20
  • PíszLávJuniti
    #20
    Gondolom fordítva működik, azaz, "ujjbegyes" képernyőt simán lehet használni stylussal ha arra van szükség. De pl menüben lapozgatáshoz, meg egykét funkcióhoz kár elővenni...
  • marositech
    #19
    Hőőőhhh! Ekkora lama céget!

    "Előbb mutogatja a képet,
    majd 1 év múlva a gépet."

    Faszául rímel. Ne haragudjatok, éééén egy lófukarnyi időt sem adnék a másolóknak. Miért nem lehet olyat csinálni, hogy bemutató előtt 1 hónappal villogni az új termék képét. Majd utána forgalmazni? Sebaj ez Apple!
  • Madve
    #18
    LG Prada... Akkor ennyi erővel minden érintőképernyős vékony mobil iphone koppincs...

    http://mobilarena.hu/hirek/2007-02-08/lg_prada_video.html
  • Gerygrey
    #17
    Made-In-China mi? :)

    mar megint ugyan azok az emberek fikazzak ugyan azt a ceget huszadszorrra is. Boooring.
    Légyszi idézd vissza az üzenetemből azt a részt ahol fikázom a céget. Fakultatív programként az előző 19-et is előkeríthetnéd, ha már ennyire azt gondolod... Köszi :) (én nem fikázom az Apple-t, csak egynek tartom a sok közül, nekem csak azzal van problémám hogy a legjobbnak állítják be magukat egyfolytában - igen, ez booooring...)
  • rajenk
    #16
    Nekem P910i-van, es biztos le fogom cserelni az iPhone-ra! Kínai másolatokról meg jobb ha nem beszélünk, mivel köztudott, hogy mennyire ratyi, silány minőségűek. De érdekesség képpen itt egy link, mire képes a kínai másolóipar:

    Made-In-China

    El lehet gondolkodni, mi volt előbb a tyúk (eredeti) vagy a tojás (kínai)...
  • GregSB
    #15
    Igen. Es mar megint ugyan azok az emberek fikazzak ugyan azt a ceget huszadszorrra is. Boooring.
  • grebber
    #14
    Csinálhatnak ezzel bármit számomra nem megfizethető kategoria!
  • Carbine
    #13
    még hogy szabad piac
  • NEXUS6
    #12
    Hát ha olyan szuperforradalmi újdonsággal jönnek ki, akkor az úgy fog viszonyulni a hamisítványhoz, mint a Playstation a Polystationhoz.;)))
    És akkor nem kell hogy isgassa őket a dolog.

    Én viszont azt látom, hogy a Ifon meg a klónjai között lehet hogy nincs is nagyságrendi minőségi különbség!;)
  • Gerygrey
    #11
    Nekem pont azért tetszik jobban, mert stylussal lehet használni az iPhone-al ellentétben, halál lenne ha ujbeggyel kéne gépelnem egy amúgy nem túl nagy képernyőn levő virtuális billentyűzettel. A stylussal sokkal precízebben lehet dolgozni, de legalábbis gépelni egészen biztosan - a SE P910-en én fórumozok, e-mailezek, kommenteket firkálgatok az SG-re minden további nélkül, az iPhone-al nem hiszem hogy ilyen jól menne.

    Jah, biztos téged se zavarna, ha lenne egy jól menő céged
    És ide a pontot a mondat végére. Ha lenne egy cégem, ami tényleg jól megy, leszarnám magasról a többieket. Ha a nép megveszi a szaromat, nem érdekelne hogy mások ugyanolyan szart csinálnak kicsit gagyibb kivitelezésben. Mondjuk nekem használhatóbbnak tűnik ez az iPhone klón mint az eredeti, leszámítva a gombokat amik nem sikerültek túlzottan esztétikusra, de azért most van mitől félnie az Apple-nek.
  • PíszLávJuniti
    #10
    a lemásolt készülékekből nekem hiányzik az ujjbegyes érzékenységű érintőképernyő, meg a mozdulat amikor kétujjal zoomolsz.
    stylus már elég elavult :)
  • csorfab
    #9
    Jah, biztos téged se zavarna, ha lenne egy jól menő céged, és kijönnél egy új termékkel, ami biztos sikernek ígérkezik, persze az egyszerű használhatósága miatt, erre egy kínai a céged logoját kicsit eltorzítva kihozna egy külsőre majdnem ugyanolyan terméket, ami nem annyira egyszerűen kezelhető, nem öröm használni, de olcsó.

    Persze, ez az egészséges verseny része, alap, jólvan.
  • echo
    #8
    Nekem sem szimpatikus az Apple-nek ez az erőszakos márka védelme, de azt meg kell hgynai, hogy valahogy ők diktálják a trendet ott ahova belépnek: OS, mp3 játszó, és most már a teló is...
  • asysoft
    #7
    Ez nagyon tetszik! Főleg az alma-díszítés a kamera körül:) Ezen milyen OS futhat?
  • Mentrid
    #6
    Ilyen szemsögből az MDAm is hasonlit rá de az hamarabb volt..:D
    Filmet és zenét is lejátszik, érintő képernyös is.:) Ki lop kitől tehát?:)
  • NEXUS6
    #5
    Azért aztat birom, hogy almáék mi mindenhez értenek, talán még a passzát is belőlük jön.

    Ha annyira a szoptver a lényeg, az a forradalmi újdonság, akkor mé zavarja őket, ha kiadnak egyet krómkávával meg gyümis logóval?
    Lehet hogy még se olyan böffenet ez az ifon?
  • Gerygrey
    #4
    A Samsungról az SG, a PC Guru, meg még ki tudja ki.
  • csorfab
    #3
    Azért ne túlozzunk. A kínai telefon egyértelműen iPhone-klón, de a Samsungról ki állította, hogy az? Valóban nem hasonlít rá, a formavilágát leszámítva.
  • zzebi
    #2
    Ez a Samsung jobban tetszik, mint az iPhone. Ketlem, hogy annak az erintokepernyos billentyuzete hasznalhato lenne. Mondjuk ez legalabb dupla olyan vastagnak tunik, mint az iPhone.
  • Gerygrey
    #1
    Már megint. Érintőkijelzős, zenelejátszós, internetböngészős telefon = iPhone klón. Na jó, ez az alma miatt még talán elmegy annak, de ez a Samsung is le lett ájfónklón-ozva, pedig szerintem egy cseppet sem hasonlít rá.