90029
  • Solten
    Jezusom, de odavagytok ezert a qrva hoert... Ma havazott Skociaban mint allat, meg is maradt kemeny 1 oran keresztul...
  • pxxl
    nah csapjad a havat főnök.

EZT benyomod <body>-ba aztán jeh :D

<script src="hoeses2.js" type="text/javascript"></script>

linkeled az ftp-ről vagy valami :P
  • Solten
    Kicsit nagyobban:

• pxxl
  • Solten

• pxxl
    nehogy beraknád autómatikus indításra :D
  • pxxl
    melóhelyen van valami szarság. otthon nincs ilyen baja. nemtom mi lehet. néha így adja be a zesgét
  • Solten
    Nekem 8.. 15 mp azert relative sok ido arra hogy elinduljon egy nyuves program... Ez olyan dolog mint az op.rendszer "indulasi" (boot) ideje. Kit erdekel hogy 40 mp alatt vagy 1 perc alatt toltodik be.. Bekapcsolod es hasznalod, ennyi...
  • KranaZoli #48690
    De nem tökmind1, hogy 1ms, vagy 5ms?! Elindítom aztán gép kikapcsolásig fut. Nem lépegetek ki-be a böngészőbe, ahogyan a levelező kliens-t is reggel elindítom, le a tálcára, nap végén gép kikapcs.

No problem!
  • MR ME
    annyi :)
  • KranaZoli #48688
    De ha annyira űber az opera, akkor ez itt mi a pöcsöm?!

• Solten
    Nem pakolom tele minden sz@rral es villamgyors. 1 mp alatt elindul.
  • KranaZoli #48686
    Itten van a jószág. E:

Ráadásul már aktiválni is kellene, egy rakás törést először ezen próbáltam ki. Teljesen jól fut, de már naggyon újra kellene húzni. Talán majd 2 ünnep között. De FF-al nincs különösebb problémám 15db add-on-al sem. ;)
  • [HUN]FaTaL
    Már elég régen. :D
  • pxxl
    nah te is megtértél akkor :) sehr gut sehr gut
  • [HUN]FaTaL
    IE8 egész korrekt, de azért Opera rulz. :)
  • pxxl
    a win7-ben az IE egész korrektnek tűnt kb 5 percig, míg letötöttem 1-2 dolgot vele :) aztán opera...
  • Gibor
    3.5.6

Pixxel: Megvagyok győződve hogy a proci a gyenge

A kábelt elcsíptem de még akkoris van net :S
  • [HUN]FaTaL
    FF az IE szintjén lévő lassú szar lett, csak az addonok tartják életben. Én is meguntam a szarságait.
  • pxxl
    vagy csak csípjük el a kábelt nála :D akkor nincs para
  • zolee145
    Kéne neked egy rendes böngésző. Vagy a B-terv: töröltessünk mindent a zinternetről' ami miatt összehányhatja magát a "rókád".
  • pxxl
    akkor talán ne égő rókát használj :D nahm
  • kifli
    ez van ha gyenge a procid
  • MR ME
    melyik verziójú firefoxot használod? 3.5.5?
  • Gibor
    Az nem jó. Nekem 10-15másodperc és crashel a fox + addigis használhatatlan.
  • pxxl
    solti bá' havazzon már a radejon topig is úgy mint a monitoros :D plíííz
  • zolee145
    Még a hivatalos megjelenés előtt voltak elvetemült tesztek visszavett órajelű pentium 2-esen vagy mittudomén. De elindult múzeumba való gépeken is, asszem talán ide is volt linkelve a teszt.
  • Apocalipto
    Neki 2.8 talán.
  • pxxl
    élményindex 1.3
  • Apocalipto
    Teljesen valós, egyik ismerősömnek is 2.6 v 2.8-as celeronja van, és 1 v 1.5 giga ramja, és megy neki egész tűrhetően. Még az aero is ^^
  • pxxl
    "2,8Ghz-es Celeron-on fut a Seven 32 bit-es 1GB DDR2-es RAM-al. Az is max. 667Mhz-es szerintem." max win98 :D
  • Apocalipto
    Jah és vannak a chromeban ilyen operás lenyomom-húzom az egeret parancsok. (4es bétában) Tegnap vettem észre ^^ Na de ne offoljunk (itt) tovább :D
  • Apocalipto
    Én chrome-ra váltottam. Addonokat ff alatt sem használtam sokat, és már chrome alá is vannak egyébként. Egy szempillantás alatt indul. Nekem egyenlőre jó ez. :)
  • KranaZoli #48665
    Jézus Mária! 10mp-et?!

Kb. olyan 15db add-on van telepítve, de max pár ms és elindul. Itt a melóhelyen is, ahol egy 2,8Ghz-es Celeron-on fut a Seven 32 bit-es 1GB DDR2-es RAM-al. Az is max. 667Mhz-es szerintem.
    :D

Aero felület nincs, mert az alaplapi VGA nem támogatja. :D

De szerencsére ilyet még ezen sem tapasztalok.
    És akkor helyette mit és miben jobb?!

Itt kísérletezgetnék mással is, otthoni gépem max. portable dolgokkal. Ill. ha van hozzá olyan add-on, mint a FF-hoz ami alapból megnöveli az oldal méretét, de ha egyéni zoom-ot akarok egy oldalra, akkor azokat külön kezeli.

Most a 3.5.6-os verzióra frissítette Magát a cuccos.

• Apocalipto
    Telepítés után 1 hétig nekem sem volt vele gond. Az addonok teljesen kinyírják. Majd a 4-es verziót talán kipróbálom.
  • IMYke2.0.0.0
    xUbuntu 9.04, 9.10 és XPSP3-on is hiba nélkül megy, folyamatos frissítés mellett a Firefox.
    Itt, a munkahelyi gépen a v3.5.5-össel sem volt gond eddig, összeomlás nélkül megy.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm! Jónak tűnik, dolgozom a megvételén...
  • Apocalipto
    Kiútáltam a gépről. Elegem lett az iszonyatos memóriaigényéből, meg abból hogy 10mp-et kell várni mire elindul.
  • pxxl
    Originlab

ne kérdezd honnan lehet megszerezni :)
  • pxxl
    nem kevés gond van a FF-al :D króm meg max az autóra kell :D