24942
-
JD4650 #3182 miért, mediont még gyártanak? és ha már itt tartunk van mégegy Claas kombájn:D -
#3181 jah matchbox kb...amerre mek suliba egyik falunál a vasuton mindig ilyen Claas-okat visznek...igen komolyak...:D bár aztán hogy megérik-e az árukat???az üritőcsigájoz elég gagyi megoldás az a kardán cuccos sztem... -
#3180 Matchbox -
#3179 hát eskü,ezt sem láttam erre felé,itt max Mega,vagy Lexion van!!!!
igazad van snecy:) -
#3178 -
#3177 De lécci ismerd be a többiek előtt is, h nekem volt igazam. XD éjjenek a domcsik meg én. :D -
#3176 Nem vok én finnyás de ez kész van. XD Domcsiba lazán beleülök, de forschrittba áhh, kizárt. XD Luxusgép, az meg milyen???:D -
#3175 nemááá
a picsádat már csak luxus gépbe teszed?????:DDD -
#3174 Ezt töröld amég lehet. XD Kegyetlen, rémálmaim lesznek. :D Könyörülj meg rajtam. -
#3173 vazz ez a claas honlapja ha látod? Ezeket a gépeket gyártják mostanásg ebbe a frány világba. XD -
#3172 zsír mi??? -
#3171 ehune
-
#3170 év számot-év számot more!!!!
ez nem mai gyártás!!
hát keressek E514-es képeket?? -
#3169 Most nincs igazad koma. :D Igenis, h vannak domcsik.
mármegintnekemvoltigazamXD
kicsit gyík de azé van. :D -
#3168 ujban nincs úgy értem!!!ezek pedig uj gépek:) -
#3167 Dominátor már nincs,Lexion-Mega,Medion---gyengeségi sorrendben irtam!! -
#3166 Nem dominátorok? :D Már lehet h keverem. XD -
#3165 kis Medionok! -
#3164 Ezek is elég gyengék.
-
#3163 py -
#3162 már csak légzsák kellene bele:D nahmentemszevasztok -
#3161 Azért szép a valtra a motortérnek annyi, de a fülke az ép és ez a nem mind1. -
#3160 mennyit lehet majd csesztetni:D biztos szétkurt vmit a wts-be aztán már csak egy fülkenélküli traktorszerűséget kapott a picsája alá amivel söpri az utat a megtárhoz:D -
#3159 Nah vajon mért fokozták le?? gondolom nagyon vágja. De nem úgy volt h 300 ha és vége? Mert már kb 1000-nél tartanak. :D Biztos ő a vízhordó fiú. XD -
#3158 -
#3157 Így kő csináni-e. XD Ez megvan csináva!!! :D
-
#3156 :D kiváncsi vagyok már a képeire..."majd fénykepezgetem magam hogy bebizonyitsam:D:D:D" -
#3155 lefokozták a kombájnozásból,már csak traktoros!!
sms-be irta..... -
#3154 Ott marad örökké még a kukoricát is ő szedi. XD Lehet h kiégett alatt a kombinó. ja az más. akarom modnani kombine. :D -
#3153 caseih9400 mikor jön már haza?????? -
#3152 snecyk!!
piszkálodtok mi???:)) -
#3151 Ne mond. és ezt ki nem tudta? XD a pojÉN kedvéér írtam. -
#3150 ahoz nem kell samu hogy kivedd sebességből:D -
#3149 Jaja de az 50-ig. De mire rálépsz a kuplunkra meg nagynehezen a samuval kiütöd üresbe már az emelkedő közepén vagy nem a lejtőn.xD -
#3148 az biztos...a régi traktorosunk egyszer megjátsotta hogy dombon lefele kinyomta a kuplungot simán mentünk lefele 60at ugy fostam geci mint az állat....turbos csak ugy pattogot baz:D
valakimondjameghogyfordultáttamutato:D -
#3147 MTZ is felgyorsulna:) -
#3146 kikurod üresbe nem rajtad mulik:D -
#3145 Most erre mit monnyak? :D A fasza gyerekek csak így nyomják. Különben a 818 nem tom mennyit menne lejtőnek? Talán még 90-et is. :D -
#3144 Jaja tényleg nem pattog csak majdnem megáll. :D Te még emlékszel régen bábolnai napokra? ott is mindíg volt ez a huzatás az volt a legjobb része az egésznek kár, h már nincs. Egyik éven is éppen hogy csak letudta győzni a 926-os drágaságomat 1 retkes NH még ami a TJ előtt volt derékcsuklós nah tudjátok h mit nyikorgok. XD -
#3143 nem vagytok normálisak!!:DDDDDDDDDD