24942
-
JD4650 #7435 ezér kéne kicsibe kezdeni, bár szerintem a traktora NH lehet, azt már be se merte rakniXD -
#7434 végkiárusítás! XD -
#7433 itt vki csődbe ment XD -
#7432 szevasztok
hát odacsapnak azért a német kölkök is. XD
Kösz reyes előre is;) -
#7431 júúúúújjúúúúújjjj!!!!XD -
#7430 Made In Germany
-
Reyes #7429 Majd megpróbálom megszerezni a feladatot, aztán bemásolom;) -
JD4650 #7428 kicsit se gazos...
-
#7427 napot :D -
#7426 ez nagyon faxás. Én lazán ébren lennék ilxenkor. Sztem jó dolog. :D -
#7425 áááá, ezen sírok!XD -
#7424 búzát is lehet, bár nem nagyon tesz jót neki... mint semminek -
JD4650 #7422 NH-NH=életed legrosszabb döntése kijavítva a legjobbá (meg vetted legrosszabb, eladtad legtutibb)XD -
#7421 okés...xD -
#7420 Júúúúj...
-
Reyes #7419 Hármas csoportok voltak, és mivel már fáradt voltam (hehe), nem én csináltam. De annyit megjegyeztem, hogy nem lehet gabonát monokultúrában termeszteni(kivéve a rozs).
A feladat nagy vonalakban: Adott egy 400 ha-os terület, azon tervezzük meg 9 növényre vonatkozóan a vetést. Őszi árpa, tavaszi árpa, cukorrépa, kukorica, napraforgó, repce, etc... A gabonák aránya nem lehet nagyobb 50%-nál, a kukorica aránya nem lehet nagyobb 15%-nál, ésatöbbi... -
#7418 NH-fendt*2Mtz=királyXDXD -
JD4650 #7417 azért írtam Fendt+NH=SZAR, ma vettük matekóránXD Nem tudsz összeadni?:D
-
#7416 és mit írtál be?? :) -
#7415 jah csak ne vario legyen xD -
#7414 a fendt nem szar te bolond. XD Axi híradóba is írták, h a fendt az autók mercije.:P -
Reyes #7413 Hehe pont ma volt róla szó növénytermesztéstanon, hogy milyen elővetemény után mit lehet vetni, és abból mennyit. Ezt kellett elosztani egy táblázatban. -
#7412 Hogy termeled a búzát?
azt arra értettem hogy lesz meghatározva mennyi tonna lett!XD
am NH + Fendt nem szar:DXD -
JD4650 #7411 szerintem csak beütötte a fejét:D -
#7410 nah ittvok...most voltunk megnézni hogy halad a szántás...TM belehuzott...most van a 13.ha nál:D -
JD4650 #7409 ha bár mien géped van akkor hogy döntöd el hogy iki a jobb? Bár te alapból veszítenél mert hát ugye NH meg Fendt eggyütt szart se ér...
Hogy termeled a búzát? Ne legyél már gyikk -
#7408 na ugye lehet arra az NH-ra jót is mondani!:D XDXD -
#7407 ötlet még hozzáXD:
-weboldal kellene hozzá
-lenne írva kinek mien gépe van (szem legyen korlátlan gépválasztás)
-oan hogy lesz hogy pl mennyi búza termett???
-
#7406 nem rossz ötlet:D vállalok egy főnökséget:D -
#7405 case in krone style
-
#7404 nem rossz ez a szekér...
-
#7403 hirdetnék egy fasza kis 'versenyt' ha lehet...(gondolom shad nem tiltakozik
nah az a lényeg, hogy legyen mondjuk 500ha-d és két embered rá... te meg egy alkalmazott
feladat; gépesitsd be búzára, árpára, repcére, kukszra, naprára,
a lehetõ legoptimálisabban.
Shad a biró, mert õ itt a legtapasztaltabb... nem nylás...komolyan
nah...szóval shad megirja hogy mennyi képzeletbeli pénzünk van, és akkor start....
mit szóltok?? csak egy kis szin a szürke hétköznapokban -
#7402 hello gyerekek
végre ide jutok én is ehy kicsit...most is suliban vok...
már megint semmi idõm sincs... -
#7401 pár liter festék...1 új karosszéria, új motor és kész. XD -
#7400 Ezt csak le kell mosni.:)
-
gibic #7399 Ugyan pár liter festék és szebb mint újkorába!XD -
#7398 és ha az ég alatt van akkor meg 1 kupac rocs?! XD monnyuk így is az... -
#7397 Gabika ha beruháztok 1 új kombira mostanába akkor nh csx. most az a legjobb. Tisztán szed mint barom meg az egész gép úgy jó ahogy van. Aztán tod mit jelent h a nh-od dicsérem??? Azt h jó meg hülye vok. xD -
#7396 Garázsban tartott Steyr 650.XD
-
#7395 nemtom, ez még a jövő zenéje, nem biztos hogy maradunk a claas-nál...amugy 2002-es