24942
-
#3783 az van miota elmentél hogy olvass vissaz, kiváncsi vok a képekre xD -
#3782 Jó reggelt nép mi, van itt?
Itt vagyok mostmá!
Mi történt itt azóta amióte elmentem?
Képek jönnek délután! -
#3781 napi 20 hektár lemegy??? -
JD4650 #3780 az nem rossz, de nekünk jó a zsákos módszer is, amennyit azzal a vetőgéppel vetünk:D -
#3779 hát igen, ugy megilyedtem hogy el is mentem aludni, mi vettünk az AP-ra egy csigát, aztán ugye potra csávázunk és csak bekell állni a vetőgép mellé és mehet a menet xD -
#3778 dehogy az, a Lajtába zsákolunk mi is,de ha jon a haver a John Deere vetőgéppel,akkor a vetőmagtöltö kocsival tolom bele ,olyan 90 mázsát feltuszkolok rá ,a telephelyen ahol kiadják a vetőmagot a targonca felemeli a raklapot én meg 1 segitséggel gyors kivágom a zsákokat,csak arra kell ügyelni nehogy üreszsák is bele essen mert a csiga megszorul ha elkapja!! -
JD4650 #3777 hát mit mondjak, nálam ez sem nyerne szépségversenyt...:S
-
JD4650 #3776 na mi van? hova tünk mindenki, enyire szörnyű a zsákos módszer?:D -
JD4650 #3775 zsákkkal:D -
#3774 inkább kevesebbet mint többet xD zsákoltok ti vagy csigával vagy hogy nyomjátok? -
JD4650 #3773 az IH az jó, azt nem kell átszeresni a földön:D
azon van egy kis plexi, az már berohadtxD meg van egy mérő ami néha csal, de általában jól műkszik, igaz akkor is csak kevesebbet mutat mint ami van benne:D -
#3772 jah mi is...had nyelje a port xD mondjuk jobb ha kinnt áll vki mint hogy "üresbe" vessünk -
#3771 de,fos gumi cső,minden második más méretű mivel a csoroszja is előrébb van ,na azok a hosszab ccsövek,csak néha nincs cső a hosszabbol és a rövidet pakolom fel oda,és feszül gecyre!!
ti farost felállitotok hátra ???,mert én igen!!! -
#3770 miért nem gumibol van a cső? mert nekünk igen, -
#3769 én sem pakolom át,néha 1-1 műanyag utszéli karó bánja,de szépen visszaálnak miután átmegyegyek rajta,lessz 40 hektrár árpám,azt Lajtával vetem,már csövezem felfelé őket,olyan fos anyagból vannak,hogy néha a szezont sem birja ki a gége cső! -
JD4650 #3768 mi a 2 buszmegállóban szoktuk elengedni őket, addig meg próbálkoznak és rájönnek hogy jön feléjük z árok XD -
#3767 és kit érdekel az autos? mer minket szerintem nagyon nem, meg másokat se:D -
#3766 jah mikor mi se rakjuk össze a lajtát akkor az is 4 egész valamennyi széles, bár azzal tényleg szar ugy közlekedni xD -
#3765 Kösz! Azért elég idegesítő lehet a mögöttetek haladó autósnak. -
#3764 nem olyan széles hogy ne tudnák vontatni közuton... -
JD4650 #3763 mi Johnynk dupla kerékkel több mint 4 méter szóval az is elfér:D -
#3762 Egy kérdés: A vaderstad Rapid Super XL 400 at hogy viszik közuton? -
#3761 háháhá gec ezen annyit röhögtem hogy na, ezaz,,,bekezdés,tárgyalás,befejezés xD -
JD4650 #3760 akkor már rakja össze a történetet:D -
#3759 hétfőn már lessz, sms-t irt nekem:)) -
#3758 kiváncsi vok már a hülye történeteire hát na, szerintem szeptember 3.án fog megjelenni mivel akkor kezdődik a suli és 2,án éjjel fog hazaérkezni:D -
JD4650 #3757 micsinász?, hülye vagy? xD -
#3756 hiányzol SgLaceee :'( :DDDDD xDD -
#3755 most hogy emlitetted, nekem egyből megjelenitettte:D -
#3754 Hát, nem sűrűen. Dehát nincs lászló testvér. XD -
#3753 nem -
#3752 ti látjátok a bannert???? -
#3751 ez igy van:D már csak ikerkerék kellene mindenhova ugyan ilyen vastag kerekekkel és indulhat a népirtás xD -
#3750 mire nem jó a fekete neilon emg 1 kombájnnak ábrázolt jármű. XD -
#3749 sötétitett ablak,,,mehetünk bankot rabolni:D
-
#3748 nem is mondom, jo kis gipszerkezet:D -
JD4650 #3747 jól van na, de az már ne NH legyen:d amúgy nem mondhatod hogy szar volt a 4755-ös:D -
#3746 és? az már nem a mi gondunk lesz, ha már az uj traktor fog a telephelyen állni -
JD4650 #3745 hát ja, az IKR roncstelepéről senki sem fogja el vinni xD -
#3744 akinek van annyi pénze hogy JD-t vegyen meg olyat annak nem téma 3,5 millio forint egy garnitura szerintem...akinek nem teccik vegyen Nh-t mint mi de az 20év mulva is gép lesz, bár 5évesen ellesz adva xD