90029
  • Solten
    Az uj ATS...
  • KranaZoli #48254
    Mi a pöcsöm ez a "moderált felhasználó" szöveg Tonyó HSZ-einél?!?!
  • Solten
    Masik "gyongyszem", jo regi VIA chipset. Nem jo sajna a Phenom II-nek.
  • Blum
    ASUS M2V-MX SE
  • Solten
    Konkretan melyik lap? Megnezed a cpu supportot. Ha gagyi nvidia chipsetes, akkor alt.ban eselytelen.
  • Blum
    OFF:

Egy olyan lapba,amiben eddig 6000+-os proci volt belemenne egy Phenom 2?
  • Solten
    tudom ;)
  • tonyo9
    elhiszem:D ;D
  • duracellmumus
    Maingear Shift:) hát... messziről jobban nézett ki:)

fekvő ház forevőr

• rvn
    Az lenne a kérédsem, hOgy ATT ban hol találom az ehhez voantkozó beállításokat?
  • rvn
    Hello! RCA dugoval szeretném összekötnia tvt meg a gépet. Windows xp-m van. És ATT.
  • duracellmumus
    mindenféleképpen:) sőt a "szi"-ben volt benne:)

a Win7-es rtm nálam is csinált hasonlót a telepítés 20. napja után, mindenféle törés/aktivá-tor nélkül.
  • tonyo9
    ő is melózott winsfordban?:D
  • Klemice
    nem rémlik
  • tonyo9
    nem láttad még?
  • Klemice
    képt
  • tonyo9
    azta a rohadt de jó asszonyod van
  • Bajnokfoto #48238
    Sziasztok!

Lehet nem jó helyre írok de fogalmam sincs milyen problémával állok szemben...
    Nagyon ritkán mikor full hd felbontásban nézek egy youtube videót (hd-ban) vagy akár egy 1080p-s filmet és belepörgetek, hirtelen olyan szinten belassul a gép, hogy lehetetlen vele bármit is kezdeni, a monitor lassan villog feketéből vissza az asztalra mintha ki be kapcsolnám és csak az újraindítás segít a problémán.
    Azért nagyon furcsa ez a probléma mert játékoknál soha nem tapasztaltam és filmezés közben is csak nagyon ritkán (20 alkalomból 1szer) és akkor is csak hd-filmeknél meg mikor belepörgetek.
    De mégis zavar mikor előjön:(
    Volt már valakinek ilyen vagy hasonló problémája?
    Köszönöm előre is a válaszokat.
  • pxxl
    süti :)
  • Blum
    Frissítettem Catalyst-ot most megoldódott.

pixxel: megnéztem,az a minimális por,ami a bordákban van....nem okozhatott ilyent. De mind1,már megoldódott.
  • kifli
    nekem is volt párszor olyan hogy ccc-be 100-on volt valamért (lehet hogy msi afterburner miatt...)
  • pxxl
    akkor puceváld ki a genyát.
  • Blum
    HD3850-et nem lehet szabályozni. Tuning sincs rajta...9.7-es Catalyst van fent,majd mindjárt frissítek 1-et,aztán megláSSSSSSuk. :D
  • pxxl
    zúzza a prockót az új logód :)

vedd vissza ccc-ben :) vagy nemtom
  • Blum
    Srácok!

Mióta bekapcsoltam a gépet,azóta pörög a VGA ventim,de mint az állat. Restart után is. Amikor tölti be a winfost,akkor felpörög maximumra és nem vesz vissza. Most mi az Isten van? :S
  • KranaZoli #48230
    Profi! Erre mondják, hogy a tehetség utat tör Magának.
  • ajem kisa
    Ez is jutubos, valami sikersztori (talán ebbe a topikba is belefér a grafikai munka miatt)...Aztán ha mégsem, akkor töröljétek!
    Link
  • MerlinW
    Csak érdekességképpen, most nézem, hogy ez minden idők 15. legnézettebb videoja 72millio kattintással:)

Off befejezve:)
  • pointer4
    Így magyarázattal mindjárt más :D
  • Solten
    Most hogy vegighallgattam/vegigneztem: allat!
  • Klemice
    http://www.youtube.com/watch?v=syUT-h3yAHM
    akkor már maradjunk az autentikus magyar dolgoknál
  • MerlinW
    Két amatőr yutubos srác akit "felkarolt" a zeneipar, oszt hálivúdi vendégekkel (T-Pain, Battlestar-os bige, stb) forgatott klippekben adják elő a hülyeségeiket. A többi video is jó. A szöveg mindenhol félelmetes:) Uncensored-et kell nézni:) Amit linkeltem, annak a címe is "elmentem a gatyámban" :)

Csak megláttam röhögtem, oszt gondoltam megosztom veletek:)
  • Solten

• pointer4
    Ez mi? Reklám? Filmbemutató? Házi videó?
  • MerlinW
    OFF

Angol nyelv nem árt:)

bocs:D
  • kifli
    neszeneked fánk
  • gameplusz
    Ja, hát sajna UT3-as májusi számot nem lehetett kérni ;) De én így is elégedett vagyok
  • Gibor
    Solten légyszives töröld is ki a hozzászólásom.... másoknak ég a szemük miatta...
  • Gibor
    Mostmár akkor végkép elnézsét kérek hogy én csak ilyen ocsmány képet tudok csinálni, és csak egy ocsmány monitorral tudom nézni....
  • kifli
    hol nincs g25?