90029
  • pxxl
    ohh

vi láv icsádör
  • Solten
    Helyes. Amugy se hagyhatsz itt minket, a sajatos humorod miatt szegenyebb lenne a topik :)

• KranaZoli #46438
    Gondolom a probléma 1ik forrása az is, hogy asszonyod nyilván kevesebb pénzt kap most, hogy otthon van a babával. Nem az itt a gond, hogy mennyibe kerül egy monitor, valóban ki tudja-e húzni az ember a szarból 1xx.xxx pénz, vagy amennyit a monitorért adnának hanem az, hogy kevés a GYES és a fizetés. "Gratula a kormányunknak".

Pár dolgot 1értelmű, hogy át kell az embernek gondolnia ilyen helyzetben, de nem hinném, hogy egy szgép eladás megoldana bármilyen anyagi problémát.
    (akkor már kölcsön, vagy hitel :)
  • Firerock
    na skacok
    kitört a középső elválasztó is és most az asló működik:)
    akkor most jólvaezígy?:D
  • Solten
  • pxxl
    este sztem bebszok aztán megyek a pincébe fár fűrészelni. szval ha hétfőn nem jelkezem akkro ott vagyok valahol
  • pxxl
    látom én nekem mostmár mind1. lehet veszek is egy zöld álom végéját. mi volt a tuti? 8800 gt? vagy mi. azzal megy a gétéjanégy is meg a betmenköpeny is fasza. max moddolom 4 ceruzaelemmel. ejjj dejó lesz nekem
  • Solten
    Ne is linkelj be egy kozel 1 MB-os kepet mert megkereslek (pixxel mar irja a vegrendeletet... )! A felso csatlakozoit le kell huzni az alaplapi tuskekrol. Az alsot meg radugni. Ha dupla csatlakozo van es nem mukodik az also, az kinos de foleg pech.
  • tugyiti
    :Dddddddddddddddd zegzuális érát megvárom lenne majd pár kérdésem
  • pxxl
    na jó ti itt meg a záemdé topigosok nem kell h bekapjátok :D vagy végül is nekem majdnem hogy mind1
  • Blum
    xDD Komoly a cím :P
  • Firerock
    az alsó még jó állapotban van
    elég nekem ha az működne
  • Solten
    Jah, keci melo...
  • Firerock
    direkt nem akartam így belinkelni:D
  • pxxl
    de hogy tervezed te a kicserélését? mert sztem így jártál. veszel egy usb-s elosztót aztán jeh :) vagy egy másik házat :D
  • Blum
    Aláírásod!
  • Solten
    Figyeljetek a cimet...

A jovo heten szexualis tanacsadassal foglalkozunk.
  • pxxl
    na miii le vagyunk lassulva?
  • Firerock
    de
  • pxxl
    nem de meggondoltam magam. sokat ér az nekem :D és nem lesz jobb ha eladom. szval brand new szignicsör is van. :D
  • Solten
    Ja hogy nem az elolapi panel USB-irol van szo?
  • Firerock
    télleg csak ez az egy megoldás van?:S
  • pxxl
    erről van szó.
  • Blum
    én ugyanezt szoktam mondani anyukámnak

[mert hát ide nem csak felnőtt bácsik járnak :D]
  • tugyiti
    Én erre mindig azt mondom hogy : Mér jobb lenne ha innék oszt piára költeném meg elgépezném? Amíg a gyerek mindent megkap addig csitu van...
  • Solten
    Ehh, en mindig mondtam az asszonynak: elso szerelmem a kocsim, masodik a gep, harmadik pedig o. Tehat megvan a sorrend. (persze csak viccbol ugye... ). Inkabb oruljetek hogy megvan a kisember, egeszseges, facnak kell ilyenen hajbakapni. Carpe diem skacok
  • pxxl
    tönkrement ez van. én is jártam így. cserélni meg elég komplikált lehet. szval dugdossad hátra az alaplapról meg vágd le a hibás usb-t nehogy áthuzzon aztán ugrik az alaplap.
  • pxxl
    egyenlőre halál komoly. mert minek vettem meg a monitort...jah akkro nem kell az egész gép sem. ha ekkora probléma. igaz hogy minden megvan ami kell a gyereknek, de legalább nem lesz most gépem, és nézhetjük a falat amit szépen lefestettem.
  • Firerock
    és gíy mostmár érthető?:D
  • Solten
    Mi erthetetlen baz+, az hogy romanul irtad le...
    #46407: na kb, ezzel kellett volna kezdened, sokan itt nem ertik a lovari-beas-roma szlenget. Felsot cseszheted, az also meg rosszul van rakotve az alaplapi tuskekre. Ha jol lenne, mukodne.
  • tugyiti
    Anyagi gond ? Na azt hagyjuk mert arról én is mesélhetnék pár oldalt!
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, hamarosan - mindannyian - fellélegezhetünk, és "felháborodhatunk", mert az egész csak átverés volt a részedről...!
    Mondd, hogy az!
  • Firerock
    mi az érthetetlen ezen?:D
    az usb-t ahova dugod
    annak a közepén van egy fekete kis pöcök
    na az a fölső slotból kitört
    az alsóba megvan,de az sem működik
  • solo
    Hát, ez szerintem nem ilyen vicces történet lesz, ha megtudjuk, hogy mi is a baj:S
  • tugyiti
    Keresnek a zenvidia ügynökei tuti!
  • MR ME
    :|
  • solo
    Mitörtént?: O
  • Solten
    Ajjaj, itt nagy a baj...
  • IMYke2.0.0.0
    180 ezrem nincs mozgatható... :(
    Miért hagysz itt minket? A család, más egyéb?
  • pxxl
    minek gép nélkül, net nélkül, majd nézem a 60 centis tv-n a szarokat, aztán elleszek mint hal a vízben. max befordulok, és leugrok egy szakadt hídról, de elötte a fiamra hagyom minden vagyonomat. ami kb ez a 180.000 ft lesz. :/