90029
-
#45434 nem ijesztettelek be :) nekem is vígan futkorászik, ámbár mikor új helyre érek érződik rajta hogy töltögeti a textúrákat :)
nálad ilyesmi jelentkezett? -
#45433 na, kipróbáltam a hirhedt star warst, de pozitívan kellett csalódnom, mert 30 fps alá nemnagyon ment a számláló. Ti meg itt beijesztettetek hogy nem fog menni 1920x1080-ba meg stb :) -
#45432 Itt is minden simán működik - érdemes elolvasni a CCC súgóját!
-
#45431 Kb 7 év Nvidia után vettem egy 4890 OC-t. Minden faxán is műxik kivéve egy dolgot, a több monitoros megjelenítést.
Ezt hogy lehet előcsalogatni.
A kártyán hátul 3 kimenet van 1 DVI (ide csatlakozik a monitor), 1 DisplayPort csatlakozó (fogalmam sincs mi ez) és 1 HDMI csatlakozó (ide csatlakoztattam a másik monitort a kapott átalakítóval). Viszont a Catalyst Control Center Desktop & Display menűpontjában nem jelenik meg a másik monitor hiába kattintok a Detect Displays ikonra.
Ilyenkor mit lehet tenni? Vagy külön aktiválni kell a HDMI kimenetet?
Geforce-nál simán működött... :| -
#45430 1 fokkal könnyebbet. :D
Már nagyon régóta használom ezeket a gadget-eket. Beírom sorban a nevüket, gúgli biztos segél majd. ;)
A többi pedig Windows 7 defaults gadgets.
Gadget-ek nevei:
Nevnap.gadget
NetMeter2.gadget
VolumeControlReloaded.gadget
recyclebin.gadget
DigitalClock_v2.0.gadget
SystemControl.gadget -
#45429 honnan tudok letölteni ilyen gadgeteket? -
#45428 MEA CULPA!
Mi van, már Én is késve születtem?!
-
#45427 #45322 -
#45426 ehez már lehet lesz értelme a 2gb-nek :)
főleg ha használják is az összes displayportot :) -
#45425 2 GB-os Radeon HD 5870 6 db DisplayPorttal
-
#45424 Köszi de ez sajnos nem segített. Win7 t tegnap tettem fel és a monitor beállításainál csak a 60 hz t engedi semmi mást. Lehetséges, hogy a CRT monitorokat nem támogatja? -
#45423 Egy próba:
Ati catalyst Control center, Desktop Properties,ha magyar akkor asztal beállítás,azután angolnál "FORCE" gomb rákattintassz és a refress rate vagy frissítés-nél beállitod a nagyobb értéket.
Sok szerencsét... -
#45422 Az még rosszabb... -
#45421 Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni. Vettem egy HD 5770-t felraktam a legújabb drivert. Egy 20 colos EIZO CRT monitorom van és az istennek nem tudom felrakni a képfrissítést 60 HZ-ről 85 re. Igy meg kifolyik a szemem egy idő után. A régi driverrel 1950 s kártyám alatt is meg kelett szenvednem vele mire rávarázsoltam a 85 Hz t, de ott sikrűlt. Win7 t raktam fel, lehet az a baj, mert már az alap monitor beállításoknál nem engedi a 60 HZ nél nagyobb beállítást.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#45420 Nem kilopott béta hanem ami megjelent oroszul annak a virágbolti verziója! -
#45419 Várd meg a Retail változatot. Kilopott bétákban nem szabad bízni...
-
#45418 Lehet megveszem a to..e..t-en .... -
#45417 STALKER Call Of Pripyat -
Blum #45416 ÁÁÁÁ,hajnal 4-kor hagytam abba Dragon Age-t,most megyek vissza....:P Istenjáték! -
#45415 nagy a csend :) -
#45414 minek az ikonja van bal lent? -
#45413 Ja, es az azsia szerverekrol jobban jon le a cucc... -
#45412 baszki asus-hoz letölteni 1 drivert kész horror
mire kiválasztod mi kell a flashes felületen megöregedsz
mire minden egyes drivernél beírod az azonosító kódot is
lófasz az ánusz seggébe :S -
#45411 nekem is van gyári Gainward 2 Slot Cooler
mert AC A S1 rev 2 van fent :P -
#45410 Jaja, belegebednek csak a displayportba? :) -
#45409 Ezzel a 3 monitoros fel allassal annyi meg a gond hogy valahova tenni is kellene azt a 3 monitort .... Mar 3 20" is bittang lenne . Mennyi egy jobb Samu 20" ??? -
#45408 (Persze ez válasz lett volna, de úgy látom törölgetések vannak. Bocs a flémért...) -
#45407 Szerintem csak a magokig tud számolni... neki q6600 van, ami ugye 2,4ghz, és az érdekelte, hogy miért vettél q9650-et. Persze(szerinte) az ugyan úgy négy mag, csak nagyobb órajelen, sokkal drágábban. Biztos azt hiszi, hogy csak órajelekben különböznek. -
#45406 Az az ... -
Blum #45405 "matrox triplehead2go"-ra gondolsz? -
#45404 "eyefinity edition"
Ahogy nezem minden egyes modelhez oda van irva a eyefinity technology .
Borzalmasan felment az ara a HD5870-nek .
Nem tudom milyen csati az a 6 db ami van a kartyan de az a model csak akkor kell ha valami extra hyper super 12 monitoros dolog van ...
Egy kartyaval ( HD5870 ) a 3 monitor elmegy . Igy mar jobban megeri mint az atalakitoval mert megsporol az ember 1 monitor arat :-) ( mar elfelejtettem a nevet ... valami "3 to go" es annyiba kerul mint 1 jobb VGA ) -
Blum #45403 Ennyi szarral az asztalon még csodálkozol? -
#45402 Wow! Ez már beteg.
25-26 FPS-el fut a desktop-om, de most firefox alatt éppen 15 FPS.
Jah, Fraps 3.0 tudja ezt. -
#45401 csak hogy tudd, linkelődtél moderátor topikba... -
#45400 végre :D visszatérünk a jóhoz
nem értem minek kellett visszalépni -
#45399 Most mit erőlködsz ? -
#45398 Mit varsz pentek este ??? Te nem a "Virsli" uncsitesoja vagy .. csak mert abban a csaladban vannak ekkora tulkok . -
#45397 "láss, ne csak nézz:" #45365
(from Különvélemény ;)
Sehol nem láttam még Dual Slot-os hűtőt külön. Ha PH Aprók között sincs, akkor szerintem sehol. Esetleg gúgli...
Sapphire Radeon Hd 4850 Dual Slot gyári hűtő eladó! (lejárt hirdetés)
Én csak PH-n szoktam látni ilyeneket... -
Blum #45396 Ahogy olvastam igen...már most az elején kaptam egy társat,rengeteg dolgot lehet állítani,tenni,vágni,mászkálni,dumálni..egyszóval leköt.
Guru: Lehet online is,de én csak SP-ben játszom. Hogy kell-e hozzá eredeti játék,passz....gondolom igen. -
Blum #45393 feeling igen,de amúgy szerintem sokkal jobb. Fél órát játszottam vele,de nagyon megfogott,már most...(legalább lesz mivel hajnalig kockulni :D)