90029
  • Blum
    Hűha srácok,valami gond van....

lenyomtam 1 szőrősfánk tesztet a gépen,és közben néztem CCC-t,de 110mp-nél kiléptem inkább,mert 110°C volt a GPU...ez normális?

Gép garantáltan nem poros,jól szellőző helyen van és Direkt vettem neki nemrég egy 450-es Chieftec-et...
  • Dobronski
    Én is így jártam pont ezekkel a karikkal. :D
  • Blum
    xDDD

Jófej a gyerek,együtt voltunk 950km-es bringatúrán a nyáron,csak géptémában zokni 1 kicsit...:P
  • KranaZoli #41290
    Én azt hittem, hogy az ember legalább a haverjait megválaszthatja?!
  • Blum
    Már csak azért is ajánlottam neki nyugodt szívvel,mert nekem is az van és nagyon tetszik az árához képest...Ő 10K-ért jut hozzá a 8500GT meg 14k...:P
  • Blum
    Most beszéltem haverommal telefonon....VGA-t vesz még ma délután és szólt nekem...

Kérdezem mit?

Mondja: 8500GT 512,vagy HD3850 256-os

Mondom: HD3850 sokkal jobb....aztmondja mér?

Mondom mert 5X gyorsabb mint a 8500GT,meg az 1 szar!

Kis szünet és hangosan a telefonba....DE ÖTTIZENKETTES!!!!.....Mondom OMG...
  • solo
    Ne kössed össze, ne aktiváld a CF et semmi..A lényeg, hogy a jó videokari legyen a procihoz közelebbi slotba..MOndjuk ez nem annyira fontos, de régebbi lapoknál van olyan, hogy elsődleges PCIe slot...

Utánna meg csak el kell indítani a flash progit, és visszamásolni a biosba mindent.
  • zooleeh
    igen az alaplapom crossfire-es de akkor ne kossem ossze es ugy probaljam meg ?
  • IMYke2.0.0.0
    Crossfire-ben összektöve... nem hiszem.
    Összekötés nélkül, talán.
  • IMYke2.0.0.0
    BIOS-buhera előtt mindig el kell menteni az EREDETI - a kártyában gyárilag lévő - állapotot! Ahogy azt korábban írták/uk, bemásoltuk és a bannerben is szerepel a cikkek között...
    Megtette?
    Mert akkor csak egy másik - nem PCI-E-s, hanem sima PCI-os VGA kell az alaplapba (a hibás HD4850 a helyén marad!) és mindent meg lehet javítani az újra-flash-seléssel.
    A legideálisabb persze egy Crossfire alaplap.
  • zooleeh
    Hello ! az egyik haveromnak sikerult egy 4850-est hazavagni ,ugy hogy biost update kozben aramszunet lett. Az lenne a kerdesem hogy, ha egy masik 4850-essel osszekotnem crossfire-be lehetseges lenne hogy ujra irni a rossz kartya biosat?
  • Met
    még hogy villa :D mondtam én, hogy putri
  • Klemice
    tápcsatlakozót raktam volna rá, hogy le tudjon olvadni a műanyag :P
  • IMYke2.0.0.0
    Tirexi meg csak erőlködik, erőlködik...
  • IMYke2.0.0.0
    Idióóóóóóótááááááák!
    Égetik csak magukat, úristen!
  • Dobronski
    Ez nagyon komoly... Zalaegerszeg... menni kéne, nem?
  • Blum
    OMFG!! Szétröhögtem az agyam...ez egy idiótaaaaa!!!!
  • sith7
  • pxxl
    ez az egyik a 7db jól legyártottból?
  • Solten
    Ja, bovul a portfolio...

• kifli
    mé? lehet kiadnak egy karit a makettezőnek is :D
  • [HUN]FaTaL
    lol :D:D
  • w77d
    azigen XXD
  • Solten
  • Solten
    Sracok ez a ceg mar kozrohely... Bemutattak egy makettet...

NVIDIA 'Fermi', Tesla Board Pictured in Greater Detail, Non-Functional Dummy Unveiled
  • Solten
    Ilyen rovid... :)
  • kifli
    ez ilyen rövid? vagy össze van nyomvaa kép? :D
  • Solten
    Radeon HD 5750:

link
  • kifli
    :D papucsba teker
  • MerlinW
    Háteznagyonbuta.
  • Solten
    Az egyik vicc evvel kapcsolatban hogy a dzsiforsz menedzser szerint, a masik hogy a Fudzilla nevezetu blikk es retekklub szinvonalu oldalrol van :)
  • Solten
    Uristen... Erre e gyerekre mar nincs szo...
  • Solten
  • KranaZoli #41260
    Jól van, akkor Én biztos nem voltam itt, vagy átsiklottam a HSZ-en. De most úgy komolyan, mi a faxomat képzelt, hogy 2db mélynyomó hangját nem fogja hallani egy utcával távolabbról?!

Amúgy sem teljesen értem, hogy minek a Z2300-as mélynyomója mellé egy másik?! Nekem Z4-esem volt. Az sok volt. Már csak arra lennék kíváncsi, mert megint fasza tesztet készített, hogy milyen hangkártyája van?! Ha egy alaplapi realtek chipset-el "hajtaná" ezt a rendszert, nem csodálkoznék...
  • [HUN]FaTaL
    Szék rulez.:D

Pedig még annó le lettem ugatva, hogy miért fikázom a székét.

[vette észre először]
  • w77d
    a ház semmi különös ahoz képest amiket mondott.. Lerí az egész berendezésről meg mindenről hogy anyuciékkal él csak a felvétel idópontjában melóznak éppen...
  • MR ME
    ja az se rossz :D
    am tuti szülőkkel él, és vhol nagyon vidéken :D
  • KranaZoli #41256
    A környék mondjuk nagyon szép, meg a ház is. De szerintem nem egyedül él... Én szülőkre tippelnék. Azonban Nálam még mindig a szék viszi el a pálmát.
  • MR ME
    fég gázkonvektor bejátszik
  • w77d
    anyááááááááááááááááááááááámmmm XXXD