24942
-
#3703 Már lehet, h a picsába nyaralni van hawaii-on július óta. XD -
#3702 -
JD4650 #3701 csak nem bírjuk kivárni azt hogy vissza jöjjön:D -
#3700 ne basztassátok már a háta mögött,nem tudhatjuk mi áll mögötte!! -
#3699 jah vagy annyira szereti hogy nem birja otthagyni:D vagy az öreganyja is a tszbe ment dolgozni és együtt járnak munkába minden nap reggel6tol este 9ig xD -
#3698 Az van gábor, h betudsz jelentkezni rejtve is. Én éppen fent voltam vmikor és nézegettem ismiimet és ott villogott lászló testvérnél, h chat. Szal fent volt. :P Sztem meg nem talál haza öreganyjától. Elfelejtte a nyáron az utat nagy idegességébe. :D -
#3697 hát ez annyira lol hogy ne, te hallod dave nekem azt irja myvipen hogy juni 14.én lépett be utoljára most akkor mi van? na mind1 had dolgozzon a gyerek,,,biztos mondja hogy kerestem 1,5miliot a nyáron, mert széthajtottam egy WTS-t meg összetörtem egy mtz-t amin fükasza volt azér a többit levonták xD -
#3696 háááát....a 6 os eke az sztem nem azért nagy szám, mert viszi mint a rongyot, hanem azért, mert nem nagyon láttam még függesztett verziót....bár mostanában nem nagyon van időm még a Mezőhírt sem elolvasni :s
60 as váltó meg -----> Powershift, és nem 18, hanem 20 sebességes....fasza...már csak egy bivaj kocsi kell neki :D
Lacika meg biztos azért nem jön fel, mert a WTS-ben felejtette a topic címét...... xD ......vagy a videót vágja, amit csinált, és nincs ideje ilyen jelentéktelen dolgokra xD -
JD4650 #3695 kiírja hogy mikor volt fent utoljára...
mosmár napraforgót arat :D, de akkor is, nem hinném hogy vasárnap, ünnepnapokon, meg esőben is dolgozna. Meg az hogy a mamája közelebb lakik a TSZhez az elég gyík kifogás:D -
#3694 a myVIP-en lehet látni ha rálépnek?? -
#3693 Hát ez má a nonszensz srácok. Arról volt szó, h elmegy aratni. Azt ugye mindenki gondolhatta, h nem marad sokat a Jd-on. :D De már vége az aratásnak, sőt a tarlóhántásnak is, már repcevetés van. Ő meg még mindíg sehel. Lehet, h nem mer visszajönni, mert elkezdenénk faggatni és nem tudna annyi dolgot kitaláli. XD gép nélkül az meg nem létezik, h kibírja. Májvipen is megfordult már a gyerek. Szal csak ide nem mer feljönni. :P -
JD4650 #3692 már a családból is kitagadták, a mama sem fogadja be:D én nem birnám ki az egész nyarat a mamánál gép nélkül, aki közelebb lakik a TSZhez 5 percel XD -
#3691 hehe:D gyerekek amugy nem tudni semmit SGlacirol? már traktorrol is lefokozhatták?xD akkor már csak füvet nyirhat cxDDDD -
#3690 Egész türhető ahhoz képest, h milyen rongy JD van rajta meg h nem látni, h ki is a tag akié a logo. :D -
#3689 hát...neki jo:P:D -
#3688 JD-nek készült logó apró szépség hibával!!
-
#3687 megjöttemmmm:D -
#3686 Jó szívást a jd-hoz! :D A 6-os eke elég piskóta neki. 60-as váltóval? Azt meg hogy? -
JD4650 #3685 menyit adnak a 4755-ös ért? -
#3684 Csumpi!!
mi a téma emberek...ide is belesek már egy kicsit....semmi időm sincs...most lesz a gólyatábor, utánna megyünk Tiszakécskére és Cserkeszőlőre :S
Ez a nyár erről szól....meg persze a melóról...Mg 4ever......csak ideiglenesen futtatom az építőipari vállalkozást, amíg az átalakulási tárgyalások mennek a tszben....ez van
jah.....és jön az új traki...JD 8530 FASZA.....új Raba werk 6os függesztett (!!!!!!!!!!!!!!!!) váltvaforgatós ekével....tök jó...jah...és 60 as váltóval :))))))))))))))) fasza -
#3683 Shad csak elvileg készül? :P Látom megint jó kalandod volt farmphoton. :D -
#3682 -
#3681 -
#3680 -
#3679 -
#3678 elvileg készül a tiéd!! -
JD4650 #3677 De ezt nem te csináltad hanem csináltattad baszod:D -
#3676 Milyen pénteki buliról beszél téé?:D Én dolgozni voltam a határba. XD Itt a repce vetés ideje. Gyere Msn-re aztán tartok beszámoltót.:D Hát nekem nagoyn zsír a logom sztem. Szal tudok jobbat!:D Ha gondolod kölcsönadom.xD De ájjá le nem lehet a te színed is a ződ. :D Jobban illene az egyéniségedhez a rózsaszin. :P -
JD4650 #3675 így van, de amíg te sem tudsz jobbat addig pofázásnak nincs helye:D
nem lehet mindenki buliban péntek este:D már csak azért sem mert ma lakodalomban kell lennem, és kétszer egymásután bebaszni.... -
#3674 Szépen egymásra találtatok mondhatom :D JD végre VIP lettél? Ez még viccnek is rossz!XD De legalább már te se lógsz ki a sórból. :D A Lógód tényleg kicsit gázos, de faluhelyen elmegy, városon meg usse nézik. XD -
#3673 nem :(( -
JD4650 #3672 ott nem esik az eső? itt szakad... -
#3671 láttam:))
jóak -
JD4650 #3670 shad, amúgy láttad azokat a szép kis kombájnokat a galériámban?:D odabasznak mi?:D -
JD4650 #3669 ennek csak a legelejéről van lekopva a festék, arról a műanyagról, így olyan, olyan... olyan fendtes:D
-
#3668 matt fekete festék,csak lekopott!!:))
tudod,hogy ne vakitson ,ha vissza tükrözi a napfényt! -
JD4650 #3667 mi meg bebáláztuk aztán a hülyék akinek báláztunk elszakították a madzagot a szalmát meg ott hagyták a földön, a tárcsa meg nem viszi, a lazító meg összegyűjtötte... a végén már fater elkezdte felgyujtogatnni őket:D
a motorház tetején ez retek vagy festék?:D -
#3666 azért a képek magukért beszélnek,én eladtam még a szalmát is a tarlóról,szal kopírpztunk!!:)
-
JD4650 #3665 a NH az ekkorát hagyott... az meg a dominátorral volt aratva
-
JD4650 #3664 miért ez nagy? mesteruurék kb 40mc-t hagynak:D