24942
-
#925 Jajj rajmi hányas voltál nyelvtanból? Ilyen súlyos hibákat, ezek a szóismétlések. Ejej 1-es. Neked meg akkora mint itt a banneren a dawid brown traki kormányának a holtjátéka. Kurv@ nagy. De csak addíg amég nem tudom, hogy merre laksz. Apropó mi van mostanság a bátyusoddal? XD -
JD4650 #924
a híres Zetor megfeküdt
A Claas-ot is menteni kell
húhh de csúnya
na a végére legyen még egy zetor, de minek...
-
#923 rami te meg csipkedd magad és huzz el innen -
rajmi19921222 #922 ja hogy is kezted ja hogy Shad rajmi magával. Mint 1 szaros gyerek mentél sírni az annyukához.háhá -
#921 Gyerek, te nem vagy normális??? mert ennyire hülye nem lehetsz, de komolyan!!!
Na figyelj. Szépen megkérünk téged, (én a többiek nevében is) arra, hogy ha továbbra is ebben a topicban szeretnél tartózkodni, és szeretnél ide írni meg képeket feltenni, akkor moderáld kicsit magad, és nem kérdezz hülyeségeket. KÖSZI -
rajmi19921222 #920 csipkedjétek magatok és adjátok már ki az új demoját -
#918 Te hígagyú én gombiről beszélek. Oda még 1x nem írsz engem sg nem aggaszt. Ahányszor szarakodsz ki leszel doba oszt csókolom. Főleg ha én is 1x mod leszek. -
JD4650 #917 téged bármikor felismerünk te nyomorék, nálad hülyébb nincsen a fórumon, te hígagyú -
#916 mi az a tya tya? Nézünk hétfőn? Mit tv-t? Azt biztos. de amit mondtam az úgy is lesz még 1x nem írsz gombira meg stb. hosszú lenne leírni. :D -
JD4650 #914
itt egy gyenge 36 soros vetőgép :d csak azért hogy ne az anyázás menjen -
#911 Kedves rajmi barátom ezúton értesítelek, hogy nem fogsz még 1x a fórumba írni meg a képeket nézegetni. Mert úgy kib@szlak mint macskát szarni. érthető? -
JD4650 #910 Ip alapján baszunk ki és soha az életbe nem tudsz vissza jönni -
JD4650 #909 bocs shad, ez lemaradt
válasz #903 -
JD4650 #907 kimondta neked hogy az dave oldala? nem csak az övé gyökér szarházi és te vagy a desznyó, csak azért nem mondom hogy paraszt mert belőled sose lesz az, te mindig is csak egy csicskahuszár leszel, inkább ne is gyere ide, senki se hívott -
#906 Ja meg ha nem tetszik gombi akkor törölve leszel 1 sec. alatt és kész. -
#905 Jah még annyit, hogy a 30 éves családtagom vezette. Akinek mellesleg faxa gépparkja van. Remélem így neked is érthető volt.
Ja és ezzel a "nagyfiús" szöveggel itt semmire nem mész. Csak arra h ki leszel tiltva. -
#904 Nah shad most kellenél. Aszem rajmi, h távozol köreinkből. Különben 17 leszek 31-én. És nem én vezettem a JD-t én fényképeztem úgyhogy szopóka-nyalóka. XD -
#902 Még másfél hónap és én is moderátor lehet jeah. XD Shad lesz a mintaképem :D -
#901 Milyen új? Mennyé innen pls másik oldalra. Itt csak a mezőgazdaságról van szó. Semmi játékról. nem érthető? Rossz helyen jársz!!!Shad rajmi nem bír magával. -
#900 te okostojás nah jó visszafogom magam. Ha lenne 1 csepp eszed és visszaolvasnál akkor látnád, h mit "játszottunk". vannak kapcsolatatim úgyhogy bármikor távozhatsz 1 hétre, ha megint nem bírsz magaddal. -
#897 Jajj rajmi te kelletél csak ide. Hol volt itt multy mi???? Ne legyé má bolond, gyerek. Itt semmilyen játékró szó nincs. Ez az oldal a mezőgazdaságról szól nem pedig a szaros simtraktorról. Értem? Mennyél vissza a simtraktorra. Kösz -
#894 Na látom kaszás barátunk emgint itt járt. XD Shad nincs kedved ma is játszani 1-et? csak ma monjuk tárcsákkal v nem tom. :D -
#893 elég szar az a crysler...:D -
#892 mentem ma szolnokra és bazi nagy szerelvény ment a úton ,lefotóztam.......
-
#891 -
#890 Tegnap azért kituttad venni az ekés cuccokat? XD
Jah és válasz erre gomb nem elfelejtve. :D -
#889 napot
fiuk ,kattintsatok már a "válasz erre" --gombra,bocsi de eskü nemtodom kivenni kinek irjátok!! -
JD4650 #888 az lehet:D -
#887 hát az árábol vennél 5 JD4650et...xDDD -
JD4650 #886 ez az utolsó nem ide való :D amúgy nem vettem a szivemre csak ki mondtam az igazságot és elfelejtettem telerakni a végét ilyennel xD xD xD xD xD vagy ilyennel:d:D:D:D:D:D:D:D:D illyetve ilyennel :):):):):):):):):):):):):). Azért van sok JD mert az volt a lap elején:D találtam NH-t is csak azanyira kivolt égve hogy még Gábor se ismerné fel:D Ha NH TG-m lenne ( ami ugye lehetetlen:D)én biztos csak éjjel mennék szántani, pilács nélkül, há ne hogy má rajtam röhögjön a fél falu, mi ez a szar -
#885 ja mer hülye vagy hozzá, látni lehet hogy made in china:DDDD kühne eke is jo ne szojjá be:D -
#884 nah el téptem. jah erről az uccsó no name ekéről meg fingom nincs h milyen. :D -
#883 az -
#882 Ez rabe félig függ. réselt kormánylemezzel. :P -
#881 -
#880 -
#879 -
#878 El állt a szavad? :P -
#877 Nh Tg + 7 fejes féligfüggesztett lemken v.forgató eke. Nah? -