24942
  • Dave531
    Milyen képek kellenének, tééééé kurva hajcsár? XD
  • SHADOWEYES7
    képeket feltolni,kurvák!!!!
  • Dave531
    Gábor ne is ríjjon. :D De én ríhatok 17 Ak a max. Na de hadjuk is már mert kvára kezdem unni. :D
  • SHADOWEYES7
    jajj jajj,ne rijjatok már!!!
  • gabor 892
    igy van dave...elég ramaty földek vannak itt:D
  • gabor 892
    jah itt ma is volt eső, most elvunk, hanpra is mondják...haveromék csornárol mennek fel pestre 1 hetes aratást betábláznak ott maguknak szal érdekes hogy megéri-e...
  • Dave531
    Nem a hülyeséget, nyomom, láthatnád. :D Jó igaz a faluban van 7 kombájn, de akkor is csórók vagyunk. :D Jó most egész türhető a géppark már ahol. De mondjuk Gábor is mesélhetne a 30 AK-s földekről mert feléjük akad olyan jól. De itt már tapsoljon az ember, ha 15.
  • SHADOWEYES7
    nincs kombájn felétek????
    itt tényleg tultengésben vagyunk kombájnból,.,el kéne menni oda aratni!!
    mennyi munka lenne rá szerinted??
  • Dave531
    Van 1 spanom az alföldön melózik. Aztán nyomja h 5 lexion meg mindenfelé 100 millás gépparkok. Meg, h megint jön az új gép. Meg voltam én alföldön mindenfelé új Jd-ok meg társai. Itt meg semmi nincs. Kupacon a kombájnok. Itt meg örül az ember, ha van 1 kombájn amivel megkésve, de még talán letud aratni.
  • SHADOWEYES7
    mind 1 ,a képzeletbeli vonalat mindig is meglehett huzni a Duna vonalától erre felé!!!
    ott más az élet!!
  • Dave531
    Teccek én érteni. Még, h 20 x több eső. Gábor is tudna mesélni. Aztse tom, h mikor volt már. Nem lehetett normális talajt csinálni a tavasziak alá mert semmi eső nem volt. Aztán volt vagy 10 mm kuki ekézés után aztán már csak júlisuban mikor mind1 volt már. Szal eső az nuku.
  • SHADOWEYES7
    Elgondolkodtató ,nézzétek meg!!!
  • SHADOWEYES7
    dunántúlon laktok????
    mert akkor csiba,mivel ott 20x annyi eső volt mint itt ,hisz tavasszal jóformán 1 csepp sem volt,ott meg mindig volt szinte 10 mili!!! ez alföld TECCIK érteni???
  • Dave531
    De vazzeg még anno nem azt írtad, h felétek 20 Ak feletti földek is vannak rendesen? Mert itt alig vannak. 15 az átlag talán, ha még nem alatta. De mégis 10 t-s kukoricát meg 5-ös búzákat szedünk. Szal itt ész kell nem jó föld. Mert 15 AK-n is tudtunk 11,8 t-s kukoricát termelni. De mind1 hagyjuk is a földeket. Vki szerencsés helyen van 40 AK-s földekkel. De ne azok ugráljanak mert ott a hülye is termeszt 5 t-s repcét emg 13 t-s kukoricát!
  • gabor 892
    akiknek szarul megy:D
  • Dave531
    Ő is 106-os domcsikal kezdte most meg mind a 3 kölkének millás cross motra van.
  • SHADOWEYES7
    na itt a külömbség,én vért izzadtam a gépparkomért!!!
  • Dave531
    Ahol muterom most melózik ott van 1 STS. És osztrák, jah. Aztán annak van ám géppark. :D Fendt 936, 930, 818, 412. 8 soros monosem. 820-as vaderstad carrier. Meg kongskilde germinátor. 3 tengelyes Fliegl gigant trágyaszóró. Meg még faxa géphegyek. Eddíg 3x 2366-os ih-ja volt. Szal nagyon szegény ember.
  • SHADOWEYES7
    osztrák tulajdonos van????
  • gabor 892
    ez igy van, megvan 2éve a TM azota dolgoztam vele max 5 orát és sztem sokat is mondtam, mondjuk nagyon nem érdekel mert ott a turbos mtz azzal mehetek dolgozni nem érdekel senkit csak a rendőr ne kapjon el közuton aztán kész...nemám 70millaxD
  • Dave531
    Most nem lacit akarom én is basztatni, mert jó tag. De azért én se hinném, h csak úgy 40 millás gépet kapna a segge alá. Elárulom, h itt 1 18 alatti srác se traktorzik. Én szoktam egyedül úgy, h kimek azán had vezessek v van amikor csak úgy megkérdezik, h nem akrok-e menni? De egyedül akkor se engednék, h a 20 millás traktorral meg a 3 millás tárcsával karistoljak. 100 milla a lexi? Áhh kizárt. Esetleg 60 max. 70 milla. Mondjuk mikor bejött az STS akkor az osztrák áttszámítva majd 100 milláért vette. :D
  • SHADOWEYES7
    ehhez már nem tudok tényleg mit szólni!!!
  • gabor 892
    Shad nemtom mit véded ennyire mikor járt a pofája tavasszal hogy igy ugy video mikor kombájnozok blablabla...szal...elhiszem hogy nem kéne basztatni, de akkor meg minek járt a pofája!
  • SHADOWEYES7
    hát,igen 15 évesen még a 106 -os Dominátorba se ülhettem be!!!

monnyuk faterral mentem a lucernát rendsodrózni hajnalban,de ott volt velem ,mármint a tábla végén !!
  • mesteruur
    Ezaz...de nem 15 évesen mentél az olyan szintű gépekkel mint a WTS. Úgy hogy kimente Lacibáékhoz úgy én is nyomhattam a gépnek, de akkor ott volttak velem, úgy ahogy (gondolom) veled a faterod is. De úgy hogy "menj ki és hengerezd be ezt a táblát" csak 17 éves koromban mondták elősször.
  • SHADOWEYES7
    annak semmi köze ahhoz,hogy a föéd minősége mien itt,hiszen az én apám traktoros volt auz Államigazdaságban ,szal én tuti 15 évesen nyomtam a kis fülkés 80-asnak!!!sőőőt ott voltam tanuló is ,és bárminemű gépet használhattam hiszen autószerelőnek tanultam,és a műhelyben mi álltunk ki be ,meg próbáltuk őket 17 évesen szabadultam a szakmunkásképzőből,és már küldtek is Hajdúszoboszlóra Rábás iskolába ,szal 18 évesen már nehéz gépes voltam ,meg E 512- es kombit kaptunk,örültünk mint majom a faszának,az öregek akkor kapták meg a E 514 -est ,meg a 106-os Dominátorokat!!!
  • mesteruur
    Istenem....
    Shad!
    Itt nem azzal van a baj, hogy beleült, vagy nem ült bele a gépbe, hanam azzal, hogy nem mond igazat...ennyi
    Engem nem érdekel hogy felétek milyen szar a föld....csak az, hogy én 15 évesen még egy szaros MTZ-t sem kaptam felügyelet nélkül a seggem alá....elősször 17 évesen mentem ki úgy, hogy kiadták nekem...nemhogy egy 40 millás géppel a seggem alatt racingoljak....áhh.....főleg úgy, hogy elmondása szerint senkije sem dolgozik a TSZben nah mind1
  • SHADOWEYES7
    basszátokmeg,ez ekkora nagy szó nálatok ha beleültök a gépbe????
    Lacika gyere át hozzám csinálunk fotókat!!!:))
  • gabor 892

Laci!(itt éppenséggel arattam...) Mesteruurnak legalább egy ilyen kép kellene mint amit most benyomtam,,,hogy legalább azt elhigyjük hogy az ülésbe beleülhettélxDD
  • gabor 892
    mese,mese,mese....
  • JD4650
    de akkor is bazz, ha a WTS-t megkaptad, akkor ezt is neked kéne hogy adják, viszont kétlem hogy 600-as lexiont vennének:D ha 1 560-ast t vesznek akkor már örülhetsz:D
  • caseih9400
    Ja és nem cég hanem maszek vállalat.
  • caseih9400
    Ja , meg még le arattam ezt az évet (710ha)!!
    Igen egy 40 millás gépen aminek mindíg volt valami baja ,
    megmég mi lenne hogyha olyan gépet vennének mint itt a banneron??Kb.100 milka zsír újonnan tele extrákkal van
    sok eltérés!
  • mesteruur
    oks....akkor beszéld most be nekem hogy eddig is egy 40 millás gépen "ültél" és nem adnak oda neked egy másikat (így, hogy már "megbíznak benned") ne röhögtess már :s
    és ez a másik cég is a mamádhoz van közel???? azért nem voltál itthon???
  • caseih9400
    Akkor hidd csak el jövőre má nem leszek kombájnos (nem lehetek) mert jön egy lexi v. sts azt azt nem adják nekem azt mondták hogy majd benn fogok rostálni az öreggel azt én megpattantam onnan aztán most egy 6410es JDt vezetek ha hiszed ha nem!
    UI.:Nem vagyok Rajmi!!!
  • mesteruur
    Őszintén????
    Nem vagyok benne biztos, hogy minden egyes szavad igaz...
  • caseih9400
    Mivan tán ennyire nem hiszel nekem??
  • caseih9400
    Azok nincsenek ugyanis úgy gondoltam hogyha megmutatom a wtst az elég neked meg el is hiszed....szar ügy
  • mesteruur
    Hello....
    elérulom, hogy ha az a kis fedőlemez nincs rajta az 50 ropinál kezdődik.... munkavédelmi előírás...
    Én nem a képekre vagyok kíváncsi, hanem a videóra amit igértél....tudod... amiben te jössz a kombájnal, meg te aratsz, meg te ürítesz....kíváncsian várom
  • JD4650
    ok:D