24942
-
JD4650 #3863 ő lesz a fogadott fiad, hamár az igazi kicsit selejt lett és nem érdekli a mezőgazdaságxD... ne vedd komolyan:D -
#3862 amúgymeg ne piszkáljátok már,akkor mi van ha nem jött neki össze a nyári melója ,most magyarázkodjon ???
majd jön hozzám nyáron a kis 50-esre!! :)) -
#3861 nálatok hány aranykoronás földek vannak,hogy ennyire pentyegtek???
itt meg Laciéknál tudom ,hogy fos a föld minősége,és nincs ám 10 tonnás kukorica meg 7 tonnás búza,szal nem 1 hejen lakunk ám barátaim,ti más vidék,gazdagabb rendszer ,itt szegényesen vegetálunk az alföldön!!!
OFF -
#3860 jolvan mesélj még ilyenek, képeket akarunk...amugy meg arra vagy nagy hogy beviszed a legzsirabb gépeket a dzsumbujba? hát gratulálok,,,kamugép vagy öcsém.. -
#3859 há nagyon szarul tudod mert akkor állította be a csákó az ekét mert szar a Rabe ekének a munkahengere !! :F -
#3858 szergely:D
-
#3857 Én is úgy tanultam traktorozni, h odavágodtam, elmondták,h ez ez az meg az aztán gyá. :D Nem volt ott szüttyögés. :D Ja meg annyit, h érthetetlen lehetsz, ha annyit felpörgettetek már és még nem te vezettél. XD -
JD4650 #3856 bazz, tedd újra azt a szaros msn-t xD -
#3855 szar az msnem itt kérdezt meg priviben!! -
#3854 jó de mi értelme van annak a csigás pótnak???
Emlékszetek hogy nyár elején bemutattam azt a kiégett búzát??
Tessék itt a gép ami azt a földet tárcsázta most ! (most
takarmány köles lett bele vetve ki is kelt szépen kb. 1
hónap alatt)ültem benne kib*szott k*urva jó vót
(Case Ih Magnum 310)
Közelebbi kép holnap!! -
JD4650 #3853 gyere msn-re akarok valamit kérdezni -
#3852 Kb. nekem is így volt....csak elállítódot az eke mert kemény vót a
föld meg szar vót..oszt a gyerek meg beállította... -
JD4650 #3851 azok pont nem ürítenek, csak a folyamatot mutatják xD
énis úgy tanultam traktorozni hogy én vezettem és fater mondta hogy mit csináljak, szóval mi nyertünk :D -
#3850 ennek meg mi a szar értlme van annak a pótnak a kombájn egyedül is rá tud üríteni a kameszra ?? PLZ!! -
#3849 Pl. te kapnál egy cégben egy 9400 John Deere-t te azonnal eltudnál vele szántani?? -
#3848 Gally törés következik ... ! :D -
#3847 egy kép van csak ? a többit kitörölted vagy mi?:D -
#3846 hát ahogy elnézem ez elég gagyi szántás, olyan hullámos mint a tenger...xD amugy meg nem hiszem el hogy ugy mutatják meg hogy kell kezelni egy gépet hogy nem te vezeted, meg egy kart csak tudsz huzkodni...xd -
JD4650 #3845 azért raktam :d-t a végére:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D -
#3844 Na nem mondod ! :D
Akkor mutatták meg hogy köll kezelni ! :) :P -
JD4650 #3843 ezt nem te vezetted:D
na jöjjön a többi:D
ja és gyere fel msnre, nem érdekel a vírusod... -
Tessék! -
#3841 nem hogy a képeket küldenéd bazmeg:D -
#3840 Na én menek alukálni hogy holnap újult erővel rúgjam szét az őcsém picsáját ! :F -
#3839 Vírusos a geci msn = a b.............................. k..................... é.............
Szét lesz rugva az öcsém ! :@:@
A nyáron teljesen sz*tbaszta a gépet :@
Nem én küldtem azokat a sz*r fájlokat hanem a VÍRUS!!!!!!!!! -
#3838 3mb:D
Elcseszték a nyáron az infrámat úgyhogy holnap usgyi a bót kibaszni az ablakon 5ezret oszt hagy basszák azt is -
#3837 holnap, utána megint holnap, és igy tovább, szal jovo ilyenkor aratas utan:D -
JD4650 #3836 kizárt hogy addig lenne, majd jövőszezonra talán lesz, kérdés mekkora a teló memóriája:D -
#3835 Rossz az infrája a gépen. :D Aszonta, h lehet, h csak holnapra lesznek. Szal iskolakezdésre lesz is vmi. XD -
#3834 képeketképeketképeketképeketképeketképeket na mivan Laci? -
#3833 naon bután néz ki az az STS... -
JD4650 #3832 várj még vele:D csak meg jönnnek még ma azok a képek, de én toltam képet és még JD is a kombájn:D -
#3831 hát ha Laci nem tol képet??!!!!!!!!! -
JD4650 #3830 de most már télleg elég lesz:D senki sem kiváncsi rá!!!!!!!!!!!!!!!!
meg különben is már lattam őket :P -
#3829 -
#3828 ehhhhhh :DDD
nemfigyeltem!!!! :P -
JD4650 #3827 eddig is az vót...xD -
#3826 -
#3825 -
#3824 lol:D Shad JD buzi lett:D