Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
azt is csinálja,1 búzamezõ lessz,jó lessz??????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Legnépszerûbbek
1. Eurovíziós Dalfesztivál
2. Mitõl rocker egy rocker?
3. Mezõgazdasági topic
4. FORMA1
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Two Worlds
7. Jaccunk mi is szoláncot
8. Ki találja ki ? (filmjáték)
9. F1CHL - Retro
10. SilkRoad Online
11. Ferencvárosi Torna Club
12. Rúzsa Magdi
13. World of Warcraft
14. Partyarcok
15. Whiskey topik
16. Real Madrid Fan Club
17. Mirk topigja
18. Test Drive Unlimited
19. PlayStation3
20. UFO: Extraterrestrials

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

caseih9400
ok már a hátteret kell akkor megcsinálni

khm...khm...

SHADOWEYES7
ok alakul már,megkértem Pípört h csinálja meg,lehet az MTZ kicst kicsi a kép,de ha kész lessz rá néztek és majd monnyátok,a beszúrásnál is fog segiteni,mert nem egyszerû!!

caseih9400
mesteruur
gabor 892
Shadoweyes7
caseih9400
Dave531
gasongas
kis krisztian
exodu020
JD4650
drkarter2

Még van több is csak nem jutnak eszembe ! 😊))

khm...khm...

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
valaki irja már ki a neveket,hohy kiket rakjunk bele a bannerbe,de helyesen leirva!!!htx

caseih9400
nem tudom hogy kell beilleszteni..bocs de jó lenne

khm...khm...

SHADOWEYES7
ez ,meg lehetne az egéssz háttér,szépen belehet illeszteni!!
betudod??caseih9400??????

mesteruur
ok, nyertél....engem nem nagyon fogott meg az a gép, (mondjuk nem is sokat menetem vele, csak épphogy kipróbáltam.....)

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7
na ,végre,gyüjtsük össze akkor mi kell!!😊

Dave531
Mesteruur az milyen CV? Az ih és kész. 😄 Case Ih CVX

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

SHADOWEYES7
ez???

mesteruur
Itt van egy 9345 ös....sztem ez nagyon odabasz

Mezőgép - BN

mesteruur
Ez fazsa....sztem egy király kis MTZ lehetne a háttér, pl egy 952-es
Csak azért, mert nagygépbben nem tudnánk kiegyezni, mert abból mindenki másra esküszik

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7
például ilyen,csak valami ide való témával,meg a neveinkel csak ,mert logót ha cserélünk,akkor ne kejen már kivenni megint!!

caseih9400
kitöröljem?

khm...khm...

mesteruur
Kössz aranyapám.....fasza...

Mezőgép - BN

mesteruur
jajj...most nézem hogy CV-t írtam, és nem CVX-t

Mezőgép - BN

caseih9400
ami fent van a john deere logo hellyett

khm...khm...

mesteruur
AHHHHHHHHAAAAAAa.....én mondanék ötleteket, ha tudnám hogy mi az a BANER, de nem tom......valaki modja meg PLS !!!!!!!!!!

Mezőgép - BN

caseih9400

Kell még többet mondani?

khm...khm...

SHADOWEYES7

caseih9400
na jó akkor legyen benne mesteruur , gábor , dave ,te , én
meg még lippet képei ezt már csk ti válaszátok ki !
én az 50-esemet válaszom mindenki linkeljen be egy SAJÁT képet !!!

Shad! a közepére gondolom a szabályok és a topic neve..... !

khm...khm...

mesteruur
Nem ih, hanem CV.
Arra ment haza (össze van csukva), mert az úton nem fért el, mert ki volt dõlve egy fa vagy mi...

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7

kis krisztian
Nagyon jóóóó!!! <#eljen><#worship> Köszi szépen! ez akkor 1:16os ugye??

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

SHADOWEYES7
na de összesitsük már,most komolyan,mert akkor ugy lessz megcsinálva

belekéne rakni a logókat alulra,akkor valami központi kép kelle ,meg gépek bele!!

caseih9400
én már mondtam 😉,😛

khm...khm...

Dave531
Vazz ez bruderes 1:16 ilyenem volt nekem is 😄

caseih9400

Itt vannak a képek!

khm...khm...

Dave531
Tegyé bele 1... nem is tom mit😄

SHADOWEYES7
na sziasztok,felraktam a mûtrágyaszórót mert holnap szórom,csak még volt 1-2 kis munkám,meg heggesztés,+!!!!

a bannerbe monnyátok má mi legyen ,!!!

ÖTLETEKET KÉREK HAMAR😉

Dave531
Te Gábor sztem nem ártana annak a kib@szott gépnek egy újratelepítés. Azért szar állandóan az msn-ed!!!!

Dave531
Magtár?XD Az magtartály. Nekem ezek a sikus cuccok nagyon nem jönnek be. A legjobb az UH azok mindnet tutira megcsinálnak.

gabor 892
Jd nem szorakozok csak megint beszart:@ xD

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Sziasztok
Olvastam hogy van itt miklósi, én is az vagyok, és nekünk is van földünk, Vincze Laciék csinálnak rajta mindent egész évbe, van egy pár gépük...
Most vetettünk repcét, ami nagyon szép, igaz millió volt a permetezés, napraforgó is van, a kiszántott repce helyén😊 ...Földünk van egy pár helyen kb. 40 hektár szoval nem egy nagy..
na üdv
Exodus

kis krisztian
Ok Köszi!!

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

caseih9400
várjál rakok fel képet nekem lexion 480-as modellem van

khm...khm...

kis krisztian
Ezt szeretném! De csak akkor ha olyan mint a Cat magtára,Nyitható legyen!!

kis krisztian
Srácok!! Van valakinek Claas Lexion 580-as 1:32es méretarányu Norscot modelje??
Mert kérdésem a következö lenne!!
Olyat szeretnék venni ,de csak akkor veszem meg ha nyilik a Magtár teteje ugy mint a "Siku" Modelnek
Ha nem akkor marad a Siku
Köszi a segitséget!!

Dave531
Nekem se tetszik a borsó max a levesbe. 😄 Szépen néz ki az ih. De mit keresett ott??? Mert a környékén sehol se lett elmunkálva a szántás. Ha az egyáltalán szántás? Mert gaz az van benne rendesen.

caseih9400
borsózni??? az szerintem sz@r

khm...khm...

mesteruur
Fasza gyerek nagyon....itt lakik tõlünk 4 háznyira.....egy nyrat volt hogy egy helyen melóztunk....de õ már otthagyta a TSZ-t. Idén végez és megy Versegre a Jancsekhoz borsózni (is)...

Mezőgép - BN

caseih9400
nem csak láttam a képeit 😊) akkor ugyanezzel a géppel szántott

khm...khm...

mesteruur
deh....ismered?

Mezőgép - BN

caseih9400
gábor jó lenne hogyha nem szórakoznál msn-en mert már egy picit idegesít

khm...khm...

caseih9400
uhh gecc... ez nem sipi volt?

khm...khm...

gabor 892
jo kis képek, amugy most néztem, 820.2es MTZ rövidebb lehet mint a 892.2? vagy ezek már ua. gyakorlatilag?

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

mesteruur
Fincsi mi? Egyi haverom akdt el így....szopóka nyalóka egy 315 lovas Fedt húzta ki

Mezőgép - BN