Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
meg van a link utána ott van hogy kép beszúrása belinkeled az url-t és lám-lám ott van...és hogyha saját képet akarsz feltölteniitt a link

khm...khm...

dartonita
Es meg mindig marhara nem tudok linkelni,majd ezt tanitsa meg vki kosz.

caseih9400
hát nekünk a telepen volt egy uaz de azt is el kellet vinni mittom én hogy hova pedig olyan jó volt vele menni

khm...khm...

dartonita
Ne bolondozz,semmi baj,kof 😊

modellben megtalaltam:
http://users.cwi.hu/sgupload/1178619788.jpg

caseih9400
ok bocs de nem néztelek lámának csak akartam segíteni 😞 bocs

khm...khm...

dartonita
Ne nezz laminak pls.Eleg regota hasznalok netet,gondolhatod hogy nem sirankozom ha nem probaltam ki a lehetseges kereso renCereket.Valoszinubb inkabb hogy ezeket olyan reg kivontak a forgalombol hogy mar csak max egy-egy muzealis darabka lehet valahol.
Pedig GAZ-on tanultam vezetni <#gonosz3>

caseih9400

khm...khm...

dartonita
Profi 😊
Es milyen fura,nosztalgiazni tamadt kedvem es mondom linkelek be regi GAZ es ZSUK tipusu autokat(kisteher) -de vagy en vagyok balfek,vagy teljesen kihaltak ezek a klassz markak :S

caseih9400
a legújabb zetor

khm...khm...

gasongas
Ez is csinos kis traki.

élni és égni....

dartonita
Jo persze Lala sem tudta hogy ki viccel es ki gondolja komolyan a neha talan gunyosnak tuno poenkodast.Visszahuzibalom en is a szarvaim,tamadas helyett itt egy jo kis zene ami talan aktualis a mezogazdasag es az unio kapcsolatarol :
http://www.stonebridge.hu/pilu/zene/Pilu-De_jo_nekem.mp3
<#wink>

caseih9400
Örülök neki...
to gasongas : kössz!

khm...khm...

gasongas
Csinoss kis trakesz.😊)

élni és égni....

dartonita
Uldozesi mania?

Senki nem nezi le az ostermeloket,es szep szammal talalhatunk mindannyiunk rokonsagaban is valoszinuleg.A 85eves oregapam meg mindig allatokat tenyeszt es novenyeket termel-nyaranta sokat segitunk mi varosiak is amennyit csak tudunk.Kulon kell tudni valasztani azt amikor valaki gunyolodik,es azt amikor tisztelettel,de kifiguraz egy-egy hivatast.

caseih9400
Hát figyeljetek én se nagyon bírom aki pl.: 1 John Deere-al akarja Pesten megmutatni hogy ki az úr de itt egy példa mert nekünk egy hapi ezt mondta: "hú nézd milyen gépem van a tietek meg egy nagy szar"
na ezeket rühellem én, ez pont akkor volt amikor Pesten tüntettek csak mi nem Pesten hanem ahol lakok (Gyomaendrõd) tüntetni a kis Zetorunkal ezzel:

khm...khm...

Ha belegondolok igazad van 😄
képet nem tok felrakni, max egyet (case ih mx 120 +monosem)
Amúgy azokat "mezõgazdászokat" akik delmennek pestre a 20 millás géppel és sírnak, pedig a traktor felét is az állam fizeti, na én azokat lõném fejbe a politikusok után. Aki felmegy 1 mtzvel az még jó van, de hogy ott feszit a zsír új traktor mellett és még sír is...

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gasongas
A mezõgazdaság ettõl egy kicsit több.
Röviden csak ÉLETÉRZÉS-nek nevezném.😊
De ha jobban belegondolsz igazat fogsz adni nekem.

élni és égni....

caseih9400
na végre valaki tudja hogy mit jelent a mezõgazdaság

khm...khm...

gasongas
A politikusokról ezek nem mondhatóak el.....

élni és égni....

Aki lenézésbõl ír ide, annak néhány tényre felhívnám a figyelmét:

1. Az õstermelõk dolgoznak.
2. Amit õk megtermelnek, abban tuti nem lesz téglapor és E330-féle rákkeltõ baromságok, sõt, a disznótoros sem lesz mûanyag.
3. Az õstermelõ tiszteli más földjét, jószágát, anyját és Istenét.

Van még mit tanulnunk tõlük.

caseih9400
háát lehet annak is nevezni 😛

khm...khm...

gasongas
Ez most irónikus lett volna?😊))

élni és égni....

caseih9400
ááá dehogy 😛

khm...khm...

gasongas
Igen, egy kis célzóvíz segít az egyenes tartásában.😊)

Csak a traktoros ne fogyasszon annyit mint a traktor.😊))

élni és égni....

péder
<#gonosz1><#hehe><#pias>

Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?

dartonita
Akkora paraszt vagyok h a linkelest is [email protected] kollegak :/
Palesz johet(ne)

caseih9400
hát figyelj ebbe a topicka szerintem nem tudsz traktort vezetni de elmész traktorosnak akkor majd vezethetsz 😉

khm...khm...

gasongas
Pálinkás szép napot mezõgazdász urak.😊

Traktort mikor lehet itt vezetni?😊)

élni és égni....

caseih9400

khm...khm...

dartonita
http://img.beta.expressz.hu/60/c1/05-orig.jpg

pici kompájn

caseih9400
hát mivel még nem reklámoztam😄D

khm...khm...

hát de ide meg nem ír senki 😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

képeket hova tõccsünk fõ?😄

caseih9400
Na szevasztok ez a fórum azért jött létre hogy itt legyen a legtöbb traktoros-kombájnos kép és még sorolhaznám csak az a lényeg hogy a mezõgazdaságról szóljon meg haverkodásról na szerintem ennyi volna a fórum bemutatása.Jó szórakozást! <#wave><#awink>

khm...khm...