24942
-
#28 Profi :)
Es milyen fura,nosztalgiazni tamadt kedvem es mondom linkelek be regi GAZ es ZSUK tipusu autokat(kisteher) -de vagy en vagyok balfek,vagy teljesen kihaltak ezek a klassz markak :S -
#27 a legújabb zetor -
#26 Ez is csinos kis traki.
-
#25 Jo persze Lala sem tudta hogy ki viccel es ki gondolja komolyan a neha talan gunyosnak tuno poenkodast.Visszahuzibalom en is a szarvaim,tamadas helyett itt egy jo kis zene ami talan aktualis a mezogazdasag es az unio kapcsolatarol :
http://www.stonebridge.hu/pilu/zene/Pilu-De_jo_nekem.mp3
-
#24 Örülök neki...
to gasongas : kössz! -
#23 Csinoss kis trakesz.:)) -
#22 Uldozesi mania?
Senki nem nezi le az ostermeloket,es szep szammal talalhatunk mindannyiunk rokonsagaban is valoszinuleg.A 85eves oregapam meg mindig allatokat tenyeszt es novenyeket termel-nyaranta sokat segitunk mi varosiak is amennyit csak tudunk.Kulon kell tudni valasztani azt amikor valaki gunyolodik,es azt amikor tisztelettel,de kifiguraz egy-egy hivatast. -
#21 Hát figyeljetek én se nagyon bírom aki pl.: 1 John Deere-al akarja Pesten megmutatni hogy ki az úr de itt egy példa mert nekünk egy hapi ezt mondta: "hú nézd milyen gépem van a tietek meg egy nagy szar"
na ezeket rühellem én, ez pont akkor volt amikor Pesten tüntettek csak mi nem Pesten hanem ahol lakok (Gyomaendrőd) tüntetni a kis Zetorunkal ezzel: -
JD4650 #20 Ha belegondolok igazad van :D
képet nem tok felrakni, max egyet (case ih mx 120 +monosem)
Amúgy azokat "mezőgazdászokat" akik delmennek pestre a 20 millás géppel és sírnak, pedig a traktor felét is az állam fizeti, na én azokat lőném fejbe a politikusok után. Aki felmegy 1 mtzvel az még jó van, de hogy ott feszit a zsír új traktor mellett és még sír is... -
#19 A mezőgazdaság ettől egy kicsit több.
Röviden csak ÉLETÉRZÉS-nek nevezném.:)
De ha jobban belegondolsz igazat fogsz adni nekem. -
#18 na végre valaki tudja hogy mit jelent a mezőgazdaság -
#17 A politikusokról ezek nem mondhatóak el..... -
Vlala #16 Aki lenézésből ír ide, annak néhány tényre felhívnám a figyelmét:
1. Az őstermelők dolgoznak.
2. Amit ők megtermelnek, abban tuti nem lesz téglapor és E330-féle rákkeltő baromságok, sőt, a disznótoros sem lesz műanyag.
3. Az őstermelő tiszteli más földjét, jószágát, anyját és Istenét.
Van még mit tanulnunk tőlük. -
#15 háát lehet annak is nevezni :P -
#14 Ez most irónikus lett volna?:))) -
#13 ááá dehogy :P -
#12 Igen, egy kis célzóvíz segít az egyenes tartásában.:))
Csak a traktoros ne fogyasszon annyit mint a traktor.:))) -
#11 -
#10 Akkora paraszt vagyok h a linkelest is [email protected] kollegak :/
Palesz johet(ne) -
#9 hát figyelj ebbe a topicka szerintem nem tudsz traktort vezetni de elmész traktorosnak akkor majd vezethetsz ;) -
#8 Pálinkás szép napot mezőgazdász urak.:)
Traktort mikor lehet itt vezetni?:)) -
#7 -
#6 http://img.beta.expressz.hu/60/c1/05-orig.jpg
pici kompájn -
#5 hát mivel még nem reklámoztam:DD -
JD4650 #4 hát de ide meg nem ír senki :D -
#3 hát ide [URL=http://sgupload.cwi.hu/]itt a link ahova beilleszted és a 2.ikat bemásololod a "Kép beszúrása" azt kész[/URL] -
gábor892 #2 képeket hova tőccsünk fő?:D -
#1 Na szevasztok ez a fórum azért jött létre hogy itt legyen a legtöbb traktoros-kombájnos kép és még sorolhaznám csak az a lényeg hogy a mezőgazdaságról szóljon meg haverkodásról na szerintem ennyi volna a fórum bemutatása.Jó szórakozást!