogsz ilyen olcsón 11-es DirectX-et támogató kártyát kapni szerintem.
    A mostani jó ár/érték arányú 4xxx szériából válogass!4850,4870-t kapsz 30ezer forint körül ami szerintem még most is teljesen jó vétel lenne!Ha van mellette egy új AMD Athlon II, Phenom vagy egyéb más Intel/AMD processzorod ami legalább 3GHz-en megy akkor elég szépen el tudsz majd játszogatni vele egy darabig!
  • pxxl
    dx11-et harmincért? :) jöhet nekem is. de am meg minek neked dx11 még a habokban sincs. :D

am meg 4870
  • pxxl
    ahogy nézegettem/ük a teszteket, meg fps, stb nem biztos hogy megéri az 5870 bár az még koránt sincs kihajtva, majd kiderül ha gyártanak alá valami izom procit. hajrá áemdé
  • bcrics
    Cső,ti 30E körül mien kártyát ajánlanátok?lehet használt is,persze pár hónapos,,,most 8600gt512mb használok és vagy 30at belefeccölnék 1 uj kártyába(legalább 512 legyen többi nem lényeg,nah jó legyen rajta dx11,:)),de nem sürgős, várjak 2-3 hónapot és 1 kategoriával magasabbhoz hozzájuthatok?
  • grebber
    HD 5850 teszt holnap!
  • pxxl
    Solti bácsi elintézte
  • berczely
    Tényleg!
    Hmm akkor mégsem olyan régen voltam erre csak először nem adta be a kis ikont
  • pxxl
    van neked is :)HD 4850 tulaj