90029
-
#48094 'szerintem'-et én is akartam írni na mind1 -
#48093 xD vágom vágom :D szar poén volt belátom -
#48092 Szerintem igen. De hamar kiderül, mert ha nem elég el sem indul. -
#48091 Tudod, csak extrém tuninghoz kell a 8 pin. -
Blum #48090 xD Mármint Chieftec OMG... -
#48089 jah nekem 550p van -
#48088 nekem ninchifim... -
Gibor #48087 nekemis azvan 460as... de csak 24+4 -
Blum #48086 Nekem is van a Chifin.. -
#48085 nekem a tápon van superb powa -
Gibor #48084 nem adtak hozzá :S rohadjanak ki.... -
#48083 őőő nem :) elosztó :)
nekem van 2 db 4-es kell az egyik? :D levágom vazze -
Gibor #48082 Üdv!
Heeeelp :)
Megjött az alaplap proci ram... olyan gondom lenne, hogy a lap 24+4+4 tápellátást igényel, de nekem csak 24+4 van :S tudnám használni 24+4 el? ideinglenesen.... -
#48081 De lehet, csak a catalyst nem fog menni. Van pár kártya aminek megy a vistas drivere, de találkoztam már PCIe kártyával, amihez nincs windows server 2008 driver (x1550, serverben van).
Az újabb hivatalosan nem támogatott AGP-s kártyákhoz, win7 alá nincs hotfix, bár a HD3xxx, HD4xxx-hez lehet hogy van. -
TomBond #48080 W7 alatt nem lehet AGP-s videokártyát használni? -
#48079 Seven bukó, nincs agp hotfix. -
#48078 Még mindig izzadsz?!
Húzd újra az OS-t.
- WinXP SP3;
- Alaplapi chipset driver;
- .NET Framework 3.5SP1 (ha nincs még újabb SP)
- és töltsd le vmi régebbi AGP-s Cata-t.
Vagy tölts le egy Seven-t. Dobd fel és arra rögtön mehet a Cata. Szerintem fel fogja ismerni az összes hw elemed. Sőt, fog feldobni Cata-t is csak nem a legfrissebbet.
Ha így sem jó, akkor ott vmi gebasz lesz... -
#48077 miért szerinted mi? -
Kinetic #48076 és ez mi?Valami program? :S -
#48075 Figyeljetek a datumot a tablan... (#48071, jobb felso terulet...) LOL
Ez se rossz:
-
#48074 -
#48073 -
#48072 hoppácska, bocsika...
bazz ennyi erővel ez bármi lehet aminek fekete lapos teteje van és ráragasztotak egy dzsífósz emblémát -
#48071 Itt az ujabb makett, emberek...
Lencsevégen az SLI-be kötött Fermi
"Újabb fotót hozott nyilvánosságra az NVIDIA a Fermiről. A forradalmian új alapokra épülő architektúra az SC09 rendezvényen, Tesla márkanév alatt már működés közben is megtekinthető volt (be volt linkelve a video, látszott egy vászon...), míg a GeForce vonal képviselője zárt ajtók mögött futtatta az első DirectX 11-es tesztprogramot, ami az Unigine Heaven névre hallgat ()."
"A közzétett képen Tom Petersen, az NVIDIA technikai igazgatója ölelgeti a Maingear Shift nevű számítógépcsaládjának egyik tagját, melyben SLI konfiguráció is kiépíthető az új generációs GeForce kártyájából. Sajnos a Fermi grafikus képességeiről most sem látott napvilágot információ, így továbbra is csak találgatni lehet"
Tessék figyelni a pólót... -
#48070 Tehát, ha azon a gépen, ahol játszani akarok, nincs net, és másik gépet nem akarok összepiszkolni a Steammel, akkor nincs megoldás? -
#48069 1x le kell szedned utána tudod backupolni és telepíteni onnan -
#48068 Helló fiúk és lányok! Hogyan lehetne a Radeonokhoz adott Dirt 2 kupont aktiválni, úgy, hogy ne kelljen a Steamről lehúzni a játékot? Megoldható, hogy máshol mondjuk lehúzom valahonnan, aztán azon a gépen, ahol akarom, meg csak aktiválom? -
BIZ0906 #48067 Azta kva :S az szívás :( -
#48066 a válasz.,
Milyen nyelven írjam már le, hogy van akinek akad a menü a sima 9.11-el, van akinek nem.
Nekem akadt (akadt azt jelenti hogy 2 fps volt), ezért felraktam.
b válasz.,
Hogy minek? CSAK -
#48065 Szerencsére Nekem sem volt gondom a 9.11-essel. Pedig már OS-t is húztam újra, nem upgrade-elt és DIRT2-es hotfix is hiba nélkül kúszott fel.
Biz
Minek-minek?! Mert Én hiszem, hogy vmit jón dolgoztak a háttérben a fiúk, ha kiadnak hóközi frissítést. ;) És gondolom nem csak DIRT2-ről szól. Talán vmi DX11-es javítás is van benne, ...
Amúgy is, mindig elsietik ezt a driver kihozást. Amikor huszadika után is nehezen akaródzott kijönni, azóta gyanús mindig a hó közepi megjelenés. -
BIZ0906 #48064 Mindenki hotfix így meg úgy a DiRT2höz. Minek? Nekem miért megy a 9.11-el normálisan? Pedig egy AMD 4800+om van. Nem vágom :) -
#48063 Nekem simán ment. 9.10-ről 9.11re, majd később a dirt 2 hotfix is felment gond nélkül. -
#48062 De, W7 is megküzdött a 9.11-el. A telepítőben lesz valami bibi. Nekem is ráment egy órám mire felküzdöttem, nem ment a régimódi upgrade metodika...
Hanyatt vágta magát, setup indít, remove, Program files-ból kézi kukázás, Sweeper pucol, reboot, telepít. -
#48061 Ja és a .NETet mindenképp muszáj a catalyst előtt telepíteni.
BTW a .NET 3.5SP1 tartalmazza a korábbiakat, az 1.1 kivételével. -
#48060 Ha újrahúzta, akkor csak nincs rajta nV driver. :)
Kinetic
Ami Neked kell:
- WinXP SP3;
- .NET Framework 2.0 (ettől még lehet fent 1.0; 1.1; 3.0; 3.5)
- Alaplapi chipset driver;
- ATI Catalyst 9.11 AGP hotfix
Ha így nem megy fel, akkor próbáld előző AGP-s Catalyst-al.
Én ennyi szívás után már az ablakon keresztül dobnám ki az XP CD-t. Szerintem Seven-el fele ennyi problémád nem lenne. :D -
#48059 driver sweeper -
Kinetic #48058 azóta egy csomószor volt újrarakva XP.Tegnap elött volt újrarakva az XP azóta semmi sincs még a gépemen,csak ezzel a *** szenvedek :D
És holtudom lepucolni az Nvidiát ha esetleg van rajta? -
#48057 és azóta volt oprendszer újrarakva?
am a legbiztosabb ha bepipálod az nvidiát is és azt is lepucolod... -
Kinetic #48056 megpróbátlam de ugyanez lett.Kikapcsolt a égp és újraindult.Visszatettem az eredeti drivert.....nem értem miért csinálja ezt :S
#48044 4 évvel ezelött Nvidia Fx52000-asom volt :D -
De régen volt már március...
Baszki, már megint eltelik 1 év.