90029
-
#45335 Volumetric Shadow lett az új neve.
(árnyékok mozognak, remegnek a talajon ahogyan a fa, vagy bokor levelek remegnek a szélben :) Nem mintha az előző részben nem tették volna... Bár lehet, hogy ott több erőforrást zabált - gondolom...
Ill. az árnyékhoz is van vmi köze ennek a HDAO és HBAO támogatásnak, nem?!
1 probléma van vele:
Sajnos a warez verzióban éppen az árnyék kezeléssel van probléma amit csak a konfig fájl patkolgatásával lehet szebbé varázsolni, de így leesik az állam és a padlón keresem. :D
-
#45334 Igy jobb .....
Szerintem nem verpistis .... inkabb nagyon jo fun .
Ha azt nezuk hogy 3 monitor kijon egy GTX295 arabol . -
nagyobb blur-t kapott az árnyék? én mást nem látok rajta -
-
#45331 aha :D térhatás egy kicsit nagyon jó lett, csak a kép amit mutat az nem vitte a térhatást :D -
#45330 terhatas ... meg ezt sem tudod -
#45329 Azert az a 6 odab....
Nekem is kell egy ilyen .... szolok anyunak hogy felirta az orvos receptre . -
#45328 mekkora kamukép :D vagy az oldalsó monitorok 3x akkroák mint a középső -
#45327 "R-GO: Le kellene cserélni a C2D-óm egy HD5850-esre." FAIL? -
#45326 Aaaaaaaazta a picsa! -
#45325 Jólvanna!
R-GO: Le kellene cserélni a C2D-óm egy HD5850-esre.
PS:
Az vele a gondom, hogy megalkottak egy "progit", lefuttatom aztán még annyit sem ír, hogy fasza, vagy szar. Ez már profiknak készült. -
#45324 Ez a tirexi-bohoc, nagyon kispalyas hurka verpisti ha nem lesz ilyenje...
-
#45323 örüjjé a fejednek, hogy 9538 pontod van. ennyi a lényeg -
#45322 ATI Radeon HD 5870 Eyefinity Edition previewed
-
#45321 Talan ez is csak arra lesz jo hogy villogjanak vele kulonbozo osszehasonlito-benchmarkokban... :) -
#45320 És akkor most mi a pöcsöm van?!
Most ezek után mennyiben kéne okosabbnak lennem?!
Lefutott 2 csík, aztán ennyi. Én semmit nem észleltem, hogy ez "izzasztana" vmit...
"...és ezzel egy időben a rendszer processzorát is megizzasztja,..."
Hm?! -
#45319 Oda van irva...
"próbál objektív képet alkotni az adott rendszer GPGPU teljesítményéről"
GPGPU: General-purpose computing on graphics processing units, tehat olyasfele alkalmazasok futtatasa a GPU segitsegevel, amik eddig a CPU-val "voltak megszokottak".
Evvel nem vagyok teljesen tisztaban, de tudtommal ez az Nvidianal CUDA-neven fut, Atinal meg Stream (link). -
#45318 Itt az első DirectCompute Benchmark
Vki felvilágosítana, hogy ez most mi is akar lenni?!
"Nem sokkal azután, hogy az Unigine kiadta a világ első DirectX 11-es technológiát is támogató tesztprogramját, megjelent egy új alkalmazás, amely pici és szerény kinézettel bír, de elsőként teszteli a rendszer DirectCompute teljesítményét.
DirectCompute Benchmark
DirectCompute BenchmarkA pici tesztprogram különböző számítások és néhány, a memóriát érintő művelet segítségével próbál objektív képet alkotni az adott rendszer GPGPU teljesítményéről és ezzel egy időben a rendszer processzorát is megizzasztja, azaz összehasonlíthatjuk, hogy mire képes a processzor és a DirectCompute támogatással ellátott Radeon HD 5000-es sorozatú videokártyánk, már ha van. Az alkalmazás a DirectCompute Benchmark v0.15-ös nevet viseli és a DirectX 11-es mellett a DirectX 10.0-s és 10.1-es technológiával felvértezett AMD és nVidia videokártyákat is támogatja. A jelenlegi Catalyst nem támogatja a DirectCompute technológiát DX10-es és DX10.1-es hardveren, így ezeknél a rendszereknél nem kapunk GPGPU pontszámot. A program csak Windows 7-es operációsrendszerrel működik.
Az alkalmazás futtatásához a lehető legfrissebb videokártya meghajtóprogramra van szükség. Aki kíváncsi rá, hogy mire képes rendszere, látogasson el ide, és töltse le az alkalmazást. A legördülő menü alatt lévő kis jelölőnégyzet segítségével az egy szálon történő futást tudjuk engedélyezni és tiltani."
-
#45317 Jaja, igy van, en is azert hasznalom of korz... -
#45316 -
#45315 oridzsinál játékról is lehet isot- csinálni, hogy ne a drágaszágos lemez karcolódjon :P -
#45314 má +int a waresz -
#45313 Ez a kancso aut.-frissito csak ma szolt... -
#45312 Már ezer éve. :D
Nekem az előzővel sem volt ogndom, de azért lefrissítettem. A gadget meg jópofa de felesleges, enterre mountol mindent totalcommanderben. :D -
#45311 Megjelent az uj Daemon Tools Lite (total Win7 tamogatas, bar az eloddel se volt gond), van hozza ilyen fasza kis gadget:
-
#45310 Ubuntu telepit .... W7 es Ubuntu nem indul . Mint az 1x1 .... Probaltam formazni a W7 lemezzel de meg azt sem engedi ..
#45309 pixxel :
Amugy mar megoldottam ... elokukaztam a manual-t . -
#45309 marhára jó :D erre jó hogy halott gépen lehet menteni a live cd-vel :D -
#45308 Sokáig bírta.
Ubuntu. Jó az nem?!c
Illene kiírnia, hogy mely bill. kombóval tudsz belépni. De mijjjaz, hogy meghalt?! Mert ez elég tág fogalom.
Ez kb. olyan, mint amikor azt mondják, hogy nem jó a számítógépem. Konkrétabban?! -
#45307 Dehogy vagyok kocka...
-
#45306 jó ez már a kockaság határát súrolja
AMD - Advanced Micro Devices
INTEL - INTegrated ELectronics -
#45305 S azt tudtátok, hogy:
ATI = Array Technologies Incorporated
ATI = a magyat Attila becézett alakja
ATI visszafelé = ITA = Olaszország nemzetközi kamionjelzése?
-
#45304 és azt tudtad hgoy az ASUS a pegasus-ból van? -
#45303 Tudtad, hogy a spanyol Envidia szó irigységet jelent? :P -
#45302 részemről sosem voltam nagy híve a passzív hűtésnek.
ennek ellenére 9800pro-n az volt :P de ezekre már nem raknám. -
#45301 miért lenne felejtős?
ismerős Gigabyte HD4850 1GB MultiCore-t vette 1 éve jól mükődik
magasak a hőméréskletek neki
3%-al lassabb
kicsit sípol, de elvileg visszaküldhető a gyártóhoz emiatt
az újak már nem sípolnak
de ami fontos passzív
de gondolom itt már nincs ilyen
-
#45300 Mit tud a HD5850 és HD5870 - Crysis Warhead - DirectX 10
Photoshop-pal raktam össze, vigyázat nagy kép, inkább mentsétek le...
[/URL] -
#45299 Radeon 5850x2, 5870x2 - képekkel - Nem újak, de azért nézzétek meg!
-
#45298 Radeon HD4850 vs HD5770
Komoly.
-
#45297 Felejtős. Túl magasak az elvárások ahhoz, hogy ez jó legyen így.
-
#45296 ha megjön már végre a ramom azon leszek, hogy a HD4850-esem minél kevesebbet fogyasszon
szoftveresen kitesztelem ati tray tools pl
és biosba véglegesítem, mert a ccc profilokat is akarom használni
fogyasztás mérőt már vettem :D