90029
  • MerlinW
    Én sem szoktam feltenni, de nem ezért, hanem, mert türelmesen megvárom az anyázásokat, mint 9.11 esetében is:)

Egyébként ahogy a hotfixek is ezek is azért 2x akkorák, mert tartalmazzák a teljes pakkot, x32, x64, Catalyst, transcoder, hydravision, stb
  • Solten
    Bar az igazsag szerint, kesz is van... (egyik nap unatkoztam) Felkerul ha aktualis lesz (nem ugy mint a briteknel: Dec. elejen feldiszitjuk a fat... ).
  • PeeTeR
    akkor megnyugodtam :D
    karacsonyi banner keszulget? :D
  • Solten
    Anno a 3850-emre sem "mertem" feltenni a HIS-fele drivert, kicsit furcs volt hogy 100 MB az 50 helyett... Maradok konzervativ es valasztom az AMD oldalarol letoltheto WHQL-t, sosem volt vele szivas.
  • KranaZoli #48614
    Szerintem az.
    Amit Streba link-elt az is az volt.
  • KranaZoli #48613
    Korrigálok.

Újra átnéztem a kettő benchmark eredményt. Nem szinte mindenhol, hanem mindenhol.

Azért "+1-2-3" FPS minden esetben magasabb beállítás mellett, az szép munka. Alakul-alakul.
  • XenHai
    Ez gondolom nem 64 bites.
  • MerlinW
    Sapphire-tól már tölthető a 9.12
  • Solten
    Az az uj referencia huto. Tesztek szerint allitolag jobb mint az elso es a mi fontosabb: olcsobb.
  • KranaZoli #48609
    Hmmmm... Mégiscsak lehet vmi ebben a Performance növekedés témában a Cata 9.12-vel kapcsolatban:

STALKER Call Of Pripyat - DX11

Catalyst 9.11; 1920x1080

DX11; Ultra; 4xMSAA; 10.1 A-tested object; HIGH HDAO; Tessellation; Contact Hardening Shadows

Catalyst 9.12 1920x1080

DX11; Ultra; 4xMSAA; 10.1 A-tested object; ULTRA! HDAO; Tessellation; Contact Hardening Shadows

Bár az SSAO HDAO módot is feljebb tettem High-ról Ultra beállításra, mégis némi FPS növekedés volt (szinte) mindenhol.
  • ajem kisa
    Nekem is ugyanaz van, igy néz ki, de 5770 van ráirva! Énis beparáztam, de lehet ez jobb, mert nyitottabb is...vagy mittomé'!?
    Üresjáratban 30fok! :)
  • Solten
  • PeeTeR
    en gigabyte -ba vettem ugyan, en is kellemesen csalodtam mert nagyon jo kis kartya :) enjoy!

ja meg egy kerdes is lenne, az hogy a tokombe lehet hogy nekem teljesen mas huto van a kartyamon mint az emberek 99% -kanak? csak mert, most csak egy pelda lesz, olyan a hutom mint ami az 5750 -en van de megse, mert sokkal nagyobb. valami bazinagy heat-pipe -os cumo van rajta. nem ez az ami teljesen fedi a kartyat. hiaba keresek ra, kep alapjan sem talalok meg egy ilyet..

ez ilyen "jozsefvarosi" edition?

de most komolyan...
  • MR ME
    :DDDD
  • MerlinW
  • zolee145
    Egy autó a garázsban. Behúzott kézifékkel, és sebességben hagyva. Azt jó sokáig tart kitolni, el leszel vele egy ideig.
  • gurubefree
    sziasztok

Mobirol irok tehat ha valamit elirok kesobb megprobalom javitani.

Megvan a ket SM2433BW :) adott a HD4890 . Ket dolgot nem tudok megoldani :
    - mire van ahoz szukseg hogy a ket monitoron 1 wallpaper-t ( dual monitor wallp ) tudjak hasznalni. Catalyst-ben semmi .
    - valami oknal fogva ha nem cloneozom a main monitort akkor elternek a szinek a ket monitoron , ez nem is lenne gond mert ugye ezt lehet allitani de az extend variacional ezek a funkciok elerhetetlenne valanak ..... Nincs contrast es fenyero Allitasi lehetoseg .

Minden epito es segito otletet szivesen fogadok.

• Gibor
    Vegyél xfx karit xd :D
  • MerlinW
    TMUF, Dragon Age, Dirt2, Borderlands, LFS
  • KranaZoli #48599
    Nekem meg kellene, mert tetszik. :D Melóhelyre be is vinném. :D
  • KranaZoli #48598
    Hivatalos letöltő oldalra miért csak holnap teszik a Cata 9.12-t?! Vmelyik topic-ban azt olvastam, hogy a support oldalra csak holnap fogják kitenni, de indok nincs.

Ilyenkor még vmi aláírásos xarságra kellhet vajon várni?!
  • Gibor
    Olyan cédula nekemis van
  • duracellmumus
    Dead-Space, majd karácsonykor ha együtt lesz a család:)
  • ajem kisa
    Tegnap megkaptam a vga-mat is (5770 xfx), és ma rákötöttem a nappaliban lévő lcd-re full hd-s, és kiprobáltam a dirt2-t meg pár gémet...mert ugye a szobámban csak 1680x1050 22" van.
    Nagyon kellemesen csalodtam a kártyában, mert jobb, mint amire számitottam, ráadásul 160€ helyett 113€-ba került (valami karácsonyi izé), de az ára miatt vettem +20€-ért 1 éves 24h-s csereopciot, mertha (remélem nem) hibás a széria, és azért lett volna olcsobb...Demég igyis olcsobbra jön ki! Mindegy!
    Szoval ennyi pénzért ezt most megkapni nagyon jodolog, mert amikor jolett volna 2-3 éve egy tényleg jo vga, akkor igencsak huzosak voltak az árak!
    Bár mostmeg majd jönnek a 100000 monitoros meg a fullfullfullhádék, márcsak a képernyőt kell kicsengetni...blabalba
    Ja! Kaptam hozzá egy "do not disturb im gaming" ajtoraakaszto cédulát is! Huudejó!
  • strebacom

Jöhet még másoktól is,,,,
  • MR ME
    cod mw2, dirt2, gta4, cryostasis, machinarium
  • IMYke2.0.0.0
    Ha van rá időm, kedvem, energiám:

- Borderlands [2. végigjátszás]
    - Saint's Row 2 [3. végigjátszás, de 1,5 hónapja hozzá se szagoltam],
    - Ninja Blade [csak kipróbáltam, de néha-néha még belenézek, Dual Shock controllerrel],
    - Bionic Commando [mint a Ninja Blade],
    - Colin McRae DiRT 2,
    - Syberia [újrafordítás miatt].

Call of Duty: Modern Warfare 2 - nem sokáig bírtam
    Left 4 Dead 2 [wrz] - dettó

• [HUN]FaTaL
    Dirt 2, TMUF, TDU, FS9, UT3
  • berczely
    Akkor én is sorolok nem tudom mit kell

DiRT 2, Half-Life összes eddig megjelent része,Max Payne 1-2,Plants vs. Zombies
  • kifli
    cod6, lfs, rbr, cs:s, dirt 2, race on, left 4 dead 2, hl2 (kitudja hányadszor :D)
    nagyjából ennyi :)
  • Solten
  • Solten
    EU3, Men of War Red Tide (), CoD MW2, Left 4 Dead 2, FIFA 10, Guild Wars.
  • Dobronski
    Dragon Age
    Cod széria (szégyellem magam miatta)
    Guild Wars
  • Blum
    Colin Dirt2,ETS
  • Gibor
    Borderlands, cod2 XD, GTA IV, samp,
  • Arnold12
    Köszi, megrendelte a haverom végül a Sapphire 5770-et.
  • strebacom
    Ki mivel játszik mostanában(most) irjátok már le légyszi, hátha kapok valami ötletet, már mindent kitoltam.....
    Köszi!!
  • [HUN]FaTaL
    Dettó.

Se szimulátor, se FPS rá. BluRay nem kell, ott a HDD arról lehet nézni a filmeket.
  • strebacom
    Nekem eddig faxa a 9.12 driver, vele megszünt az asztal bevillogása játék alatt.....
  • Solten
    Nem veszek konzolt. Keves hozza az ertelmes jatek (strategia)... FPS-t iranyitani pedig gamepaddal remenytelen... Wii az jopofa, csoportos okorkodeshez idealis, arra is talaltak ki.