24942
-
#5952 szarni viszont szoktam -
#5951 hát neis... -
#5950 de nem cigizek.... -
#5949 xD jól rajzolsz xD -
#5948 most írtam volna hogy szarni megyek???????
Ez jobban hangzott
-
#5947 Sed mit szólsz az új topikomhoz ?még csak 3órája van az sg-n
de már 137hsz. van benne :D -
#5946 ...persze-persze :) -
#5945 áhh...midjárt jobb -
#5944 tök8 -
JD4650 #5943 nem cső hanem torony és az szépen lövi ki az anyagot, nem csak olyan lomhán ürít mint egy WTS:D -
#5942 pill....cigiszünet... -
#5941 akkor jóhosszú csöve van a silózónak...[nem látott meg silózót
csak egyszer élőben] -
#5940 jjjjjjjjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóóóóhogy
-
JD4650 #5939 simán belemegy...
Az a kirovetz?:) -
#5938 áá...nem hiszem.. nincs ilyen magas csöve a silózónak hogy belérjen...sztem -
#5937 silót??? -
#5936 Egy alak a kasszánál áll a kígyózó sorban. Mellette lévö sorból rá-rá pislant, egy szöke bombázó. A fickó nem bírja tovább és kedvesen hozzászól:
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet. A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hütlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnö, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon dugtam meg a heverjaim szeme láttára, miközben a te barátnöid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnöje vagyok. -
#5935 hubázzzzzzzzz, ezzel mit hordanak???
-
#5934 akkor ezt miért nem ismertétek fel??
-
JD4650 #5933 ismerem...kaki -
#5932 nagyfater vezetett olyat ami a második képen van -
#5931 T 150-est nem ismeritek???
ez annak a továb fejlesztett változata:)
-
#5930 Kisgyerek zavarássza a templom előtt a galambokat:
- Hess a picsába! Hess a picsába! Kurvaanyátokat szarjátok össze, hess a picsába!
Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskosszájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá:
- Fiam, ne káromkodj, ne szidd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondassz, hogy hess, és eltűnnek a gecibe. -
#5929 na az meg a másik...ha meg nem a tied, méginkább kellene vigyáznod rá...ennyit érsz NAGYON RENDES GYEREK VAGY lACIKA :DD vagy:S pff...na majd este jövök....go szántani -
#5928 az 50est meg lassan lesz*rom mert nincs pénzem megcsinálni meg nem is akarok rá költeni mert így is úgy is sz*r :) -
#5927 csak nem a sajátom :)) -
#5926 mit itt ne? nemtom mit jár a szád...gödör?? még énis belementem a kis medionnal...nemámmá hogy ne:D amugy meg, ennyi vagy, ha csak a fülkére vigyázol...ennyit érsz, elhiszem hogy nem engednek többet kombájba ülni! aztán hiába mondod hogy mtz, akkor is én, vagy dave vagy akárki dolgozik vele, megkell becsülnie a gépet, ha teccik, ha nem teccik...az embernek VIGYÁZNIA kell a saját gépére... -
#5925 de tudsz írni :)) paint..szánalom.. -
-
#5923 mondom hogy ezt ne itt -
#5922 TE SEM esetleg a pótülésen -
#5921 Rokonom 9540-esével arattam is már szal ez nem jött össze. :D -
#5920 én csak a fülkét becsülöm de nagyon meg a motorikus cuccokra
az esztétikára sz*rok magasról :)) azok a karcok nem láccanak
csak ha nagyon megnézed....Am nem tudnám hogy mit csinálnál
hogyha bot menne az mtz oldalába...jaa...hogy az kicsi...
szal nem értheted mert még nem ültél WTS-en :) -
#5919 Na itt már mindenről szó van csak nem a mezőgazdaságról. XD
És bazz laci ha én kapok 1 tetves gépet mint most az mtz-t akkor vigyázok rá mint a farkamra. :D Azon még 1 kva karc nincs hétvégén meg úgy van vele leállva h meglehet nézni. Szépen levan mosva, fülke kitakarítva ahogy az megvan írva! :P -
#5918 Ja és az meg a másik hogy az egész burkolata karcos...:D
dehátműanyag -
#5917 fűrésszel vágok fát... -
#5916 ezt másikba beszéljükmeg! -
JD4650 #5915 K-704:D -
JD4650 #5914 Kamaz McCormickXD
-
#5913 ez valami belarus nem? (de valami orosz)