90029
-
#46440 ohh
vi láv icsádör -
#46439 Helyes. Amugy se hagyhatsz itt minket, a sajatos humorod miatt szegenyebb lenne a topik :)
-
#46438 Gondolom a probléma 1ik forrása az is, hogy asszonyod nyilván kevesebb pénzt kap most, hogy otthon van a babával. Nem az itt a gond, hogy mennyibe kerül egy monitor, valóban ki tudja-e húzni az ember a szarból 1xx.xxx pénz, vagy amennyit a monitorért adnának hanem az, hogy kevés a GYES és a fizetés. "Gratula a kormányunknak".
Pár dolgot 1értelmű, hogy át kell az embernek gondolnia ilyen helyzetben, de nem hinném, hogy egy szgép eladás megoldana bármilyen anyagi problémát.
(akkor már kölcsön, vagy hitel :) -
#46437 na skacok
kitört a középső elválasztó is és most az asló működik:)
akkor most jólvaezígy?:D -
#46436 -
#46435 este sztem bebszok aztán megyek a pincébe fár fűrészelni. szval ha hétfőn nem jelkezem akkro ott vagyok valahol -
#46434 látom én nekem mostmár mind1. lehet veszek is egy zöld álom végéját. mi volt a tuti? 8800 gt? vagy mi. azzal megy a gétéjanégy is meg a betmenköpeny is fasza. max moddolom 4 ceruzaelemmel. ejjj dejó lesz nekem -
#46433 Ne is linkelj be egy kozel 1 MB-os kepet mert megkereslek (pixxel mar irja a vegrendeletet... )! A felso csatlakozoit le kell huzni az alaplapi tuskekrol. Az alsot meg radugni. Ha dupla csatlakozo van es nem mukodik az also, az kinos de foleg pech. -
#46432 :Dddddddddddddddd zegzuális érát megvárom lenne majd pár kérdésem -
#46431 na jó ti itt meg a záemdé topigosok nem kell h bekapjátok :D vagy végül is nekem majdnem hogy mind1 -
Blum #46430 xDD Komoly a cím :P -
#46429 az alsó még jó állapotban van
elég nekem ha az működne -
#46428 Jah, keci melo... -
#46427 direkt nem akartam így belinkelni:D -
#46426 de hogy tervezed te a kicserélését? mert sztem így jártál. veszel egy usb-s elosztót aztán jeh :) vagy egy másik házat :D -
Blum #46425 Aláírásod! -
#46424 Figyeljetek a cimet...
A jovo heten szexualis tanacsadassal foglalkozunk. -
#46422 na miii le vagyunk lassulva? -
#46421 de -
#46420 nem de meggondoltam magam. sokat ér az nekem :D és nem lesz jobb ha eladom. szval brand new szignicsör is van. :D -
#46419 Ja hogy nem az elolapi panel USB-irol van szo? -
#46418 télleg csak ez az egy megoldás van?:S -
#46417 erről van szó. -
Blum #46416 én ugyanezt szoktam mondani anyukámnak
[mert hát ide nem csak felnőtt bácsik járnak :D] -
#46415 Én erre mindig azt mondom hogy : Mér jobb lenne ha innék oszt piára költeném meg elgépezném? Amíg a gyerek mindent megkap addig csitu van... -
#46414 Ehh, en mindig mondtam az asszonynak: elso szerelmem a kocsim, masodik a gep, harmadik pedig o. Tehat megvan a sorrend. (persze csak viccbol ugye... ). Inkabb oruljetek hogy megvan a kisember, egeszseges, facnak kell ilyenen hajbakapni. Carpe diem skacok -
#46413 tönkrement ez van. én is jártam így. cserélni meg elég komplikált lehet. szval dugdossad hátra az alaplapról meg vágd le a hibás usb-t nehogy áthuzzon aztán ugrik az alaplap. -
#46412 egyenlőre halál komoly. mert minek vettem meg a monitort...jah akkro nem kell az egész gép sem. ha ekkora probléma. igaz hogy minden megvan ami kell a gyereknek, de legalább nem lesz most gépem, és nézhetjük a falat amit szépen lefestettem. -
#46411 és gíy mostmár érthető?:D -
#46410 Mi erthetetlen baz+, az hogy romanul irtad le...
#46407: na kb, ezzel kellett volna kezdened, sokan itt nem ertik a lovari-beas-roma szlenget. Felsot cseszheted, az also meg rosszul van rakotve az alaplapi tuskekre. Ha jol lenne, mukodne.
-
#46409 Anyagi gond ? Na azt hagyjuk mert arról én is mesélhetnék pár oldalt! -
#46408 Remélem, hamarosan - mindannyian - fellélegezhetünk, és "felháborodhatunk", mert az egész csak átverés volt a részedről...!
Mondd, hogy az!
-
#46407 mi az érthetetlen ezen?:D
az usb-t ahova dugod
annak a közepén van egy fekete kis pöcök
na az a fölső slotból kitört
az alsóba megvan,de az sem működik
-
#46406 Hát, ez szerintem nem ilyen vicces történet lesz, ha megtudjuk, hogy mi is a baj:S -
#46405 Keresnek a zenvidia ügynökei tuti! -
#46404 :| -
#46403 Mitörtént?: O -
#46402 Ajjaj, itt nagy a baj... -
#46401 180 ezrem nincs mozgatható... :(
Miért hagysz itt minket? A család, más egyéb?
-
#46400 minek gép nélkül, net nélkül, majd nézem a 60 centis tv-n a szarokat, aztán elleszek mint hal a vízben. max befordulok, és leugrok egy szakadt hídról, de elötte a fiamra hagyom minden vagyonomat. ami kb ez a 180.000 ft lesz. :/