90029
-
#49508 A DivX filmmel van gond... nézz utána, hogy milyen tömörítésű filmekkel és hangokkal, feliratokkal bír el a szerkezet!
A "mindenevő" manapság már nem az.
-
strebacom #49507 Jaj azt nem irtam hogy asztali lejátszóról van szó, nem PC-röl...
-
strebacom #49506 Kellemes Ünnepeket.. ;) ...Kellene egy kis help,bár OFF az egész, sorry :K .
Kiirok dvd lemezre avi filmeket, melléteszem az srt. feliratot és némelyik filmnél maga a film nem jelenik meg,hang van felirat van kép meg semmi(tehát hallom hogy a film megy), mi fax lehet ezzel.... :F :W
Köszi!! -
#49505 Bakker! Most nézem az adatlapodon, hogy szerdahelyi vagy! Végre egy közeli SG-s! -
#49504 Koszonom mindenkinek:)
A papuccsal csinalok majd valamit a rev.2-es verzioban:D
Dunaszerdahely:) szilveszterkor gyere,nagy buli lesz:D -
#49503 hetfon megyek dunaszerdahelyre :D
(amugy a gephaz teljesen jo lett, gratulalok hozza!) -
#49502 Nekem tetszik,tök jó kis ház lett,grat hozzá!A papucsot lehet tényleg nem oda kellene rakni,hanem valahová én fellógatnám,mondjuk HDD fölé a neontól pár centire,bár ott is elég meleg lesz,de ha folyamatosan cirkuláltatod a levegőt(hátulra egy ventit,ha még nincs,ami kifújja a léget),akkor jó lesz.Szóval up a home-made cuccnak!:) -
#49501 Aktív, passzív HDD hűtő hiányában, és egyfolytában világító neon környezetben az a HDD simán fel fog melegedni annyira, hogy olvadásnak induljon az a műanyag...
-
#49500 csaknem -
#49499 rá fog olvadni a vinyóra, én biztos nem ragasztottam volna rá :) -
#49498 De nem kell aggodni,alul 3 csepp pillanatragaszto van:) LOCTITE
Fogoval csak lejon,2 ev mulva:D
ATI logo meglesz vilagitva,keken van pirosan:) -
Ja-ja, inkább az ATI logo-nak kell vmi reflektor. -
#49496 Aham mert a 12CM-s venti mindigg arrebb fujta -
#49495 ráragasztottad a vinyóra? -
#49494 Igen most,hogy mondod:) az ATI LOGO fog kapni megvilagitast,no problem:)
Igen eleg sokat bajlodtunk vele:) THX.
Tudod az ugyvolt,hogy...XD szoval egyiptombol van,meglattam a fiokban,na mondom ezt valahova beleteszemmindenki eleg furan nezem ram,mikor ODARAGASZTOTTAMde ezvan:D
-
#49493 Neon-ok miatt néha xar sem látszik az ATI logóból. :(
Biztos sok munka van benne, ezért ügyes. ;) Nem az Én stílusom.
De vmit árulj már el:
Az a vietnami fürdőpapucs, milyen célt szolgál a HDD-n?!
Legjobb az a kép, ahol látszik milyen "rend" van a szobában. -
#49492 Sziasztok>>eloszor is kellemes unnepeket mindenkinek:)
Masodszor szeretnem bemutatni nektek ujabb kreaciomat:D
Meguntam regi PC hazamat ezert teljesen feltuningoltam:)
Ez egy teljesen alap haz VOLT.A ventilator helyet motoros furesszel vagtam ki:D akarcsak az oldalat a neonoknak.Figyelem,nem elfelejteni,h HOME MADE es meg csak BETA allapotu,tehat nem vegleges:)...Az indok amiert ide raktam...EZ EGY ATI FAN HAZ:)
VIDEO-YOUTUBE -
#49491 2D-ben nem használja a 2 GPU-t. Ahogy egyes játékok sem támogatják.
-
#49490 sehogy, az a kamu dx10 csak szétkurja az xp-t és lehet ujrainstallálni (elég sokan belefutottak anno) -
SzKrisztian #49489 Sziasztok pár hete érdeklődtem mert úgy tünt hogy a 3870X2-es videókártyám csak az eggyik magot és a 2x512MB memóriából is csak a felét használja, XP-t használtam és a Catalyst Control Centerben volt egy Primary Adapter meg egy Disabled Adapter. Most Windows 7-et használok és a CCC-ben azt irja hogy van egy Primary Adapter meg egy Linked Adapter. Feltettem a Riva Tuner programot, semmit nem álítottam benne csak a Hardware Monitorra mentem és közben különböző játékokat és videókártya tesztelő programokat futattam és úgy tünik hogy látja csak nem használja a másidik GPU-t és videómemóriát. Valaki tudna segíteni mi lehet a gond.
Kép a RivaTuner Hardware Monitorjából
Mindenkinek kellemes Karácsonyt! -
#49488 Én most szülőknél vagyok. Tapolca. Te Veszprém, nem?!
Úgyis mondhatnánk, hogy ragyogó napsütés van. :) -
#49487 ATI Tray Tools 1.6.9.1451 Beta -
#49486 itt is érdekes idő volt
én is a bali fele lakom
3napja -20fok tegnap majdnem +20fok
ónos eső helyett sima eső esett
ma reggel meg süt a nap mint tavasszal
:S
Spanyolország meg már ég..... -
#49485 Sziasztok a Furmark-nál a stability tesztnek meddig érdemes vagy kell futnia? Illetve tudtok még olyan programot ajánlani, amivel alaplapot vagy videókártyát tudok tesztelni. Valami gond van a gépemmel állandóan újraindítja magát. Előre is köszönöm. -
#49484 Zéró értelme van az XP-hez ragaszkodni. -
#49483 gőzöm sincs, ilyenekkel sose szórakoztam mivel értelmetlen, ha dx10-11-t akarsz akkor válts oprendszert, ennyi
a buherálásból mindig csak a baj van -
#49482 Aha. Szóval hogyan kell? -
#49481 Köszönöm! -
#49480 Kifordult ez a Karácsony Magából, de nem csak az időjárás.
-
#49479 ilyen nekünk is volt annó, csak az antenna erősítő bánta, gép megmaradt, sztem tökéletes arány :D -
RYO21 #49478 teganp nálunk (south park) tök nyári idő volt.
Zuhogott az eső, villámlott. És belebaszott egy villám a házba.
Még jó hogy ki volt húzva a gép. Am érdekes, hogy a karácsonyfa világítás mentette meg a többi háztartási készüléket, azzal hogy magábal húzta az magas feszültséget. -
#49477 de basszus decemberben en havat meg hideget akarok faxomba ma'
most is 11° van kinn meg het agra vilagit az a tetves nap (az meg hagyjan hogy ott virit fenn de legalabb meleg ne lenne) -
#49476 Itt is: kis hóesés előtte, majd zivatar, vihar, és végül szivárvány - mindez egy nap alatt.
-
#49475 Ott a pont!!!
Mekkora pacsit kapnál most, ha mellettem ülnél!
-
RYO21 #49474 Gazdag köcsögök. -
Gibor #49473 Mindenhol vannak hibás darabok, ez előfordul. -
Gibor #49472 Életem legjobb postja. link -
#49471 hát gigabyteot semmiképp mert a HD4670nem gigás volt, és kockásak voltak az árnyékok. :M A sapphire meg csapágyas lett. :D Az asust meg nem ismerem. :D -
#49470 Amelyik szimpatikus. Hűtő, órajel, garancia, szimpátia, felhasználói vélemények, stb. Egyébként többnyire mindegy milyet veszel. Én pl Sapphire, HIS és XFX párti vagyok, de ha Asus vagy Giga jobbat ajánl, azt veszem. -
#49469 És valóban:) Gondoltam, ha van OpenCL az is lesz, de pont az nincs:)