24942
  • Dave531
    Már lehet, h a picsába nyaralni van hawaii-on július óta. XD
  • SHADOWEYES7
  • JD4650
    csak nem bírjuk kivárni azt hogy vissza jöjjön:D
  • SHADOWEYES7
    ne basztassátok már a háta mögött,nem tudhatjuk mi áll mögötte!!
  • gabor 892
    jah vagy annyira szereti hogy nem birja otthagyni:D vagy az öreganyja is a tszbe ment dolgozni és együtt járnak munkába minden nap reggel6tol este 9ig xD
  • Dave531
    Az van gábor, h betudsz jelentkezni rejtve is. Én éppen fent voltam vmikor és nézegettem ismiimet és ott villogott lászló testvérnél, h chat. Szal fent volt. :P Sztem meg nem talál haza öreganyjától. Elfelejtte a nyáron az utat nagy idegességébe. :D
  • gabor 892
    hát ez annyira lol hogy ne, te hallod dave nekem azt irja myvipen hogy juni 14.én lépett be utoljára most akkor mi van? na mind1 had dolgozzon a gyerek,,,biztos mondja hogy kerestem 1,5miliot a nyáron, mert széthajtottam egy WTS-t meg összetörtem egy mtz-t amin fükasza volt azér a többit levonták xD
  • mesteruur
    háááát....a 6 os eke az sztem nem azért nagy szám, mert viszi mint a rongyot, hanem azért, mert nem nagyon láttam még függesztett verziót....bár mostanában nem nagyon van időm még a Mezőhírt sem elolvasni :s
    60 as váltó meg -----> Powershift, és nem 18, hanem 20 sebességes....fasza...már csak egy bivaj kocsi kell neki :D

Lacika meg biztos azért nem jön fel, mert a WTS-ben felejtette a topic címét...... xD ......vagy a videót vágja, amit csinált, és nincs ideje ilyen jelentéktelen dolgokra xD
  • JD4650
    kiírja hogy mikor volt fent utoljára...

mosmár napraforgót arat :D, de akkor is, nem hinném hogy vasárnap, ünnepnapokon, meg esőben is dolgozna. Meg az hogy a mamája közelebb lakik a TSZhez az elég gyík kifogás:D
  • SHADOWEYES7
    a myVIP-en lehet látni ha rálépnek??
  • Dave531
    Hát ez má a nonszensz srácok. Arról volt szó, h elmegy aratni. Azt ugye mindenki gondolhatta, h nem marad sokat a Jd-on. :D De már vége az aratásnak, sőt a tarlóhántásnak is, már repcevetés van. Ő meg még mindíg sehel. Lehet, h nem mer visszajönni, mert elkezdenénk faggatni és nem tudna annyi dolgot kitaláli. XD gép nélkül az meg nem létezik, h kibírja. Májvipen is megfordult már a gyerek. Szal csak ide nem mer feljönni. :P
  • JD4650
    már a családból is kitagadták, a mama sem fogadja be:D én nem birnám ki az egész nyarat a mamánál gép nélkül, aki közelebb lakik a TSZhez 5 percel XD
  • gabor 892
    hehe:D gyerekek amugy nem tudni semmit SGlacirol? már traktorrol is lefokozhatták?xD akkor már csak füvet nyirhat cxDDDD
  • Dave531
    Egész türhető ahhoz képest, h milyen rongy JD van rajta meg h nem látni, h ki is a tag akié a logo. :D
  • gabor 892
    hát...neki jo:P:D
  • SHADOWEYES7
    JD-nek készült logó apró szépség hibával!!

• gabor 892
    megjöttemmmm:D
  • Dave531
    Jó szívást a jd-hoz! :D A 6-os eke elég piskóta neki. 60-as váltóval? Azt meg hogy?
  • JD4650
    menyit adnak a 4755-ös ért?
  • mesteruur
    Csumpi!!
    mi a téma emberek...ide is belesek már egy kicsit....semmi időm sincs...most lesz a gólyatábor, utánna megyünk Tiszakécskére és Cserkeszőlőre :S
    Ez a nyár erről szól....meg persze a melóról...Mg 4ever......csak ideiglenesen futtatom az építőipari vállalkozást, amíg az átalakulási tárgyalások mennek a tszben....ez van

jah.....és jön az új traki...JD 8530 FASZA.....új Raba werk 6os függesztett (!!!!!!!!!!!!!!!!) váltvaforgatós ekével....tök jó...jah...és 60 as váltóval :))))))))))))))) fasza
  • Dave531
    Shad csak elvileg készül? :P Látom megint jó kalandod volt farmphoton. :D
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    elvileg készül a tiéd!!
  • JD4650
    De ezt nem te csináltad hanem csináltattad baszod:D
  • Dave531
    Milyen pénteki buliról beszél téé?:D Én dolgozni voltam a határba. XD Itt a repce vetés ideje. Gyere Msn-re aztán tartok beszámoltót.:D Hát nekem nagoyn zsír a logom sztem. Szal tudok jobbat!:D Ha gondolod kölcsönadom.xD De ájjá le nem lehet a te színed is a ződ. :D Jobban illene az egyéniségedhez a rózsaszin. :P
  • JD4650
    így van, de amíg te sem tudsz jobbat addig pofázásnak nincs helye:D
    nem lehet mindenki buliban péntek este:D már csak azért sem mert ma lakodalomban kell lennem, és kétszer egymásután bebaszni....
  • Dave531
    Szépen egymásra találtatok mondhatom :D JD végre VIP lettél? Ez még viccnek is rossz!XD De legalább már te se lógsz ki a sórból. :D A Lógód tényleg kicsit gázos, de faluhelyen elmegy, városon meg usse nézik. XD
  • SHADOWEYES7
    nem :((
  • JD4650
    ott nem esik az eső? itt szakad...
  • SHADOWEYES7
    láttam:))
    jóak
  • JD4650
    shad, amúgy láttad azokat a szép kis kombájnokat a galériámban?:D odabasznak mi?:D
  • JD4650
    ennek csak a legelejéről van lekopva a festék, arról a műanyagról, így olyan, olyan... olyan fendtes:D
  • SHADOWEYES7
    matt fekete festék,csak lekopott!!:))

tudod,hogy ne vakitson ,ha vissza tükrözi a napfényt!
  • JD4650
    mi meg bebáláztuk aztán a hülyék akinek báláztunk elszakították a madzagot a szalmát meg ott hagyták a földön, a tárcsa meg nem viszi, a lazító meg összegyűjtötte... a végén már fater elkezdte felgyujtogatnni őket:D

a motorház tetején ez retek vagy festék?:D
  • SHADOWEYES7
    azért a képek magukért beszélnek,én eladtam még a szalmát is a tarlóról,szal kopírpztunk!!:)

• JD4650
    a NH az ekkorát hagyott... az meg a dominátorral volt aratva
  • JD4650
    miért ez nagy? mesteruurék kb 40mc-t hagynak:D