24942
-
#2050 na told a többit plz !!! De jól legyenek ám belinkelve THX! -
#2049 nekem meg nincs színes nyomtatóm csak sima....:((( -
#2048 ha igen unatkozom én is nekiállok aztán kinyomtatom:D -
#2047 jaja papír LEXIKON !!! xD -
JD4650 #2046 Mi ez? paoír lekszion? Mindjárt kinyomtatom és össze rakom xD -
#2045 hogy tuttam hogy nem nyerek :((((( -
#2044 akkor nekije ugrok még egyszeee és ezerrrrrrr bocsi :)
-
#2043 SZURKOLJATOK!!!!
Lehet hogy nyerek egy belépőt a roncsderbire Mezőtúrra !!!
:))))
JD csak hülyülünk :DDDD -
JD4650 #2042 Ezt most nekem írtad kopasz?
nem teheti meg mindenki hogy hajnalban keljen mint ti, nekem elég az ha 6kor fent vok és megcsinálok pár házit, illetve inkább megírom a puskákat, házit az iskolában. Amúgy meg 2kor feküdtem le csak nem néztem a fórumot
szezonban úgyis a szimóóval fogok kiveretni, mert nem vezethetek közuton (vezethetek csak a rendőrbácsi nem engedi) -
#2041 bele megy abba 700 is nem de? -
#2040 kijavítalak Shad : IKSZDÉ mert én csak két kockát látok
a közepibe meg egy piros iksz....lol.....Shad reggel csak 500
litert kellett tankolnom a WTS-be ikszDÉ , LoL remélem
még tudod hogy mér mondom...lol
A Zsírozás meg teljesen kész van xD -
#2039 iksz -
#2038 Reggelt HaverSácok! Gondoltam megosztom veletek amit tanátam a Éjjel valahol :P Szal van még 1-2 Traktor is Meg egy Jd-cts-is ha kell vagy köll akko szójatok dobom ide néktek! Jó ragacsolást vele:) jahhh ha készvan vanakinek kérem kényfépezze le :) kivi vagyok milyen lessz :) Jó szorakozást vele
-
#2037 06:10 SHADOWEYES7: korán keltél
06:10 caseih9400: alap
06:10 caseih9400: 5:25
06:10 SHADOWEYES7: ja;)
06:10 SHADOWEYES7: puhányok még fexenek
06:10 SHADOWEYES7: főleg JD <------------------------
06:10 SHADOWEYES7: :DD
06:10 caseih9400: jaja :DDDDDDDDDDDDD -
-
#2035 lol -
#2034 03:47 SHADOWEYES7: ;)
03:59 biomage: rekkelt
04:00 SHADOWEYES7: ázt:)
04:02 biomage: szeva kolibri :)
-
#2033 dde -
#2032 ezek a puhányok nem tudnak reggel felkelni időbe......
szopás ez a JD...xD -
#2031 nah...megyek TV-zni puhány banda...
igaza van Shadnak....mi lesz így a szezonban?????????????? xD =) -
#2030 én szedek itt egyedül bérescsppet?????????????
itt egy biztató kép Shadnak =)
-
#2029 vazzzzzz...........itt mindenki ilyen qva korán kidől???? -
#2028 =D
-
#2027 nekünk is van egy kanalasunk...egy 80-as, nem is akármilyen emelővel, de az sajna nem fér be az istállóajtón, ezért marad a targi.... szopi
-
#2026 Különben itt a cégnél is egy targival nyomatják a szárítónál. azzal tolják a garathoz vagyis inkább rakják :D Pedig ott a steyr meg az mtz is. De talán azért ez van mert ezzel magasra fel lehet rakni és úgy beljebb folyik a garathoz. :D Szép szófosást rendezek :D -
#2025 Van hozzá egy fasza kis kanál...... ott vannak a hydro-csatlakozók is.....föl kell tenni rá és gyá =D -
#2024 Nah ez komoly. XD
Gabi te is odabaszol a rendszernek:D -
#2023 szosz...jó étvágyat =D -
#2022 ezzel-e xD...az első nyaramon ismerkedtem meg a műszerrel, akkor is ezt csináltam...de most 200ha lesz...az komoly két műszakba fogjuk nyomni Gyulabácsival...én nappal ő éjjel...csak a durum megy a malomba...a többi intervenció
-
#2021 Dave van egy mondandom...elköszöntem,,,elkezdtem enni, dörgött egyet és leszakadt az ég nah csak ennyit akartam xD tsásztok -
#2020 nyáron 200 ha búzát kell behordanom az istállóba
mindjárt mutatom hogy mivel...xD -
#2019 Itt már lecsendesedett. Most szépen halkan esik. -
#2018 és már megint esik...........
-
#2017 Én is tegyek?? Tiszta fekete minden. :D -
#2016 Nektek minden beázik vazz?? -
#2015 Minek neked lefeküdni? :DDD Állva alszol és kész XD -
#2014 holnap teszek fel fasza képeket a viharról, szomszédom fényképezett, én nem értem rá, mert azzal voltam elfoglalva hogy ne ázzon be a pincénk....:( -
#2013 A JD-os az durva... Odabasz....a csávó úgy gondolta hogy megúsztatja kicsit a gépállatot és ez lett a vége..LOL túl jól sikerült neki xD
a Jaguar...az meg olyan izé lett...nekem jobban tetszenek a szögletes formák--- -
#2012 aztakurva........a szobám full beázott, mert az ablak alatt folyt be a víz, és laminált padló van benne....gecc ---> mindent qva gyorsan kipakolni és feltörölni a vizet....de basztatok már ilyet???? a csukott ablak alatt ömlött be a víz..tiszta szar
Mostanra sikerült olyan állapotba hoznom a szobám hogy tudjak netezni,,,,,de lefeküdni még mindig nem tok xD
Örülök Shad hogy dobtál fel két szegafrédót.....fasza gépek azok, csak tudni kell velük bánni :P -
#2011 Nah már jó h jöttél. Nah akkor írjál a képekről kommentet. :D Gabika elment úgyhogy most veled kell nyomatni az ipart. XD