Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg van a link utána ott van hogy kép beszúrása belinkeled az url-t és lám-lám ott van...és hogyha saját képet akarsz feltölteniitt a link

khm...khm...
hát nekünk a telepen volt egy uaz de azt is el kellet vinni mittom én hogy hova pedig olyan jó volt vele menni
khm...khm...
Ne nezz laminak pls.Eleg regota hasznalok netet,gondolhatod hogy nem sirankozom ha nem probaltam ki a lehetseges kereso renCereket.Valoszinubb inkabb hogy ezeket olyan reg kivontak a forgalombol hogy mar csak max egy-egy muzealis darabka lehet valahol.
Pedig GAZ-on tanultam vezetni <#gonosz3>#gonosz3>
Pedig GAZ-on tanultam vezetni <#gonosz3>#gonosz3>
khm...khm...
Profi 😊
Es milyen fura,nosztalgiazni tamadt kedvem es mondom linkelek be regi GAZ es ZSUK tipusu autokat(kisteher) -de vagy en vagyok balfek,vagy teljesen kihaltak ezek a klassz markak :S
Es milyen fura,nosztalgiazni tamadt kedvem es mondom linkelek be regi GAZ es ZSUK tipusu autokat(kisteher) -de vagy en vagyok balfek,vagy teljesen kihaltak ezek a klassz markak :S
Jo persze Lala sem tudta hogy ki viccel es ki gondolja komolyan a neha talan gunyosnak tuno poenkodast.Visszahuzibalom en is a szarvaim,tamadas helyett itt egy jo kis zene ami talan aktualis a mezogazdasag es az unio kapcsolatarol :
http://www.stonebridge.hu/pilu/zene/Pilu-De_jo_nekem.mp3
<#wink>#wink>
http://www.stonebridge.hu/pilu/zene/Pilu-De_jo_nekem.mp3
<#wink>#wink>
Uldozesi mania?
Senki nem nezi le az ostermeloket,es szep szammal talalhatunk mindannyiunk rokonsagaban is valoszinuleg.A 85eves oregapam meg mindig allatokat tenyeszt es novenyeket termel-nyaranta sokat segitunk mi varosiak is amennyit csak tudunk.Kulon kell tudni valasztani azt amikor valaki gunyolodik,es azt amikor tisztelettel,de kifiguraz egy-egy hivatast.
Senki nem nezi le az ostermeloket,es szep szammal talalhatunk mindannyiunk rokonsagaban is valoszinuleg.A 85eves oregapam meg mindig allatokat tenyeszt es novenyeket termel-nyaranta sokat segitunk mi varosiak is amennyit csak tudunk.Kulon kell tudni valasztani azt amikor valaki gunyolodik,es azt amikor tisztelettel,de kifiguraz egy-egy hivatast.
Hát figyeljetek én se nagyon bírom aki pl.: 1 John Deere-al akarja Pesten megmutatni hogy ki az úr de itt egy példa mert nekünk egy hapi ezt mondta: "hú nézd milyen gépem van a tietek meg egy nagy szar"
na ezeket rühellem én, ez pont akkor volt amikor Pesten tüntettek csak mi nem Pesten hanem ahol lakok (Gyomaendrõd) tüntetni a kis Zetorunkal ezzel:
na ezeket rühellem én, ez pont akkor volt amikor Pesten tüntettek csak mi nem Pesten hanem ahol lakok (Gyomaendrõd) tüntetni a kis Zetorunkal ezzel:

khm...khm...
Ha belegondolok igazad van 😄
képet nem tok felrakni, max egyet (case ih mx 120 +monosem)
Amúgy azokat "mezõgazdászokat" akik delmennek pestre a 20 millás géppel és sírnak, pedig a traktor felét is az állam fizeti, na én azokat lõném fejbe a politikusok után. Aki felmegy 1 mtzvel az még jó van, de hogy ott feszit a zsír új traktor mellett és még sír is...
képet nem tok felrakni, max egyet (case ih mx 120 +monosem)
Amúgy azokat "mezõgazdászokat" akik delmennek pestre a 20 millás géppel és sírnak, pedig a traktor felét is az állam fizeti, na én azokat lõném fejbe a politikusok után. Aki felmegy 1 mtzvel az még jó van, de hogy ott feszit a zsír új traktor mellett és még sír is...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
A mezõgazdaság ettõl egy kicsit több.
Röviden csak ÉLETÉRZÉS-nek nevezném.😊
De ha jobban belegondolsz igazat fogsz adni nekem.
Röviden csak ÉLETÉRZÉS-nek nevezném.😊
De ha jobban belegondolsz igazat fogsz adni nekem.
élni és égni....
Aki lenézésbõl ír ide, annak néhány tényre felhívnám a figyelmét:
1. Az õstermelõk dolgoznak.
2. Amit õk megtermelnek, abban tuti nem lesz téglapor és E330-féle rákkeltõ baromságok, sõt, a disznótoros sem lesz mûanyag.
3. Az õstermelõ tiszteli más földjét, jószágát, anyját és Istenét.
Van még mit tanulnunk tõlük.
1. Az õstermelõk dolgoznak.
2. Amit õk megtermelnek, abban tuti nem lesz téglapor és E330-féle rákkeltõ baromságok, sõt, a disznótoros sem lesz mûanyag.
3. Az õstermelõ tiszteli más földjét, jószágát, anyját és Istenét.
Van még mit tanulnunk tõlük.
Igen, egy kis célzóvíz segít az egyenes tartásában.😊)
Csak a traktoros ne fogyasszon annyit mint a traktor.😊))
Csak a traktoros ne fogyasszon annyit mint a traktor.😊))
élni és égni....
<#gonosz1>#gonosz1><#hehe>#hehe><#pias>#pias>
Nem csodálatos, hogy a munkád milyen értéktelen, amikor fizetésemelést kérsz és milyen értékes, ha szabadnapot?
Akkora paraszt vagyok h a linkelest is [email protected] kollegak :/
Palesz johet(ne)
Palesz johet(ne)
hát figyelj ebbe a topicka szerintem nem tudsz traktort vezetni de elmész traktorosnak akkor majd vezethetsz 😉
khm...khm...
hát de ide meg nem ír senki 😄
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
khm...khm...
képeket hova tõccsünk fõ?😄