24942
-
#6072 üdv
Tudtok pesten valamilyen alkatrész boltot?
TZ-4k-hoz szeretnék hátsó lámpabúrát venni.
Sülysápon van jó bolt csak arra sose járok
előre is kösz -
#6071 rekkelt és viszlát :) -
#6070 -
#6069 jó8 mindenkinek -
#6068 esténként hallagssátok az egyetemi rádiónkat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.leszradio.hu
(kis reklám Petyáéknak :D ) -
#6067 aha :)
-
JD4650 #6066 1983-ban jött ki az első 4650, azt nem tom hogy akkor is alapfelszereltség volt-e a klíma de a miénk 88-as és alap hogy van benne a klíma:) -
#6065 értem.... azok a kutyák az albumodba... az is a sheftbe tartoznak?? :)
-
#6064 főállás, csak még mást is seftelek mellette!
családi gazdálodó vagyok, tehát főállás -
#6063 egyébként shad... te főállásban vagy mezőgazdász, vagy van melette valami más is... pl tűzoltó vagy valami ilyesmi?? -
#6062 vágom :)) -
#6061 ODABASZ... ilyen öregen én is legalább ilyen tapasztalt leszek
(öreg=móka) -
#6060 Népszerű témák
1. Mezőgazdasági topik
-
#6059 [MERT TAPASZTALT] :PPP -
#6058 jól gondolod shad. :P Ja és csesznek jönni megcsinálni. :@ -
#6057 Ejj.... nem tom... de ez elég szar megoldás:S
Hibalahetőség nagyobb -
#6056 szerintem kiszedték a radiátort a klíma miatt, és a klímával fűtenek, legalábbis így gondolom! -
#6055 FŰTÉÉÉÉS.... annak kell lenni
nyisd ki a csapot -
#6054 itt hó lesz:D nah léptem...szevasztok -
#6053 yeeeeeee, jön az eső -
#6052 Szombaton változóan felhős, szeles időre számíthatunk: a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a felhőátvonulásokból szórványosan záporok, néhol - főleg a magasabb fekvésű területeken - hózáporok alakulnak ki. Vasárnap délkelet felől egy ciklon felhőzete borítja be az országot, melyből egyre többfelé ered el az eső, ami nyugaton és a hegyekben átmenetileg havas esőbe, havazásba is átmehet. A ciklon várhatóan több napig közelünkben örvénylik majd, így a borult, csapadékos, hűvös idő tartósnak ígérkezik: várhatóan még szerdán is csak kissé szakadozik fel a felhőzet.
-
#6051 400.000 péz volt ez a kettébaszott klíma és szarra se jó ezért most füttés sincs a táltosba. :D -
#6050 a 180-asok nem turbósak, mivel a 245-ös is turbós már mind -
#6049 persze 250-es -
#6048 De a tied már turbós nem? -
#6047 MÉ mondod???? fasza a klíma... csak a lábad fagy le mint az állat a felső tested meg izzad :D -
#6046 Steigerrel??
áhhh, 2200 körül pörög az kéri az ófot a Rába werk eke -
#6045 Az lehet... csak nem mindegy hogy hogyan mész a géppel(és ezt gondolom te is tudod), mert egy mtz-vel meg egy Rábával elszántogatsz mondjuk 1800on, mígy egy mostani turbós traktort pörgetni kell szántáskor akár 2100 ig -
#6044 gondolom az is amivel te nyomod...emtézé...irányválto kéne bele aztán fullos gép lenne, jah meg normális klima xD -
#6043 de ez már gyárilag turbós motorral jön ki -
#6042 persze a .2esünk is turbos xD -
#6041 persze a .3-asok már alapból turbósak... -
#6040 amivel te dolgozol is turbis nem? -
#6039 Én az utakat utálom ebbe az egész traktoros életbe. :D Különben 1 álomvilág amég ki nem esel az ülésből. XD Vasárnap végig 40-el tekertem hazafelé az mtz-vel estére szépen fájt is a hátam, de ezeket a gecc utakat nem lehet megcsinálni. :@ -
#6038 nem kell ahoz turbos motor hogy pörgessem:D amugy igazad van.... -
#6037 Gecc most néztük ismerősök lagzis videóját. A lagzi egy TSZben volt:D ELhúztak minden gépet az előtérből, de egy ócska permetező ott maradt:D:D LOOL Ott ment el mellette a násznép:D
Pár kép:
Fendt & Vaderstad:
JBC & Annaburger:
Krone:
-
#6036 Vannak rábák meg jd 4755-ök amik szántsanak szal ezzel csak szarakodnak. Azt hiszed h mindneki hülye? 5x hozzáértőbb emberek dolgoznak ott mint te és ezzel nem azt mondom h hülye vagy.... -
#6035 nem tudnak velük menni... ez nem mtz.. a turbós motorokat pörgetni kell, legaláb!!!!!!!!!! 2000ig -
#6034 elhúzza az, csak tudni kell vele menni
Meg nyáron minden gép ellustul ami szállított.... ez meg még csak most lett bevetve talajon... szántás végére olyan bika lesz mint a szemét ;p -
#6033 5455 v nem tom mekkora, de 90 lovas. Táp-on van. talán tod merre van van 1 TSZ-be előtte a 80-as vitte aztán megjött ez a szar aztán csak szenved vele.