24942
  • Dave531
    Szép a füvetek mondtam már? XD
  • Dave531
    A 4650 egész türhető de a kombi, te jó ég. XD Inkább festettétek volna le mielőtt felrakod. :D De azért nem rosz(annyira) a hülyeséget félretéve. 40-et megért.
  • JD4650

kombinátor (veszélyes)
    JD és a kombi, kombi csak linkelva, ha valaki megnézi és nem tud tőle aludni az nem az én gondom :D Amúgy mielött valaki megszólalna alárulom hogy 8,4-es volt de kiszedtük a 2 szélső kocsit---> 5,6m van 2 plusz kocsi meg hengerek, ja és 40E Ft volt ezt überelje vki
  • gabor 892
    nah szevasztok, vége a sulinak:D
  • caseih9400
    jaja :P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    szegény gyerek elég sík :DD
  • JD4650
    kijelölitek akkor látszik az az írás rendesen, a múgy case csinálhatnál valamit a JD feliratoddal mert rajmi szegány vak ahoz hogy megnézze az aláírásodat :D
  • Dave531
    Na itt már 1 kicsit szebb 701-es van mert az K 701 M. Az még azért egész türhető. de ez?
  • caseih9400

kihagytam a K701-et :)))
  • caseih9400
    Akkor ezekkel a gépekkel mentél :

Ez majdnem olyan mint a mi ZTS-ünk :))) :

Ezek ám a jó gépek ! :))))
  • Dave531
    Uhh a K 701 az ám a szörnyeteg, de már kiselejtezték itt a cégnél pedig mennyit ment. Volt, hogy spanom csináltam meg vele egyedül az 1400 ha magágyat.
  • caseih9400
    azok ám a jó gépek!......
    rajmi elsősorban NEM John Deere vagyok
    hnem caseih9400 , ja és a másik az nem ebbe a topickba
    TARTOZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Dave531
    H értené bazz? Az a helyzet, hogy még 1 képet nem tudtál normálisan betenni. Jó azért 2-t igen. XD
  • gasongas #461
    Zetor 7745
    Zetor 16145
    K 701
    E 516
  • caseih9400
    Jó állapotú 1999. évjáratú MTZ 1025 (105 LE) 3500 üzemórával, légkondival, középre helyezett Grammer üléssel, művelőkerekekkel (!), piros rendszámmal, 2009-ig érvényes műszakival. Irányár: 2,99 MFt.

Itt a kép :

• caseih9400
    na itt vagyok mindenkinek jó napot !
    gasongas te milyen gépen dolgoztál????
  • gasongas #458
    A fenébe. amikor az erdő előtt vannak a betűk, nem látom mit is írtam, elnézést a helyesírási hibákért.
    Meg azért is hogy itt nosztalgiáztam kicsit. Csak jó volt a táj láttán kicsit visszagondolni, innen a székből, a monitor elől.
  • gasongas #457
    Megmondom őszintén néha vágyom a kinti melóra.
    De jó is volt beülni a traktorba, kimenni a földre, ott egy kis zene mellett dolgozni. Persze nyáron a kombájban izzadtunk mint a dög, meg akkor az soknak, megerőltetőnek tünt. De itt a betűk mögött látható táj, vagy a hasonló azért kárpótolta az embert mindenér. Szetrettem kint dolgozni.
    Meg a műhelyben is szerettem. Ahogy már mondtam, a traktoros életnek van "fílingje".:)) Az egy életérzés. Sajnos a piszkos anyagiak miatt hagytam ott.
    Na mindegy, bort, búzát, békességet!:))
  • gasongas #456
    Tisztelt Házigazda!

Remek, pofás kis topik lett! Gratula hozzá!
    Ja, és szorgos hétfőt mindenkinek.:)
    Felénk príma az idő, lehet a földeken dolgoznui.
  • rajmi19921222
    Nagyon kössz
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    faszás Rábawerk eke ,váltva forgató...

• SHADOWEYES7
    :DDDDDDD
  • JD4650
    enyi elég is lesz, ne hogy már ilyenek legyenek az oldalon :D
  • SHADOWEYES7
  • rajmi19921222
    Csány.Remélem tetszetek a képek de lenne hozzátok 1 kérésem.Fel tudnátok tenni 1-2 t150-es képet?köszi elöre
  • kis krisztian
    Huuu srácok!! Fasás lett az uj arculat!!
    És naon Köszi h befogadtatok és itt lehet a nevem fent!!
    Thx All!!!!!
  • SHADOWEYES7
    ezen befstam awww.szantofold.hu-n látam a hirdetést!!

MTZ 50-es eladó vagy elcserélhető, 90%-os gumikkal, jó motorral ,hidralikával, rengeteg alkatrésszel Irányár:380 Ft. Eladó hozzávaló munkagépek:3-as eke, 2 db 3 m-es kombinátor, 4-soros spc vetőgép, 4-soros ekéző kapa, 5 db gyári vashenger, 1 db hiányos trágyaszóró, komp első, hátsó kerekek Ár: 50-135 eFt. Tel.: 06,20..................
  • SHADOWEYES7
    guglin semtalálok ilyen kaszát!!!
  • Dave531
    Nah gábor azért vannak jók is. Cod23 nézz fel ide: agroline
  • SHADOWEYES7
    nincs valami cikk szám,vagy a pontos tipus,vagy közelebbi???
  • gabor 892
    hát igen, ezek a mai "szakemberek" :D
  • CoD23
    hello
    ti nagy mezőgazdászok vagytok, és ti szerintem tudnátok segíteni
    keresek:z010, z010/1, z010/2 függesztett rotációs kaszálógépre ( fűkasza ) pengetartót
    lengyel gyártmány
    én nem találtam, de remélem hogy segítetek nekem ha találtatok valamit, akkor lécci írjátok meg priviben lécci
  • mesteruur
    Ennyi, csak ők kisgazdák mondom, (bocs a kivételnek) és a szakértelmük=0
    Vettek egy olyan elmunkálót mint mi(TSZ), és a mi beállításainkat mérték át arra, ami nem jó, mert a Fendtnek magasabban van a húzója, és így elhajlították az állítóorsót....tiszta szánalmasak......XD
  • Dave531
    Na ittvan a JD által említett kép:

• SHADOWEYES7
    holnap műtrágyaszórás,csinálok fotókat ,a pótkocsin kb:140 mázsa nitrogént akarok kivinni.a 70 hektáros táblához,még 2 mázsát rádobok,hagy szóljon,fehérje kell,mert akkor a malom visszadobja takarmánynak.......
  • exodu020
    sziasztok, joo lett a banner!!
    üdv
    exodus
  • SHADOWEYES7
    hát ebben van valami,de ilyen embert utánna kéne kötni ,és húzatni vay 3 kört hogy tudja meg jó érzés-e??
    nem kicsit hülye....
    igy is az én 7.2-es tárcsámmal 60-80 hektár megvan 6-ikban 1 nap.
  • gabor 892
    meg semmi értelme annyival menni, mikor nincs kihasználva akkor gép, területteljesitmény gyakorlaitalg 0
  • mesteruur
    20 km\h-nál mit zsírozol aranyapám???? hiába zsírzod besül mint a szar....ennyi
  • drkarter2
    ha jól tudom hígtrágya szoró