90029
  • pxxl
    'szerintem'-et én is akartam írni na mind1
  • pxxl
    xD vágom vágom :D szar poén volt belátom
  • MerlinW
    Szerintem igen. De hamar kiderül, mert ha nem elég el sem indul.
  • [HUN]FaTaL
    Tudod, csak extrém tuninghoz kell a 8 pin.
  • Blum
    xD Mármint Chieftec OMG...
  • pxxl
    jah nekem 550p van
  • pxxl
    nekem ninchifim...
  • Gibor
    nekemis azvan 460as... de csak 24+4
  • Blum
    Nekem is van a Chifin..
  • pxxl
    nekem a tápon van superb powa
  • Gibor
    nem adtak hozzá :S rohadjanak ki....
  • pxxl
    őőő nem :) elosztó :)
    nekem van 2 db 4-es kell az egyik? :D levágom vazze
  • Gibor
    Üdv!
    Heeeelp :)
    Megjött az alaplap proci ram... olyan gondom lenne, hogy a lap 24+4+4 tápellátást igényel, de nekem csak 24+4 van :S tudnám használni 24+4 el? ideinglenesen....
  • [HUN]FaTaL
    De lehet, csak a catalyst nem fog menni. Van pár kártya aminek megy a vistas drivere, de találkoztam már PCIe kártyával, amihez nincs windows server 2008 driver (x1550, serverben van).

Az újabb hivatalosan nem támogatott AGP-s kártyákhoz, win7 alá nincs hotfix, bár a HD3xxx, HD4xxx-hez lehet hogy van.
  • TomBond
    W7 alatt nem lehet AGP-s videokártyát használni?
  • [HUN]FaTaL
    Seven bukó, nincs agp hotfix.
  • KranaZoli #48078
    Még mindig izzadsz?!
    Húzd újra az OS-t.

- WinXP SP3;
    - Alaplapi chipset driver;
    - .NET Framework 3.5SP1 (ha nincs még újabb SP)
    - és töltsd le vmi régebbi AGP-s Cata-t.

Vagy tölts le egy Seven-t. Dobd fel és arra rögtön mehet a Cata. Szerintem fel fogja ismerni az összes hw elemed. Sőt, fog feldobni Cata-t is csak nem a legfrissebbet.

Ha így sem jó, akkor ott vmi gebasz lesz...
  • pxxl
    miért szerinted mi?
  • Kinetic
    és ez mi?Valami program? :S
  • Solten
    Figyeljetek a datumot a tablan... (#48071, jobb felso terulet...) LOL

Ez se rossz:

• Solten
  • MR ME
  • pxxl
    hoppácska, bocsika...

bazz ennyi erővel ez bármi lehet aminek fekete lapos teteje van és ráragasztotak egy dzsífósz emblémát
  • Solten
    Itt az ujabb makett, emberek...

Lencsevégen az SLI-be kötött Fermi

"Újabb fotót hozott nyilvánosságra az NVIDIA a Fermiről. A forradalmian új alapokra épülő architektúra az SC09 rendezvényen, Tesla márkanév alatt már működés közben is megtekinthető volt (be volt linkelve a video, látszott egy vászon...), míg a GeForce vonal képviselője zárt ajtók mögött futtatta az első DirectX 11-es tesztprogramot, ami az Unigine Heaven névre hallgat ()."

"A közzétett képen Tom Petersen, az NVIDIA technikai igazgatója ölelgeti a Maingear Shift nevű számítógépcsaládjának egyik tagját, melyben SLI konfiguráció is kiépíthető az új generációs GeForce kártyájából. Sajnos a Fermi grafikus képességeiről most sem látott napvilágot információ, így továbbra is csak találgatni lehet"

Tessék figyelni a pólót...
  • Zoli007
    Tehát, ha azon a gépen, ahol játszani akarok, nincs net, és másik gépet nem akarok összepiszkolni a Steammel, akkor nincs megoldás?
  • kifli
    1x le kell szedned utána tudod backupolni és telepíteni onnan
  • Zoli007
    Helló fiúk és lányok! Hogyan lehetne a Radeonokhoz adott Dirt 2 kupont aktiválni, úgy, hogy ne kelljen a Steamről lehúzni a játékot? Megoldható, hogy máshol mondjuk lehúzom valahonnan, aztán azon a gépen, ahol akarom, meg csak aktiválom?
  • BIZ0906
    Azta kva :S az szívás :(
  • [HUN]FaTaL
    a válasz.,
    Milyen nyelven írjam már le, hogy van akinek akad a menü a sima 9.11-el, van akinek nem.

Nekem akadt (akadt azt jelenti hogy 2 fps volt), ezért felraktam.

b válasz.,
    Hogy minek? CSAK
  • KranaZoli #48065
    Szerencsére Nekem sem volt gondom a 9.11-essel. Pedig már OS-t is húztam újra, nem upgrade-elt és DIRT2-es hotfix is hiba nélkül kúszott fel.

Biz

Minek-minek?! Mert Én hiszem, hogy vmit jón dolgoztak a háttérben a fiúk, ha kiadnak hóközi frissítést. ;) És gondolom nem csak DIRT2-ről szól. Talán vmi DX11-es javítás is van benne, ...

Amúgy is, mindig elsietik ezt a driver kihozást. Amikor huszadika után is nehezen akaródzott kijönni, azóta gyanús mindig a hó közepi megjelenés.
  • BIZ0906
    Mindenki hotfix így meg úgy a DiRT2höz. Minek? Nekem miért megy a 9.11-el normálisan? Pedig egy AMD 4800+om van. Nem vágom :)
  • [HUN]FaTaL
    Nekem simán ment. 9.10-ről 9.11re, majd később a dirt 2 hotfix is felment gond nélkül.
  • MerlinW
    De, W7 is megküzdött a 9.11-el. A telepítőben lesz valami bibi. Nekem is ráment egy órám mire felküzdöttem, nem ment a régimódi upgrade metodika...

Hanyatt vágta magát, setup indít, remove, Program files-ból kézi kukázás, Sweeper pucol, reboot, telepít.
  • [HUN]FaTaL
    Ja és a .NETet mindenképp muszáj a catalyst előtt telepíteni.

BTW a .NET 3.5SP1 tartalmazza a korábbiakat, az 1.1 kivételével.
  • KranaZoli #48060
    Ha újrahúzta, akkor csak nincs rajta nV driver. :)

Kinetic

Ami Neked kell:

- WinXP SP3;
    - .NET Framework 2.0 (ettől még lehet fent 1.0; 1.1; 3.0; 3.5)
    - Alaplapi chipset driver;
    - ATI Catalyst 9.11 AGP hotfix

Ha így nem megy fel, akkor próbáld előző AGP-s Catalyst-al.

Én ennyi szívás után már az ablakon keresztül dobnám ki az XP CD-t. Szerintem Seven-el fele ennyi problémád nem lenne. :D
  • kifli
    driver sweeper
  • Kinetic
    azóta egy csomószor volt újrarakva XP.Tegnap elött volt újrarakva az XP azóta semmi sincs még a gépemen,csak ezzel a *** szenvedek :D
    És holtudom lepucolni az Nvidiát ha esetleg van rajta?
  • kifli
    és azóta volt oprendszer újrarakva?
    am a legbiztosabb ha bepipálod az nvidiát is és azt is lepucolod...
  • Kinetic
    megpróbátlam de ugyanez lett.Kikapcsolt a égp és újraindult.Visszatettem az eredeti drivert.....nem értem miért csinálja ezt :S
    #48044 4 évvel ezelött Nvidia Fx52000-asom volt :D
  • KranaZoli #48055

De régen volt már március...

Baszki, már megint eltelik 1 év.