24942
-
#474 Szép a füvetek mondtam már? XD -
#473 A 4650 egész türhető de a kombi, te jó ég. XD Inkább festettétek volna le mielőtt felrakod. :D De azért nem rosz(annyira) a hülyeséget félretéve. 40-et megért. -
JD4650 #472
kombinátor (veszélyes)
JD és a kombi, kombi csak linkelva, ha valaki megnézi és nem tud tőle aludni az nem az én gondom :D Amúgy mielött valaki megszólalna alárulom hogy 8,4-es volt de kiszedtük a 2 szélső kocsit---> 5,6m van 2 plusz kocsi meg hengerek, ja és 40E Ft volt ezt überelje vki -
#471 nah szevasztok, vége a sulinak:D -
#470 jaja :P :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szegény gyerek elég sík :DD -
JD4650 #469 kijelölitek akkor látszik az az írás rendesen, a múgy case csinálhatnál valamit a JD feliratoddal mert rajmi szegány vak ahoz hogy megnézze az aláírásodat :D -
#468 Na itt már 1 kicsit szebb 701-es van mert az K 701 M. Az még azért egész türhető. de ez? -
kihagytam a K701-et :))) -
#466 Akkor ezekkel a gépekkel mentél :
Ez majdnem olyan mint a mi ZTS-ünk :))) :
Ezek ám a jó gépek ! :)))) -
#465 Uhh a K 701 az ám a szörnyeteg, de már kiselejtezték itt a cégnél pedig mennyit ment. Volt, hogy spanom csináltam meg vele egyedül az 1400 ha magágyat. -
#464 azok ám a jó gépek!......
rajmi elsősorban NEM John Deere vagyok
hnem caseih9400 , ja és a másik az nem ebbe a topickba
TARTOZIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#463 H értené bazz? Az a helyzet, hogy még 1 képet nem tudtál normálisan betenni. Jó azért 2-t igen. XD -
#461 Zetor 7745
Zetor 16145
K 701
E 516 -
#460 Jó állapotú 1999. évjáratú MTZ 1025 (105 LE) 3500 üzemórával, légkondival, középre helyezett Grammer üléssel, művelőkerekekkel (!), piros rendszámmal, 2009-ig érvényes műszakival. Irányár: 2,99 MFt.
Itt a kép :
-
#459 na itt vagyok mindenkinek jó napot !
gasongas te milyen gépen dolgoztál???? -
#458 A fenébe. amikor az erdő előtt vannak a betűk, nem látom mit is írtam, elnézést a helyesírási hibákért.
Meg azért is hogy itt nosztalgiáztam kicsit. Csak jó volt a táj láttán kicsit visszagondolni, innen a székből, a monitor elől. -
#457 Megmondom őszintén néha vágyom a kinti melóra.
De jó is volt beülni a traktorba, kimenni a földre, ott egy kis zene mellett dolgozni. Persze nyáron a kombájban izzadtunk mint a dög, meg akkor az soknak, megerőltetőnek tünt. De itt a betűk mögött látható táj, vagy a hasonló azért kárpótolta az embert mindenér. Szetrettem kint dolgozni.
Meg a műhelyben is szerettem. Ahogy már mondtam, a traktoros életnek van "fílingje".:)) Az egy életérzés. Sajnos a piszkos anyagiak miatt hagytam ott.
Na mindegy, bort, búzát, békességet!:)) -
#456 Tisztelt Házigazda!
Remek, pofás kis topik lett! Gratula hozzá!
Ja, és szorgos hétfőt mindenkinek.:)
Felénk príma az idő, lehet a földeken dolgoznui. -
rajmi19921222 #455 Nagyon kössz
-
#454 -
#453 faszás Rábawerk eke ,váltva forgató...
-
#452 :DDDDDDD -
JD4650 #451 enyi elég is lesz, ne hogy már ilyenek legyenek az oldalon :D -
#450 -
rajmi19921222 #449 Csány.Remélem tetszetek a képek de lenne hozzátok 1 kérésem.Fel tudnátok tenni 1-2 t150-es képet?köszi elöre -
#448 Huuu srácok!! Fasás lett az uj arculat!!
És naon Köszi h befogadtatok és itt lehet a nevem fent!!
Thx All!!!!! -
#447 ezen befstam awww.szantofold.hu-n látam a hirdetést!!
MTZ 50-es eladó vagy elcserélhető, 90%-os gumikkal, jó motorral ,hidralikával, rengeteg alkatrésszel Irányár:380 Ft. Eladó hozzávaló munkagépek:3-as eke, 2 db 3 m-es kombinátor, 4-soros spc vetőgép, 4-soros ekéző kapa, 5 db gyári vashenger, 1 db hiányos trágyaszóró, komp első, hátsó kerekek Ár: 50-135 eFt. Tel.: 06,20.................. -
#446 guglin semtalálok ilyen kaszát!!! -
#445 Nah gábor azért vannak jók is. Cod23 nézz fel ide: agroline -
#444 nincs valami cikk szám,vagy a pontos tipus,vagy közelebbi??? -
#443 hát igen, ezek a mai "szakemberek" :D -
#442 hello
ti nagy mezőgazdászok vagytok, és ti szerintem tudnátok segíteni
keresek:z010, z010/1, z010/2 függesztett rotációs kaszálógépre ( fűkasza ) pengetartót
lengyel gyártmány
én nem találtam, de remélem hogy segítetek nekem ha találtatok valamit, akkor lécci írjátok meg priviben lécci -
#441 Ennyi, csak ők kisgazdák mondom, (bocs a kivételnek) és a szakértelmük=0
Vettek egy olyan elmunkálót mint mi(TSZ), és a mi beállításainkat mérték át arra, ami nem jó, mert a Fendtnek magasabban van a húzója, és így elhajlították az állítóorsót....tiszta szánalmasak......XD -
#440 Na ittvan a JD által említett kép:
-
#439 holnap műtrágyaszórás,csinálok fotókat ,a pótkocsin kb:140 mázsa nitrogént akarok kivinni.a 70 hektáros táblához,még 2 mázsát rádobok,hagy szóljon,fehérje kell,mert akkor a malom visszadobja takarmánynak....... -
exodu020 #438 sziasztok, joo lett a banner!!
üdv
exodus -
#437 hát ebben van valami,de ilyen embert utánna kéne kötni ,és húzatni vay 3 kört hogy tudja meg jó érzés-e??
nem kicsit hülye....
igy is az én 7.2-es tárcsámmal 60-80 hektár megvan 6-ikban 1 nap. -
#436 meg semmi értelme annyival menni, mikor nincs kihasználva akkor gép, területteljesitmény gyakorlaitalg 0 -
#435 20 km\h-nál mit zsírozol aranyapám???? hiába zsírzod besül mint a szar....ennyi -
drkarter2 #434 ha jól tudom hígtrágya szoró