90029
  • pxxl
    kamudoboz
  • Solten
  • pxxl
    egész jó hangulatom volt eddig...
  • kifli
    olvass vissza, tegnap énis raktam furmar tesztet 5770-ről, egészen 70 fokig melegedett (előtte tesztbe 86-ot írtak)
  • kifli
    a venti leszíja a meleget :)
  • mrzoltan
    Hmm egész jónak tűnik.köszi
  • KranaZoli #48168
    Ez Nekem is több, mint elegendő!

• KranaZoli #48167
    Én csak a szignómban láthatóval kapcsolatban tudok véleményt formálni. Teljesítményben fasza. A CCC OC-t stabilan tartja huzamosabb game-elés alatt is. Halk és hűvös. Kivételt képez ez alól egy FurMark Stability teszt. STALKER COP-ot DX11-ben szépen viszi. 2D-ben 157/300-as profil! Alap 725/1000. OC: 765/1125

DX11; Ultra Settings; 4xMSAA + 10.1 ATested Objects; High HDAO; Tessellation.
  • Solten
    Elegendo.
  • mrzoltan
    Adjon az Isten!

Milyenek az új kártyák?

Szebb Jövőt!
  • KranaZoli #48164
    Ez így okos és tetszetős (logikus), de a VRAM-okra elegendő annyi, hogy az ember rácuppantja ezeket a süniket?!
  • Solten
    Jo iranyba fujja, a heatpipe-ok altal elvezetett ho a lamellakhoz kerul ugye, oda fujja a levegot.

#48161: mit szeretnel meg melle, thai masszazslanykat ingyen!?
  • KranaZoli #48162
    Csak szimplán a logika érdekel egy-egy ilyen szerkezetben. Újabb VGA akkor lesz, ha AVP-nek nem lesz elég az 5850. De semmi sem biztos.

• KranaZoli #48161

Ez lenne az?! RAM sünik a VRAM-okra és tsókolom?!
    Háááát....
  • [HUN]FaTaL
    Úgy foglalkozol a hűtéssel, mintha beszarna a kártyád és nem cserélgetnéd fél évente. :D
  • KranaZoli #48159
    Ha jól logisztikázom, akkor ez a venti nem a kártyára fújja a levegőt, hanem épp ellenkező irányba, ahova a hőt vezetik a heatpipe-ok.

?!

Ha így van, mi a helyzet a VRAM-okkal?!
  • Solten
    Scythe Setsugen: link
  • Gibor
    ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ eddig is ezta winfost használtam ezzel a noddal.... de most nemtom feltenni ez miatt... bár már feltettem egy régebbit, meg a szolgáltatásokban levolt tiltva a windows installer szal már lehet jó lenne.... de mind1 akkor.
  • strebacom
    Bövebben ......nekem volt már ilyen a nod fórumon kaptam választ rá....
    valami temp mappát kellett létrehozni.....nemtom már bocsánat...
  • Gibor
    Ezis off de itt hátha válaszol valaki xd :D
    ha egy .msi fájl installálásakor klick után egyből "A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Ellenőrizze, hogy a csomag létezik e, és vane hozzáférési engedélye, vagy lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e" akkor mi a teendső .net 3.5 windows installer 4.5 van fent... friss win... xp sp3, és nodot akarom feltenni de nemtudom feltenni....
  • Sharks
    Ok, nem off-olok többet, sry. Csak annyit gondolj át, hogy az általad említett személyekkel hogyan bánt ez az ország! Az ő alkotásaik valóban elismerést érdemelnek, de itt nem emberekre gondoltam, hanem az országra, meg amit képvisel!
  • strebacom
    Hú nem érted gondolkodj, és olvass mit írtam én.....bocsánat ha másként vélekedsz, de ne OFF-olj....meg nem is neked irtam wazze...
  • [HUN]FaTaL
    A:SD:AS_D:AS_D:_DA:_SD:_DA:S_:D
  • KranaZoli #48151
    Magam részéről már kezdem unni ezeket a képeket és most már kezd elérni egy olyan szintet, ami szerintem nagyon nem ebbe a topic-ba való. Nem?!

Pár tipp a kérdésedre és sorolni lehetne, de szerintem jó lenne ezt az egészet befejezni.

Kodály; Bartók; Liszt; Hofi; Puskás ésatöbbeik...
  • Sharks
    de miért van mindenki ugyanabban a pólóban? nem értem
  • Blum
    OFF:

Ez azért mindent visz xD
  • Sharks
    Te valami hungarista vagy, vagy mi? Mondj 2 okot, h miért vallaná magát magyarnak az ember, ha lehet inkább tagadd le te is külföldön, h innen jöttél... bár vhol tényleg büszke lehet, aki innen vmit elér becsületes úton.
  • Sharks
    loooooooooooooooooool, de beteg
  • Gibor
    Na meglennék :) tökéletesen működik és mit ne mondjak.... megvagyok elégedve vele.... érzéki pillanatok nemsokára :D
  • strebacom
    Ez a lényeg....én tudtam hogy te érted.....
    Thanks brother.....
  • Solten
  • Solten
  • strebacom
    Dehogynéztem le Soltent, eddig ember, ha meg nem lesz Atyi logóm akkor mi van, olcsóbb lesz a kari hogy most van....pfüüü
    De maga a kijelentése, irása tetszett, sok olyan MAGYAR van kinn aki inkább Magyar mint az itthoniak többsége....magyarul kevesen vagyunk Magyarok itthon,hiába vallják magukat sokan annak....
    OFF-END
  • PeeTeR
    valakinek mas otlete?
  • MR ME
    sírok már :D
  • Klemice
    fú múlthét kedden volt élőben és a vége az hogy kiment a vinyó a gépében és új gépet kell venni -.-
  • Solten
    link
  • PeeTeR
    de eddig jo volt :)
    2.0, 3.0, 3.5 fenn van .NET -bol
  • kifli
    melyik topikba megyez? link pls :D
  • KranaZoli #48135
    Pl. nincs .NETFramework telepítve.