Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
irj még a mod topikba!!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
jajj de ritka ocsmány Jd-t látok még 4300-es szériáról nem is tudtam:S
ezeket megtaláljátok itt el is adó mind xD
khm...khm...
Azok az elsõ szerelmek az ovónénibe...!😄DD
élni és égni....
"csoda masina".................
Mivan kihaltunk?
khm...khm...
nincs 50-eshez való Aksijuk ezeknek a ......-oknak :@
honnan a f*szból szerezzek teherautós aksit vagy mi a rákot..
na majd megyek Almásihoz 1szer azt megkérdem tõle vagy netán
lehet hogy veszek tõle egyet....xD
gondolom az Ifájukba is olyan köll...
khm...khm...
Veszek lehet hogy matricát is.... xD
khm...khm...
típus xD Minden filmbe ami farmon játszódik csak ilyen van az
az alvázszíne vagy megégett nem tom.....?
khm...khm...
róla hogy van benn klíma xD legfeljebb egy kis sz*r ventilátor
khm...khm...
De általában 120%os órabért kapok éjszakára. De még nem sokat rakott be éjszakára, csak 3-4 alkalommal
Mezőgép - BN
A lányka vitte az ebédet????
Gondolom mit össze csámcsogtatok.😄DDDD
élni és égni....
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Manufacturer: Laverda
Type: M 150
Engine hours: 2500
Cutting width: 4.80 Mtr
Country: Argentina
Price: 3.750 EUR
Vat: Excl. 19%
Optional extras:
Air conditioning -----------------------------ezen behaltam opcióban kérheted a légkondit!!!
Extras:
nette, goede machine, invoerkettingen, lammellenzeef recentelijk vernieuwd.
Bementünk, mindketten átszereltünk a régi szipire és DZSA....
Csak azt nem tom hogy minek kellett ekkora felhajtás, mert annyi embert összehívtak oda, hogy csak két kanyart mentem, amibõl az egyik félig volt....
Mezőgép - BN

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan
Látom hétvégén senki sem dolgozott, mert sok az új üzi.😊
Na Shad, volt felétek esõ a hétvégén?
élni és égni....
tök szépen bebetonozták a Kossuth L utca egy részét xD
ott már Scania van ahol az a roncs volt xD
szopóka mesteruur...látod ilyenek a cigányok itt már fel
is vannak jelentve.....
khm...khm...
most jött a telefon hogy menni kell szippantani két géppel, mert azok a büdös retkes rohadt köcsög cigányok az aszódi szennyvíztelep átemelõszivattyújának a két ökölnyi kábeljét átvágták, hogy majd viszik a méhbe-------> a szvattyúk nem mûködnek, és így mindenkit mozgósítanak hogy amíg nem csinálják meg addig hordani kell az aknákból aszennyvizet....bazd....ezek a tetves kis gecik....fujj
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
Most érettségiztem, de már van egy mg-i gépkezelõ szakmunkás bizonyítványom.
Ha minden jól megy akkor mg-i gépészmérnök leszke a SZIE-n, de ha nem, akkor megyek a Táncsics Mihály Technikumba Vácra....röviden ennyi
Mezőgép - BN
nem vok képben!!
nem jöttetek rá???
kérdezzétek az öreget!!