90029
  • Klemice
    nem ijesztettelek be :) nekem is vígan futkorászik, ámbár mikor új helyre érek érződik rajta hogy töltögeti a textúrákat :)
    nálad ilyesmi jelentkezett?
  • kifli
    na, kipróbáltam a hirhedt star warst, de pozitívan kellett csalódnom, mert 30 fps alá nemnagyon ment a számláló. Ti meg itt beijesztettetek hogy nem fog menni 1920x1080-ba meg stb :)
  • IMYke2.0.0.0
    Itt is minden simán működik - érdemes elolvasni a CCC súgóját!
  • Bullet
    Kb 7 év Nvidia után vettem egy 4890 OC-t. Minden faxán is műxik kivéve egy dolgot, a több monitoros megjelenítést.
    Ezt hogy lehet előcsalogatni.
    A kártyán hátul 3 kimenet van 1 DVI (ide csatlakozik a monitor), 1 DisplayPort csatlakozó (fogalmam sincs mi ez) és 1 HDMI csatlakozó (ide csatlakoztattam a másik monitort a kapott átalakítóval). Viszont a Catalyst Control Center Desktop & Display menűpontjában nem jelenik meg a másik monitor hiába kattintok a Detect Displays ikonra.
    Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy külön aktiválni kell a HDMI kimenetet?
    Geforce-nál simán működött... :|
  • KranaZoli #45430
    1 fokkal könnyebbet. :D
    Már nagyon régóta használom ezeket a gadget-eket. Beírom sorban a nevüket, gúgli biztos segél majd. ;)

A többi pedig Windows 7 defaults gadgets.

Gadget-ek nevei:

Nevnap.gadget
    NetMeter2.gadget
    VolumeControlReloaded.gadget
    recyclebin.gadget
    DigitalClock_v2.0.gadget
    SystemControl.gadget
  • Firerock
    honnan tudok letölteni ilyen gadgeteket?
  • KranaZoli #45428
    MEA CULPA!
    Mi van, már Én is késve születtem?!
  • Solten
  • kifli
    ehez már lehet lesz értelme a 2gb-nek :)
    főleg ha használják is az összes displayportot :)
  • KranaZoli #45425
    2 GB-os Radeon HD 5870 6 db DisplayPorttal

• Husimoto
    Köszi de ez sajnos nem segített. Win7 t tegnap tettem fel és a monitor beállításainál csak a 60 hz t engedi semmi mást. Lehetséges, hogy a CRT monitorokat nem támogatja?
  • item
    Egy próba:

Ati catalyst Control center, Desktop Properties,ha magyar akkor asztal beállítás,azután angolnál "FORCE" gomb rákattintassz és a refress rate vagy frissítés-nél beállitod a nagyobb értéket.

Sok szerencsét...
  • IMYke2.0.0.0
    Az még rosszabb...
  • Husimoto
    Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy HD 5770-t felraktam a legújabb drivert. Egy 20 colos EIZO CRT monitorom van és az istennek nem tudom felrakni a képfrissítést 60 HZ-ről 85 re. Igy meg kifolyik a szemem egy idő után. A régi driverrel 1950 s kártyám alatt is meg kelett szenvednem vele mire rávarázsoltam a 85 Hz t, de ott sikrűlt. Win7 t raktam fel, lehet az a baj, mert már az alap monitor beállításoknál nem engedi a 60 HZ nél nagyobb beállítást.

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • berczely
    Nem kilopott béta hanem ami megjelent oroszul annak a virágbolti verziója!
  • IMYke2.0.0.0
    Várd meg a Retail változatot. Kilopott bétákban nem szabad bízni...
  • gurubefree
    Lehet megveszem a to..e..t-en ....
  • KranaZoli #45417
    STALKER Call Of Pripyat
  • Blum
    ÁÁÁÁ,hajnal 4-kor hagytam abba Dragon Age-t,most megyek vissza....:P Istenjáték!
  • kifli
    nagy a csend :)
  • nonicks
    minek az ikonja van bal lent?
  • Solten
    Ja, es az azsia szerverekrol jobban jon le a cucc...
  • MaSzKa
    baszki asus-hoz letölteni 1 drivert kész horror
    mire kiválasztod mi kell a flashes felületen megöregedsz
    mire minden egyes drivernél beírod az azonosító kódot is

lófasz az ánusz seggébe :S
  • MaSzKa
    nekem is van gyári Gainward 2 Slot Cooler

mert AC A S1 rev 2 van fent :P
  • Solten
    Jaja, belegebednek csak a displayportba? :)
  • gurubefree
    Ezzel a 3 monitoros fel allassal annyi meg a gond hogy valahova tenni is kellene azt a 3 monitort .... Mar 3 20" is bittang lenne . Mennyi egy jobb Samu 20" ???
  • S2000
    (Persze ez válasz lett volna, de úgy látom törölgetések vannak. Bocs a flémért...)
  • S2000
    Szerintem csak a magokig tud számolni... neki q6600 van, ami ugye 2,4ghz, és az érdekelte, hogy miért vettél q9650-et. Persze(szerinte) az ugyan úgy négy mag, csak nagyobb órajelen, sokkal drágábban. Biztos azt hiszi, hogy csak órajelekben különböznek.
  • gurubefree
    Az az ...
  • Blum
    "matrox triplehead2go"-ra gondolsz?
  • gurubefree
    "eyefinity edition"

Ahogy nezem minden egyes modelhez oda van irva a eyefinity technology .
    Borzalmasan felment az ara a HD5870-nek .
    Nem tudom milyen csati az a 6 db ami van a kartyan de az a model csak akkor kell ha valami extra hyper super 12 monitoros dolog van ...
    Egy kartyaval ( HD5870 ) a 3 monitor elmegy . Igy mar jobban megeri mint az atalakitoval mert megsporol az ember 1 monitor arat :-) ( mar elfelejtettem a nevet ... valami "3 to go" es annyiba kerul mint 1 jobb VGA )
  • Blum
    Ennyi szarral az asztalon még csodálkozol?
  • KranaZoli #45402
    Wow! Ez már beteg.
    25-26 FPS-el fut a desktop-om, de most firefox alatt éppen 15 FPS.

Jah, Fraps 3.0 tudja ezt.
  • pxxl
    csak hogy tudd, linkelődtél moderátor topikba...
  • MaSzKa
    végre :D visszatérünk a jóhoz

nem értem minek kellett visszalépni
  • item
    Most mit erőlködsz ?
  • gurubefree
    Mit varsz pentek este ??? Te nem a "Virsli" uncsitesoja vagy .. csak mert abban a csaladban vannak ekkora tulkok .
  • KranaZoli #45397
    "láss, ne csak nézz:" #45365

(from Különvélemény ;)

Sehol nem láttam még Dual Slot-os hűtőt külön. Ha PH Aprók között sincs, akkor szerintem sehol. Esetleg gúgli...

Sapphire Radeon Hd 4850 Dual Slot gyári hűtő eladó! (lejárt hirdetés)

Én csak PH-n szoktam látni ilyeneket...
  • Blum
    Ahogy olvastam igen...már most az elején kaptam egy társat,rengeteg dolgot lehet állítani,tenni,vágni,mászkálni,dumálni..egyszóval leköt.

Guru: Lehet online is,de én csak SP-ben játszom. Hogy kell-e hozzá eredeti játék,passz....gondolom igen.
  • Blum
    feeling igen,de amúgy szerintem sokkal jobb. Fél órát játszottam vele,de nagyon megfogott,már most...(legalább lesz mivel hajnalig kockulni :D)