90029
  • Gibor
    Logót neki!
  • IMYke2.0.0.0
    Nem mehetsz/ttek nélkülem sehová!!!! :)))))
  • IMYke2.0.0.0
    KranaZoli jóságának köszönhetően én is átálltam a Sötét Oldalra... ami innen nézve inkább tűnik a Jónak :)
  • Gibor
    Duracell szerintem teis aktiváld a telód :D:D többiek kiközösítenek :)
  • pxxl
    jah aki nem vip annak nem jár support itt
  • Blum
    jaja,vazze értem én. Haladni kell a korral :D
  • Gibor
    Már őis... Sőőőőt mááár ÉÉnissss
  • pxxl
    már régóta terveztem, csak nem votl kedvem utalgatni stb. msot meg mindenki az, hát nem maradok le vazze :D
  • duracellmumus
    ha már ATI topik akkor:

eyefinity 3 monitorral, szép, vegyél hozzá 100USD-ért átalakítót vagy egy DP-s monittort ami ugyan olyan mint az előző kettő
  • Blum
    ÁRULÓÓÓ!!!! Téged is beszippantott a közeg :( :D
  • pxxl
    egyedül maradtál
  • duracellmumus
    ez is olyan mint az osztálypénz...abból vettünk Egri Bikavért a kémiatanárnak(ladaféltengelyakácfából:) hogy aznap ne feleljünk, évvégére sose maradt annyi hogy elmenjünk fagyizni belőle...

nekem "mindenféleképpen" kellenek VIP jogok, meg sokkal nagyobb tárhely!(szívesen támogatom néhány Samsung vinyóval az sg.-t
  • Petko
    miért kerestem volna rá a displayport-ra a googleban, ha nem is tudtam hogy létezik ilyen? de amúgy mind1
  • Petko
    hát megvoltam eddig nélküle... gondolom te se hallottál még eib/knx épületfelügyeleti rendszerről, és szintén nagyon jól megvagy nélküle

közbe ezt találtam:
    "
    Or you have to use DP to DVI or HDMI adapter. And if you use any monitor have resolution greater than 1920x1200 then you must use active DP-DVI adapter like this one from Dell cost $100USD http://accessories.us.dell.com/sna/p...920f0fp0c0s558

If your monitors have less than 1920x1200 or 1920x1080 resolution then you may get away with this passive DP-DVI adapter $34 from TigerDirect.com, cable extra http://www.tigerdirect.com/applicati...471&CatId=4464

What's the different between Active and Passive DP-DVI adapter?
    Active adapter powered by USB cable vs. straight cable converter."

tehát a passzív átalakító is megteszi amit ajánlottál Gibor (köszi mégegyszer)

Mostmár a kritikus kérdés az, hogy az a felállás megy e, hogy 1 dvi port, 1 hdmi, és 1 display port.. a 2 dvi + display port helyett.
    Mostmár semmiben sem bízok, veszek egy ilyen kütyüt és akkor meg azért nem fog menni...
  • Solten
    "a display portról meg most hallok először"

Pedig nem egy mai dolog... 2006-ban debutalt.
  • Petko
    a display portról meg most hallok először, amikor kicsomagoltam a kártyát szintig hittem hogy az is egy hdmi port... minek kell ilyennel szivatni a vásárlókat
  • Gibor
    Hát én sajnos többet nemtudok segíteni, nézzél körül magyar webáruházakban.... pcx, aqua, ipon, hardverker, esetleg ha tudod a nevét akkor árgép...
  • Petko
    2 normál monitorom van dsubbal -> dvi be... és egy nagyobb hdmis panel
    egyértelműen arra gondoltam hogy a 3 így elmegy
  • Petko
    köszi, de úgy olvastam hogy valami aktív átalakító jó csak, bármit is jelentsen ez... szóval valami ilyesmioről van szó: http://www.hartware.de/press_11580.html
  • MR ME
    nem kúrt ki veled, ha jól tudom 2 dvi monitor csatlakozó van a kártyán, mit gondoltál h a dobozban kapsz egy harmadikat? :D utána kellett volna nézni...
  • Gibor
    tessék
  • IMYke2.0.0.0
    KranaZoli:
    Köszönöm szépen!
  • IMYke2.0.0.0
    Béna vagyok... ki-beléptem és tádám:

• Gibor
    Énis csinálok addig logót xD annyira szóba volt hogy megleptem magam 1hónappal.
  • MR ME
    amikor beírtad a kódot kiírta h vip regisztrációd meghosszabítva?
    am kicsit várni kell míg a rendszer is "észreveszi" magát, nekem is eltelt 1-2 perc....
  • Gibor
    Nekem aktiválták :)
  • IMYke2.0.0.0
    Természetesen, úgy is tettem :) S nem megy... vagy béna vagyok?
  • Gibor
    Neked kellene rámenni az Aktiválom most, kiválasztani és beírni Zoli számát, mert ha jól tudom figyelembe veszi melyik kódot melyik userid kérte.
  • Dobronski
    Jó sok felesleges pénzed van. :D
    Remélem karácsonykor küldtök a viván sms-t. Én fogok.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, miután válaszoltam, most látom, hogy nem működik :)
    De sebaj, mert nem akarom bajba keverni magam...
  • KranaZoli #48467
    Áhhá! Köszi, megvan.
    Imykének küldtem egy 8+4 hónapos kódot.
  • Blum
    Amikor küldesz sms-t,akkor visszajön a kód. És akkor azt a kódot be kell írnod ott a VIP résznél,ahol fizetsz. És beírod a kódot és kész. VIP vagy :D
    Pontosan itt
  • KranaZoli #48465
    Én komolyan befizetném Imykét, de Én nem SMS-el fizettem be a sajátom sem, hanem E-bank-on keresztül. Azt sem tudom, hogy mijjaza a kód?!
  • Blum
    Hát fogom,küldök egy SMS-t,visszajön a kód. Aztán feltöröm pixxel regjét és titokban aktiválom xD

Rémegyszerű

Aztán reggel felkel és akkor haleluujjaaa...:D
  • KranaZoli #48463
    Hogyan lehet mást befizetni?! Én sehol nem lelek ilyet.
  • MerlinW
    Támogatod kedvenc fórumodat:) Végül is ez a célja:)
  • Blum
    Ne áruljátok el neki,de majd lehet befizetem pixxelt karácsonyra :D[Azért is!!! :D]
    De ez maradjon köztünk srácok!
  • KranaZoli #48460
    Hát-hááááát és az hol marad, hogy támogatod az SG-t?! Közösségi szellem és hasonló gruppen dolgok.

btw: Persze, hogy jogos. Szomorú, hogy ezekért fizetni kell. :(

PS: Be lehet fizetni másnak is?! Befizetem Én Neked szívesen. Neked, bármikor. :) Hol és hogyan kell?! Ami nem macerás!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Miért is fizessek?
    - A hozzászólás editálás nem lenne rossz [máshol ezt (is) ingyen adják, alapjog]
    - A többi nem izgat.
    Ezért, az egészet felesleges pénzkidobásnak tartom.
    Még anno, úgy 5-6 évvel ezelőtt voltam VIP [1 évig, mert hálából, ajándékba befizetett engem egy nagyszerű, kedves fórumtársam, névszerint UV]
  • [HUN]FaTaL
    Enyém is ha nem a második accom lenne mert a másiknak elfelejtettem a jelszavát :D