90029
-
#48174 kamudoboz -
#48173 -
#48172 egész jó hangulatom volt eddig... -
#48171 olvass vissza, tegnap énis raktam furmar tesztet 5770-ről, egészen 70 fokig melegedett (előtte tesztbe 86-ot írtak) -
#48170 a venti leszíja a meleget :) -
#48169 Hmm egész jónak tűnik.köszi -
#48168 Ez Nekem is több, mint elegendő!
-
#48167 Én csak a szignómban láthatóval kapcsolatban tudok véleményt formálni. Teljesítményben fasza. A CCC OC-t stabilan tartja huzamosabb game-elés alatt is. Halk és hűvös. Kivételt képez ez alól egy FurMark Stability teszt. STALKER COP-ot DX11-ben szépen viszi. 2D-ben 157/300-as profil! Alap 725/1000. OC: 765/1125
DX11; Ultra Settings; 4xMSAA + 10.1 ATested Objects; High HDAO; Tessellation. -
#48166 Elegendo. -
#48165 Adjon az Isten!
Milyenek az új kártyák?
Szebb Jövőt! -
#48164 Ez így okos és tetszetős (logikus), de a VRAM-okra elegendő annyi, hogy az ember rácuppantja ezeket a süniket?! -
#48163 Jo iranyba fujja, a heatpipe-ok altal elvezetett ho a lamellakhoz kerul ugye, oda fujja a levegot.
#48161: mit szeretnel meg melle, thai masszazslanykat ingyen!? -
#48162 Csak szimplán a logika érdekel egy-egy ilyen szerkezetben. Újabb VGA akkor lesz, ha AVP-nek nem lesz elég az 5850. De semmi sem biztos.
-
Ez lenne az?! RAM sünik a VRAM-okra és tsókolom?!
Háááát.... -
#48160 Úgy foglalkozol a hűtéssel, mintha beszarna a kártyád és nem cserélgetnéd fél évente. :D -
#48159 Ha jól logisztikázom, akkor ez a venti nem a kártyára fújja a levegőt, hanem épp ellenkező irányba, ahova a hőt vezetik a heatpipe-ok.
?!
Ha így van, mi a helyzet a VRAM-okkal?! -
#48158 Scythe Setsugen: link -
Gibor #48157 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ eddig is ezta winfost használtam ezzel a noddal.... de most nemtom feltenni ez miatt... bár már feltettem egy régebbit, meg a szolgáltatásokban levolt tiltva a windows installer szal már lehet jó lenne.... de mind1 akkor. -
strebacom #48156 Bövebben ......nekem volt már ilyen a nod fórumon kaptam választ rá....
valami temp mappát kellett létrehozni.....nemtom már bocsánat... -
Gibor #48155 Ezis off de itt hátha válaszol valaki xd :D
ha egy .msi fájl installálásakor klick után egyből "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Ellenőrizze, hogy a csomag létezik e, és vane hozzáférési engedélye, vagy lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e" akkor mi a teendső .net 3.5 windows installer 4.5 van fent... friss win... xp sp3, és nodot akarom feltenni de nemtudom feltenni.... -
#48154 Ok, nem off-olok többet, sry. Csak annyit gondolj át, hogy az általad említett személyekkel hogyan bánt ez az ország! Az ő alkotásaik valóban elismerést érdemelnek, de itt nem emberekre gondoltam, hanem az országra, meg amit képvisel! -
strebacom #48153 Hú nem érted gondolkodj, és olvass mit írtam én.....bocsánat ha másként vélekedsz, de ne OFF-olj....meg nem is neked irtam wazze...
-
#48152 A:SD:AS_D:AS_D:_DA:_SD:_DA:S_:D -
#48151 Magam részéről már kezdem unni ezeket a képeket és most már kezd elérni egy olyan szintet, ami szerintem nagyon nem ebbe a topic-ba való. Nem?!
Pár tipp a kérdésedre és sorolni lehetne, de szerintem jó lenne ezt az egészet befejezni.
Kodály; Bartók; Liszt; Hofi; Puskás ésatöbbeik... -
#48150 de miért van mindenki ugyanabban a pólóban? nem értem -
Blum #48149 OFF:
Ez azért mindent visz xD
-
#48148 Te valami hungarista vagy, vagy mi? Mondj 2 okot, h miért vallaná magát magyarnak az ember, ha lehet inkább tagadd le te is külföldön, h innen jöttél... bár vhol tényleg büszke lehet, aki innen vmit elér becsületes úton. -
#48147 loooooooooooooooooool, de beteg -
Gibor #48146 Na meglennék :) tökéletesen működik és mit ne mondjak.... megvagyok elégedve vele.... érzéki pillanatok nemsokára :D -
strebacom #48145 Ez a lényeg....én tudtam hogy te érted.....
Thanks brother..... -
#48144 -
#48143 -
strebacom #48142 Dehogynéztem le Soltent, eddig ember, ha meg nem lesz Atyi logóm akkor mi van, olcsóbb lesz a kari hogy most van....pfüüü
De maga a kijelentése, irása tetszett, sok olyan MAGYAR van kinn aki inkább Magyar mint az itthoniak többsége....magyarul kevesen vagyunk Magyarok itthon,hiába vallják magukat sokan annak....
OFF-END -
#48141 valakinek mas otlete? -
#48140 sírok már :D -
#48139 fú múlthét kedden volt élőben és a vége az hogy kiment a vinyó a gépében és új gépet kell venni -.- -
#48138 link -
#48137 de eddig jo volt :)
2.0, 3.0, 3.5 fenn van .NET -bol -
#48136 melyik topikba megyez? link pls :D -
#48135 Pl. nincs .NETFramework telepítve.