24942
  • pleco
    Jó kis gépek voltak azok a D4K -k.:)))
  • Dave531
    Ez a szar IH a dutra továbbfejlesztés lenne(elvileg). XD Ez az idióta kulák a rába mellé vett 1 dutrát is. :D Motorház a nincs rajta, levan élve mint atom, de vett.
  • gabor 892
    gyönyörű...xD

haveroméknál nyuzoprobán...

gyorsuljunk:D

nincs por...:D

• SHADOWEYES7
    képeket dobjunk már be gépekről!!!

netről,bárhonnan!!!!
  • SHADOWEYES7
    eső lessz,megint,majd meglátod!!!
    már előre jelezte az euro meteo..........

sajna:(
  • gabor 892
    Shad majd kedden, de akkor is csak ha olyan idő lesz...
  • SHADOWEYES7
    arassatok!!
    -.-
  • gabor 892
    Dave a putri tudod, 10ha-nál kezdődik...!
  • pleco
    Aha, Ti egymásnak lökitek.:DDD
  • Dave531
    Meg vhogy azt se értem, h min katpad fel a vizet? Én csak megkérdeztem, h magot is raktok abba a magtárba v gépszinbe amibe a gépek most állnak. Ezen nem tom mit kell pattogni? Ennyit erről... Nem veszekedni. :D
  • Dave531
    Bazz látom neked humorérzéked=a 0-val. Pedig ha jobban belegondolsz nyomatod te is rendesen és sztem még senki nem vette komolyan azokat a hülyeségeket amiket itt löksz, lökünk egymásnak. De te tudod, nyugodtan sértödjél be. :P Most srácok én kinek szóltam be??? Nyugodtan nyomjátok be én nem vok olyan "sértődös" mint Gábor.
  • gabor 892
    nah pleco megértettem hogy mit ügyködsz a földeken...:) biztos nem lehet szar munka....Dave neked meg mi a faszt jár mindig a pofád?! jo lenne ha nem szologatnál be folyamatosan nekem, meg a többinek se! ennyit erről...
  • SHADOWEYES7

.
  • pleco
    Amúgy máskor tegyél legyalább egy mosolyt, ha hülyéskedsz. Én is mindig teszek, ha nem gondolom komolyan amit mondok. De ha nints mosoly, akkor én is komolyan gondolom, és más részéről is komolyan veszem, amit mond. Itt nem látom az arcod, nem hallom a hangod. Másból nem tudok a komolyságra, vagy csipkelődésre következtetni.
  • SHADOWEYES7
    egészet mondtam!!!:))
  • pleco
    Fél disznyót nem szoktam elfogadni, mert az nem áll meg az ólban.:))
  • SHADOWEYES7
    akko miért fogadtad el a disznyót,amit vágtam neked ,hogy ne vedd észre a hamutálat a kombájn oldalán????

:DASD?:AS:ASDF?:ASDddddddddd
  • pleco
    Semmi gond, de tényleg nagyon érzékeny vagyok erre a témára.
  • SHADOWEYES7
    okés!!!

tényleg bocsánat!!
  • pleco
    Mindig is maximálisan igényes voltam a kezemből kiadott munkára, és mások érdekeit figyelembe véve, mindig segítve végeztem munkámat.
  • pleco
    Tudod sokan bántank minket, és nem szeretnek. sok aljas gyanusítgatást (pl korrupció) kapunk! Én ilyen téren mindig is görcsösen becsületes voltam. Ha nem az lettem volna, lehet lenne már jobb kocsim is mint egy 18 éves szamara.
    Ez a téma engem nagyon érzékenyen érint.
    Nem vagyok én szent, és tsináltam már néhány dolgot, amirte nem vagyok büszke, de arra mindig is büszke voltam, hogy becsületes, segítőkész voltam az ügyfelekkel.
  • SHADOWEYES7
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tessék!!!

ne hülyülj már teeeeeee
  • pleco
    valahogy nem láttam, hogy mosolyogtál volna....
  • SHADOWEYES7
    nem mondod komolyan,hogy én bántanálak tehhhh

hát csak vicceltem,a munkádat végzed!!!!!!
    elnézést ha így jött le!!!!
  • pleco
    És még annyit, hogy bárki megkeres, ingyen segítek neki, hogy rend legyen. De aki meg sem próbálja....
    Meg volt már sok kis szegény, akinek azt mondtam, hogy nem is találkoztunk.
    De aki kimegy a BMW-vel a földekre, aztán tsak okoskodik, hogy mit akarok, annak azért adok pár ezer forintos bírságot.
    Nem érzem magam vérszívónak, ez nagyon rosszul esett.
    Az előírásokat nem én hozom, de mindig is emberségesen próbáltam azokat kezelni. Te nem is ismersz, ilyen téren, de azért le vérszívóztál.....
  • pleco
    Mi bajod???
    Már mér lennék vérszívó???
    Nagyon sokat kell tennie azért valakinek hogy megbüntessem....
    Nekem nem az számít, hogy hány embert tudok megbüntetni, hanem hogy rend legyen, és ne kelljen a lábonálló gabonát oltani....
    Persze ezt lehet baszogatásnbak is venni, de még így is van belőle néhány évente.
  • SHADOWEYES7
    vérszívók!!!!
  • pleco
    tsak ellenőrzöm hogy meg van-e ami elő van írva (tűzoltó készülék, földelő vezeték, gépszemléről igazolás, aksi lefedése, nincs-e olajfolyás, szikrafogó tömített-e)
    Mivel mezőgazdasági, és nem ipari vidéken vagyunk, nagy hangsúlyt fektetünk a mezőgazdaság tűzvédelmére.
  • Dave531
    Hát mér ne? :D Te is ezt nyomatod. :D A putri helyett a puri szöveged az azé odavágott. XD Gabonát is raktok a kecóba v ott csak a gépeket fényképezed? XD
  • gabor 892
    most mér vok pöcs?
  • Dave531
    Gabika megint pöcs vagy. :D B*sszátok megint van 1 új "kombájnunk". A faluba már olyan kombájnpark van mint a retek. Most vett az egyik csicska 1 204-es megát pont olyan. mint pleco #2574-s hsz-án a 208-as. Szal jók vagyunk. XD
  • SHADOWEYES7
    áz:)
  • KO
    kutya meleg van!

• gabor 892
    pleco mer amugy te mit ügyködsz a földeken?
  • SHADOWEYES7
    te meg ha ,ezt látod nálam ,akkor menkülj!!!!!4

• pleco
    Na, ha ezt meglátjátok a földeken, meneküljetek:)))
    Én vagyok.:))

• gabor 892
    az a puri 17mx50m kb,,,a 17 tuti a többi lelesz mérve
  • Dave531
    Csináljá má 1 képet az ajtóból. :D Csak azért mert kiváncsi vok, h mekkora ez a putri. XD
  • Dave531
    Ez van. Tanulság: Ne fényképezd le azt amivel te áltál be. xD A rakodós 1 kicsit bénán áll de jó. Tod, faluhelyen elmegy városon meg usse nézik. XD
  • gabor 892
    heh...kösz:D még jo hogy igy fényképeztem le mert a traktor meg a kombájn között az adapterkocsi van szal nem tudtok abba se kötni:D