Holografikus lemez - hónapokon belül?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alabbi cikkben szereplo kep 3d renderelt, ez pedig valoszinuleg valodi foto.

Mint ez? :)
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minõség 1989 óta.
én rendes árban mondjuk a 300gigával is bõven megelégednék, akik nem, azok nemtom mit akarnának a lemezre írni... szerintem egy filmsorozat dvd minõségben is elfér rajta, annál nagyobb 1ben kiírandó adatot meg jelenleg nem tudok az otthoni használatban(persze a szervereknél más a helyzet, ott már elkelne a 800g-s meg az 1,6terás), szóval akik leszólják a 300-at azok mondják is meg mit akarnának rá kiírni, amihez kicsi... az rendben van, hogy a technológia többet is tud, és persze fejlõdjünk, de jelenleg nincs szükségünk 800gigásra se...
AMD Athlon X2 AM2
Nem vitatkozom, csak igazam van. (Dunning-Kruger)
Arról nem beszélve, hogy egyesek szerint, a "future" kategóriájú új kütyük, amikre rá van égetve a "fresh" jelzõ,a kiadás elõtt már 10 éve létezett.(ha nem is jelen formájában, de a technikai elv már megvolt), hiszen fõleg nyugaton, a legújabb technológiák mindig elõször a kormánynál landolnak és amikor elérkezettnek látják az idejét, akkor megkapja a hétköznapi emberke is...
Szerintem nem bukás, mert nem egy széttturbózott kékfényes dvd lemezrõl van szó, hanem egy totálúj technológiáról.
Mire elterjedne, egy pendrive-nak kell annyit tudni.
300 gigás HD töredék árért. :)
A lemez tárolókkal csak baj van.
Mozgó alkatrészek, meghajtó.....
Ilyen igénytelen cuccot akkor se vennék, ha 500 Ft-ért adnák (najó, akkor talán igen)
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
AMD Athlon X2 AM2
Bár azért tényleg ha mást nem egy foto retusálást tehettek volna rajta.
AMD Athlon X2 AM2
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A képrõl elsõre azt hittem, hogy ez akkora mint az erõsítõm (35cm) XD
Unleash Your Inner Monkey
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
én még emlékszek arra amikor 8000ért írtak nekem cd-t.. volt egyszer olyan is. ma meg bárki bárhol bármit ír.. fejlõdik majd a dolog, elterjed, kisebb lesz, aztán már azt vesszük észre hogy ott figyel a gépen/gépben.
\"The voices are back... Excellent.\"