90029
  • Blum
    Már csak értelmes helyet kéne találni,ahol van is...
    Nem tudtok valami jó helyet? aqua,ipon kilőve,ott nincs. :(

Más jó helyet nem ismerek.
    [Bocs az OFF-ért]
  • Blum
    Akkor jó,köszi!
  • berczely
    Nekem is az van és volt a dobozban paszta!
  • Met
    Nekem TX2 van, az gyárilag volt pasztázva. A 3-hoz már külön adják?
  • Blum
    ha jól tudom,neked Cm Hyper TX3-ad van. Neked küldtek hozzá pasztát?
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • MerlinW
    Most mér. Esik ott évente kétszer, lehet pont akkor jártak ott a fejlesztők:)
  • pxxl
    élvezd inkább ahogy fröcsög az arcodba a víz marokkóban minden második kanyarban
  • [HUN]FaTaL
    :)

Igazság szerint lehet, hogy egy korábbi driverrel is jó lett volna, nem próbáltam. Ezt ajánlották, felraktam, jó lett, nem foglalkoztam vele. :)

Más kérdés, hogy a játék annyira nem jött be, mert sajnos a rallyhoz már nem sok köze van.
  • MerlinW
    Okéoké hiszek neked:) Nekem nem kell bizonygatnod:)
  • [HUN]FaTaL
    Kb még rajtam kívül 5 embernek oldotta meg a problémáját a hotfix. Biztos hülyék vagyunk :)
  • MerlinW
    Nem azt mondtam, hogy reménytelen, csak hogy pár játékban elhasal, mint pl Borderlands, ill bizonyos esetekben széthullik a telepítője:) Nálad nem, szerencse, nálam igen, nem szerencse. Én visszatettem a 9.10-et, azzal nekem megy minden szépen. Egy driver verzión nem fogunk összeveszni:)
  • KranaZoli #48325
    Én csak Zan-nak akartam tippet adni. 1ébként feltelepítettem ezt a driver-t az 5850-esre és semmi problémát nem okozott. (Nem a DIRT2-es Performance hotfix-re gondolok)

• pxxl
    az a secret bonus :D
  • MerlinW
    Ha te mondod...

Problem Description:
    ATI CrossFireX™ is not being utilized when playing Dirt 2.

Solution:
    AMD has developed a Hotfix to resolve this issue. This Hotfix applies only to PCI-Express graphic card in the Radeon™ HD-series.

Biztos elfelejtették odaírni... Én örülök, hogy megoldotta a problémádat, de biztos vagyok benne hogy nem a hotfix-nek köszönheted.
    Lényegében lekakilom, azt telepítetek ami jólesik, ti dolgotok:)
  • [HUN]FaTaL
    Ismét elmondom hogy baromság. :)

Néhány embernek akad a menüben (3fps), nekem is ez volt, pedig se CFem se HD5xxx-em. Felraktam a HOTFIXet és jó lett.
  • MerlinW
    Nem. Az nem az. Nem is hotfix és nem is a te kártyádhoz való. Oda is van írva:)

9.11 Dirt 2 CF hotfix

Akinek nincs két HD5-ös a gépében, vagy nem akar velük Dirt2-vel játszani, felejtse már el ezt a hotfixet.. ezen lovagoltok lassan egy hónapja...:)

• KranaZoli #48320
    Ez?!
  • pxxl
    everest
  • MerlinW
    9.11 hotfix még mindig csak és kizárólag Dirt2 CF-re gyógyír..:)
  • KranaZoli #48317
    Próbáld meg a 9.11-re rátelepíteni az 5970-esnél található hotfix-et.
  • MerlinW
    A 9.9 és 9.10 is jó HD5-höz
  • gurubefree
    egyiket sem .... Minimum GDDR3 .
  • gurubefree
    ha internet akkor mar most felejtsd el a PS3mat mert egy rakas sz....... PS3 game serverek ugyan csak remenytelen ......... A browser hihetetlenul , megabrutal modon okoz hajhullast . A kedvenc oldald valoszinu nem latogathato vele ......
    Multik PC-hez szokott embernek jatszhatlan , sooter gamek jatszhatatlan , a tobbi az nagyon jo .
  • danikarate
    Nem gondolkozok nagy befektetésen szóval olcsó videókarit kerestem:
    PCIE HD4350 1Gb Sapphire DDR2
    PCIE HD4650 512Mb Sapphire DDR2

Melyiket éri meg jobban megvenni?
  • Zan
    Sziasztok!

Létezik,hogy egyenlőre csak egy catalyst van az 58XX as szériához?Az van,hogy szenved egy játékom,amit nagyon szeretek..ezért próbálnék ki másik drivert,de a 9.11-esnél régebbit 5850 re nem találtam..:S!Nevén nevezve a The Witcher ről lenne szó!Bugos a grafja,az embereken keresztül vonalak cikáznak,mintha hibázna a kártya...pedig full stabil,teszteltem,nem is melegszik túl.
  • teddymac
    catalyst ,win 7 alá nincs valami gadget ami meri a hőmérsékletet?
  • MR ME
    gpu-z
  • Blum
    Catalyst?
  • teddymac
    Mivel tudom megmernia vidikari hömersékletét?
  • ajem kisa
    Nekem legelöször volt ps2, xbox, aztán jött a pc...nemrég eladtam énis, és vettem egy x360-at ugyanabbol az elgondolásbol, hogy a pc drága...stb!
    Aztán rájöttem, hogy a konzol jo, de amikor megvolt, nemvolt kedvem játszani egy honap után...:s
    Szal eladtam és most megint pc-m van, de sokkal több lehetőség van, mint a konzolon!
    Ez most a véleményem, én igy döntöttem, de a konzol nálam mostmár csak másodlagos lesz!
  • [HUN]FaTaL
    PS3nak csak a procija erősebb mint egy PCé, a VGAja harmatos és már most szebbek a játékok PC-n.
  • CroftManor
    de azt is vedd figyelembe hogy xbox360ra hamarabb jönnek a játékok, meg van hogy kizárólag boyra jön ki egy DLC. Pl ott volt az új POP.
  • KranaZoli #48304

• MerlinW
    PS3 erősebb mint a PC, illetve csak 2012 végén jön az új PS.
    XBox, Wii gyengébb mint a PC. Mondjuk PS3 fél/egy évvel később jelent meg, mint a vetélytársai.
  • Gibor
    Az lehet, de ameddig élni fog egy ps3 addig a mostani 4890ed is bírni fogja a játékokat, és már most fejletteb a pc mint a ps3...
  • MerlinW
    Ez sajnos lassan már tény. Jobb konzolos anyagot eladják 4-5millió példányban világszerte, PC esetében az 1 millió már csodaszámba megy. Emellett a PC-s verzióban sokkal több munka van, több emberi erőforrást igényel, több munkabért, stb.

Elég régóta megy, hogy először kiadják a konzolos verziót, majd ha bejött a bevétel, fél/egy év után amolyan "zsebpénz" gyanánt kiadják pc-re is.

Lásd a mostani trendet is, nem készítenek PC-s online játékokhoz dedikált szervereket (pl. új COD, Borderlands, ID software (!!!) később megjelenő Rage-e, stb), mert nem éri meg nekik fenntartani a warez miatt.
  • CroftManor
    ők is mondták de én is látom, mert pcre mindig van újabb és újabb cucc és ha azt akarod h jó konfigod legyen, akkor bizony cserélni kell az alkatrészeket. Nem is kell messzire menni, itt vannak az ATI kártyák, hiába vettem 63é 4890 Toxicot, már van annál is jobb meg lesz is jobb, csak győzzük pénzzel...
  • MerlinW
    PS3 jó masina, ha csak játék és internet a cél, azonban hátránya, (mondom én, aki azért elég sok játékot megvásárol, még ha csak egy hétre is, majd eladja), hogy nincs rá warez, a játékok ára meg 15+ felett van. Mondjuk használtan még megérheti, de még így is PC ár felett vagy. Szóval, ha nagy játékos vagy akkor drága mulatság. Ha viszont megfelel egy adott 5-6 darabos játékbázis, akkor még rendben lehet. Persze ez csak az én látásmódom:)
  • Blum
    Én is undorodom tőlük. Szomszédnak van brutál PC-je,neki egy Lian-Li (asszem az a neve :D) háza van. Semmi csicsa,semmi csili-vili festés,LED...Sima fekete,oldalán egy kis bekapcsológomb,USB-k is rejtve vannak. És mégis annyira gyönyörű. (meg az árcédula,ami rajta lógott,de az már máskérdés...:D)