90029
-
#45135 Sajnos, várható és érthető lépés volt tőlük... -
#45134 "Annak ellenére, hogy a Radeon HD 5850-es modell ára rövidesen nagyjából 20 dollárral lesz több, a gyártó nem fél attól, hogy a termék forgalma jelentősen csökkenni fog. Ezt az állítást a gyártó arra alapozza, hogy jelenleg csak a Radeon HD 5000-es sorozatú termékek kínálnak DirectX 11-es támogatást a piacon. Úgy tűnik, hogy az alkatrészek drágulása mellett talán egyeduralmát is érvényesíteni szeretné a vállalat a videokártya árában, de ezt csak úgy zárójelben."
Utottem volna szamra amikor az ordogot festettem a falra ..... -
#45133 Van ilyen topik is? Úristen?
Variációk a címre és témákra?
- milyen gatyát/bugyit vegye fel ma?
- Milyen óvszert vegyek / ne vegyek?
- Milyen csajjal / pasival keverjek ma?
- Kit verjek meg ma?
- Mikor menjek szarni, ma, holnap, azután?
...
-
#45132 Radeon HD 5850 áremelésre készül az AMD
-
"With ATI’s 5000-series releases coming fast and furious as of late, it seems like everyone is more than anxious to totally forget about the venerable 4800-series. Believe it or not, even amidst the dizzying number of 5800 and 5700 cards on the market the HD 4890 1GB has fit perfectly into ATI’s new lineup at a price of around $200. We all know by now that it doesn’t have the latest compatibility for DX11 but there won’t be any worthwhile next-generation games on the market for the next few months at least. It is also worthwhile remembering that DX11 games will be backwards compatible with DX10 hardware which means the purchase of a HD 4890 now won’t mean you will be totally shut out of playing upcoming games either.
So, while everyone is drooling over the latest, greatest and expensive cards, we’re going towards a different end of the spectrum because we believe that there is still a strong and healthy market out there for a $200 DX10 / DX10.1 card. ATI and their board partners must be thinking the same thing since the HD 4890 won’t be discontinued until at least the second quarter of 2010 and supposedly the boards are selling better than ever. This is why we have decided to feature a pair of custom cooled, mildly overclocked yet highly affordable HD 4890 1GB cards in this review."
sun-sun .... fuck < hod-hod > -
-
#45129 Ejj basszus, egy-ket embernel teljes a sotetseg a fejecskeben... -
#45128 hát még szép a meglévőnél mindenki tud jobbat álmodni :D
(csinálni nem biztos ugyhogy nem is próbálkoznak vele :D) -
#45127 a Milyen gépet vegyet most topikban a zenvidia már előnyben van az atival szemben...beszartok -
#45126 -
#45125 "Valoszinu azert mert valami rossz." -
#45124 Valoszinu azert mert valami rossz . Boot-nal van kep a monitoron ?? Milyen ez mennyi memoria van a gepben ??? ( azt is jo lenne tudni milyen modulok 2x1GB ; 2x2GB stb. )
Van valami hang amikor leall sipolas ?? -
#45123 Jo estet Jo szurkolast . -
#45122 Na, ezert vasarolok mar jo reg ota webshopbol. Ezek a boltosok egyre lamabbak (tisztelet a kivetelnek). -
#45121 Üdv.
Az mitől lehet, hogy (régi gépnél) mikor bekapcsolom a gépet bootolás közben leáll és csak áramtalanítás után lehet újraindítani? -
#45119 -
Dobronski #45118 Simáán. -
Laxxa #45117 Értem. Köszi csak a problem csak az, hogy nem igazán dúskáunk már az AGP-s karikban PCIE már sz*rér h*gyért lehet venne de egy normális AGP-s kari mondjuk régi konfiba nincs csak 20-25-30e Ft-ért kapni ezt a karit most 16e Ft-ért tudnám megvenni 2 év garival vadi újonnan. És sajna most döglött ki a vga-m, nyamvadt Inno3D 6600 és sajnálnám ezt a konfit csak úgy kilökni. Ja és a kari teljesítménye sem rossz: Core 725, Ram:512Mb / 1000Mhz Freki:128bit. -
Gibor #45116 Ugyaneza config csak 1600Mhz es OCZ ramokkal.... holnap rendelem :D (( táp videókari máá megvan :D ) -
#45115 hááát francse tudja. sztem nem tudja kihajtani rendesen majd a 3200as procival. én a P4 3.0 HT mellé sem vettem csak egy x1650-et. x1950-et akartam, de lebeszéltek róla. mondjuk nem nagyon érdekelt akkoriban. wow ment, nfs-k mentek stb... -
#45114 ATi Tray Tools. -
#45113 ATT (ati tray tools)-al be lehet állítani hgoy milyen hőfoknál hány %-os venti sebesség legyen -
Laxxa #45112 A proci egy athlon64 3200+ Az első választ köszi. -
MURopi #45111 épp ez az :) minimális utána olvasgatással/ wikipédia olvasgatással esetleg már annyi információt be lehet gyűjteni, hogy nem tudnának átbaszni :D
egyébként tudtok vmi progit amivel tudom ütemezni a videókártya hűtőjének a működését? pl hogy 80 foknál kapcsoljon rá vagy vmi :D meg mennyire gáz az 1 éves nem húzott karitól, ha pár játékban el kezd hibázni alap órajelen? -
Laxxa #45110 Athlon64 3200+ -
#45109 bírom az ilyen IQ harcosokat. hasonló volt haverral, mikor bement a Honda szalonban, és ott beszélgetett egy eladó a vevővel, és mondta hogy az S2000-esben egy 2000es turbómotor van
(valójában 1997 cm3, dupla vezérműtengelyes. soros 4 hengeres benzines motor, hossz irányban)
na most ez a Hondásoknak (mint én is :P) olyan mint az elöbbi nv-ati páros. agyonvertem volna valamelyik felnivel
csak nem értem hogy kerülnek ilyen tudatlan emberek a boltokba. -
#45108 Tele a raktár a szar nvidiákkal! Valahol ki kell söpörni a szemetet. Az ilyen lámák erre pont jók! Ilyen a világ. A boltos tudja h értelmes embernek ugyse tudta volna azt eladni és neh már rárohadjon:). -
#45107 Valaki segítsen a Vpu Recoverben help!!! -
#45106 a lite version azt jelenti, hogy kevesebb extrát adnak a kari mellé (szoftverek)
és abba az első configba milyen proci van? -
Laxxa #45105 Sziasztok két HD Szériával lenne kérdésem. Az egyik:
1. Sapphire AGP HD 3650 512MB DDR2 TD DVI/TVO Lite
Tudom AGP stb. A kérdésem az lenne a gép amibe kellene egy Asroc 939A8X-M, 1,5 Gb DDR 400, Cheertek 350W ebbe a konfiba kellene mennyire éri meg?
2. XFX PCIE ATI 4870 1GB DDR5 DUAL DVI TV "Lite Version"
Ennél a karinál a Lite Version mit jelent?
A válaszkat előre is köszönöm -
#45104 Ó, te jó szagú atya úristen!
-
Blum #45103 Nekem is megfordult a fejemben,de inkább vigyorogtam és elmentem. Vesztettek velem 1000HUF-t..:D -
én közbeszóltam volna :) -
Blum #45101 Ma elmentem venni egy IDE-SATA átalakítót nagybátyám gépébe suliból hazafele jövet. Másik boltba kellett mennem,mint ahova egyébként járok,mert ők pont kifogytak...:S. A lényeg: Átmegyek másik boltba,előttem áll a srác,papírral a kezében,éppen konfigot rakatott össze,illetve rendelt. Mondja,hogy VGA-val még gondban van. Kérdezte a csávó: Mennyit szánna VGA-ra. Mondja a srác,hogy 20-25..mit mond a kiszolgáló??!! "Egyértelműen Nvidia-t kell venni,mert ATi ebben a kategóriában sehol sincs." Már itt megállt a szívem,de folytatta...."....ATi kártyák csak 70k fölött hozzák azt a szintet,amit Nvidia hoz 50k-nál" Na ekkor azt mondtam magamban,hogy "A jó ku..........láma anyádat....." És a gyerek vígan rendelt 25k-ért egy 1GB-os 9600GT-t.
Mondanom sem kell,átalakítót nem vettem,sarkonfordultam,és mikor beba**tam az ajtót magam után,mondtam is,hogy ide soha többet.... -
MURopi #45100 akinek van sapphire radeon hd 4870 x2-ese el mondaná a ventilátorral kapcsolatban a tapasztalatait? mikor emeli 27% felé a ventilátort? mert ha igaz akkor 100 fok alatt még neki se áll a hűtőt baszkurálni :S -
#45099 5870 Vapor-X Review -
#45098 Pontosabban az előző maxtor vinyóm zizegetette (320). Kicseréltem samura (1tb), azóta kuss van. :D -
#45097 elöször énis azt hittem, aztán rájöttem h nem :D -
#45096 Nem. Nekem a vinyók zizegtetik néha a házat. :D -
#45095 és neked nem hangos a táp? :(
nekem néha ciripel, meg berezegteti a házat, rá kell aszni egyet h kussoljon :/