Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem mi választottuk hosszú csigát hanem 2000-ben
olya árúsítottak
khm...khm...
Mezőgép - BN
bár kitudja lehet hogymár neki mentem pár faágnak ami nem látszik
meg....:S mondom csak nekem nem teccik vagy lehet hogy teccik
csak én a böszme csigára vok szokva 😄D
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
jujj mit látok lehet hogy csak nekem csúnya...fúú de rövid a csigád...
a mienk kint van a picsba
khm...khm...
itt a kicsike,beáltunk a szomszéd TSZ telephejre,itt javitunk!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
....xD hazudtam mert az a legszebb NH..xD
khm...khm...
és õk már kaptak rá eu támogatást teli van a kombájnuk ragasztva eus matricával...xD én olyanon nem mennék...
khm...khm...
látni :
Mezõtúron is van egy csávó akinek ilyen gépe van ...Shad hogyha
nem ismered úgy hívják hogy Bihari ....... és minden gépén egy gólya
féleség van...
van 6 lexion440-ese meg ez a gép meg emez :
a telephelyük ott van a régi szarvasi úton......
van egy jó pár ha-juk övék Nagylapos határában a legtöbb föld....
egyszóval jó gazdag v. jól feltud venni kölcsönt......
khm...khm...
ez egy gyereknek nem ilyen volt hanem rárakott SZÚNYOGHÁLÓT
és csodálkozik hogy mér van rajta 7csík.....meg kise fújja
a légszûrõket amikor aratás kezdõdik :@ õ bátran kijelenthetem hogy KOMBÁJNGYILKOS!
khm...khm...
nyár közepe fele hogyha úgy porol a búza vagy valami más....
Shad neked eddig mi volt a max motorfok a kombájnba ?
nekem eddig 3 csíknál tovább nem ment .... motorfok xD
khm...khm...
nézd meg mekkora táblába áll most a képen!
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Azé odabasznak ezek a képek icsit se retkes gép..... csodálom
hogy nincs valami baja szegénykének ...xD
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
tudom JD ott van ráírva hogy NEM lesz banner !
Azé jólenne egy NH bannernek mi? xD
khm...khm...
Egy hét leforgása alatt másodszor kapott hirtelen nagy mennyiségû esõt szombaton Kisújszállás és környéke, emiatt ismét több helyen megteltek a házak pincéi, emésztõgödrei és udvarai - közölte a városi tûzoltó parancsnok. Gulyás László tájékoztatása szerint délután bõ húsz perces vihar alatt 50-60 milliméter csapadék zúdult a nagykunsági településre.
A belvíz eltávolításán jelenleg 17 szivattyú dolgozik, és munkába kellett állítani árokásó gépeket is, hogy az elvezetõ csatornák kotrásával meggyorsítsák a felgyülemlett csapadék elfolyását.
A múlt héten vasárnap este 19 és 20 óra között három hullámban összesen 107 milliméter csapadék esett a nagykunsági városban, az elsõ esetben az esõvel 16-17 milliméter átmérõjû jégszemek hullottak alá. Több ház bevizesedett,a tûzoltók és az önkormányzat szakemberei két napon át folyamatosan dolgoztak a vihar okozta károk felszámolásán.
felelõs család apa vagyok!!!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
haggy,mostcsajozok!!!!<#wink>#wink>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódok, és 2 soremelés megengedett)
itt azzal volt!!