Apple iPhone: még meg sem jelent, már másolják

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
Gondolom fordítva mûködik, azaz, "ujjbegyes" képernyõt simán lehet használni stylussal ha arra van szükség. De pl menüben lapozgatáshoz, meg egykét funkcióhoz kár elõvenni...

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

marositech
Hõõõhhh! Ekkora lama céget!

"Elõbb mutogatja a képet,
majd 1 év múlva a gépet."

Faszául rímel. Ne haragudjatok, éééén egy lófukarnyi idõt sem adnék a másolóknak. Miért nem lehet olyat csinálni, hogy bemutató elõtt 1 hónappal villogni az új termék képét. Majd utána forgalmazni? Sebaj ez Apple!

LG Prada... Akkor ennyi erõvel minden érintõképernyõs vékony mobil iphone koppincs...

http://mobilarena.hu/hirek/2007-02-08/lg_prada_video.html

Gerygrey
Made-In-China mi? :)

mar megint ugyan azok az emberek fikazzak ugyan azt a ceget huszadszorrra is. Boooring.
Légyszi idézd vissza az üzenetembõl azt a részt ahol fikázom a céget. Fakultatív programként az elõzõ 19-et is elõkeríthetnéd, ha már ennyire azt gondolod... Köszi :) (én nem fikázom az Apple-t, csak egynek tartom a sok közül, nekem csak azzal van problémám hogy a legjobbnak állítják be magukat egyfolytában - igen, ez booooring...)
Nekem P910i-van, es biztos le fogom cserelni az iPhone-ra! Kínai másolatokról meg jobb ha nem beszélünk, mivel köztudott, hogy mennyire ratyi, silány minõségûek. De érdekesség képpen itt egy link, mire képes a kínai másolóipar:

Made-In-China

El lehet gondolkodni, mi volt elõbb a tyúk (eredeti) vagy a tojás (kínai)...
GregSB
Igen. Es mar megint ugyan azok az emberek fikazzak ugyan azt a ceget huszadszorrra is. Boooring.

grebber
Csinálhatnak ezzel bármit számomra nem megfizethetõ kategoria!

Next PC upgrade: 2022

még hogy szabad piac<#violent>

NEXUS6
Hát ha olyan szuperforradalmi újdonsággal jönnek ki, akkor az úgy fog viszonyulni a hamisítványhoz, mint a Playstation a Polystationhoz.;)))
És akkor nem kell hogy isgassa õket a dolog.

Én viszont azt látom, hogy a Ifon meg a klónjai között lehet hogy nincs is nagyságrendi minõségi különbség!;)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Gerygrey
Nekem pont azért tetszik jobban, mert stylussal lehet használni az iPhone-al ellentétben, halál lenne ha ujbeggyel kéne gépelnem egy amúgy nem túl nagy képernyõn levõ virtuális billentyûzettel. A stylussal sokkal precízebben lehet dolgozni, de legalábbis gépelni egészen biztosan - a SE P910-en én fórumozok, e-mailezek, kommenteket firkálgatok az SG-re minden további nélkül, az iPhone-al nem hiszem hogy ilyen jól menne.

Jah, biztos téged se zavarna, ha lenne egy jól menõ céged
És ide a pontot a mondat végére. Ha lenne egy cégem, ami tényleg jól megy, leszarnám magasról a többieket. Ha a nép megveszi a szaromat, nem érdekelne hogy mások ugyanolyan szart csinálnak kicsit gagyibb kivitelezésben. Mondjuk nekem használhatóbbnak tûnik ez az iPhone klón mint az eredeti, leszámítva a gombokat amik nem sikerültek túlzottan esztétikusra, de azért most van mitõl félnie az Apple-nek.
PíszLávJuniti
a lemásolt készülékekbõl nekem hiányzik az ujjbegyes érzékenységû érintõképernyõ, meg a mozdulat amikor kétujjal zoomolsz.
stylus már elég elavult :)

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Jah, biztos téged se zavarna, ha lenne egy jól menõ céged, és kijönnél egy új termékkel, ami biztos sikernek ígérkezik, persze az egyszerû használhatósága miatt, erre egy kínai a céged logoját kicsit eltorzítva kihozna egy külsõre majdnem ugyanolyan terméket, ami nem annyira egyszerûen kezelhetõ, nem öröm használni, de olcsó.

Persze, ez az egészséges verseny része, alap, jólvan.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

Nekem sem szimpatikus az Apple-nek ez az erõszakos márka védelme, de azt meg kell hgynai, hogy valahogy õk diktálják a trendet ott ahova belépnek: OS, mp3 játszó, és most már a teló is...

asysoft
Ez nagyon tetszik! Fõleg az alma-díszítés a kamera körül:) Ezen milyen OS futhat?

/*WTF?!*/

Ilyen szemsögbõl az MDAm is hasonlit rá de az hamarabb volt..:D
Filmet és zenét is lejátszik, érintõ képernyös is.:) Ki lop kitõl tehát?:)
NEXUS6
Azért aztat birom, hogy almáék mi mindenhez értenek, talán még a passzát is belõlük jön.

Ha annyira a szoptver a lényeg, az a forradalmi újdonság, akkor mé zavarja õket, ha kiadnak egyet krómkávával meg gyümis logóval?
Lehet hogy még se olyan böffenet ez az ifon?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Gerygrey
A Samsungról az SG, a PC Guru, meg még ki tudja ki.
Azért ne túlozzunk. A kínai telefon egyértelmûen iPhone-klón, de a Samsungról ki állította, hogy az? Valóban nem hasonlít rá, a formavilágát leszámítva.

Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tûnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.

zzebi
Ez a Samsung jobban tetszik, mint az iPhone. Ketlem, hogy annak az erintokepernyos billentyuzete hasznalhato lenne. Mondjuk ez legalabb dupla olyan vastagnak tunik, mint az iPhone.

Gerygrey
Már megint. Érintõkijelzõs, zenelejátszós, internetböngészõs telefon = iPhone klón. Na jó, ez az alma miatt még talán elmegy annak, de ez a Samsung is le lett ájfónklón-ozva, pedig szerintem egy cseppet sem hasonlít rá.