24942
-
#7715 szar embernek szar fülke:D -
#7714 bár a madarak mindezt megcsinálják a lajtal meg a traktor fülkéjével (belesz*rnak) :@@ -
#7713 fel is rugnám a helyszínen ;) XD -
#7712 ja és összekevertem... de inkább nem mondok semmit mert politizálásért kibasz sed megint szal elmagyarázom neked viktor msnen csak először olgyá fel xD -
JD4650 #7711 baleszarik a fülkébe és tele hugyozza a lajtotXD -
#7710 Az a nagyon szép ház az nem a mienk ..... de Buksit nézzétek hogy hol van xD
Nézi a traktort....beszokattam a fülkébe és a lajtra xD
majd ő fog helyettem menni az 50essel :DDDDDDDDD -
#7709 nem arról beszélek...de inkább nem politizálok...ja és csak mo.-ról beszéltem.. -
JD4650 #7708 mezőgazdaság mindig lesz te nagyon hülye...
mit csinálnál a földekkel??? te bolond vagy...
csak technológiát kell váltani hogy alkalmazkodj az időjáráshoz... -
#7707 Ja és meg szeretném kérdezni tőletek hogy mi lesz 5év múlva a mezőgazdasággal ?? sztem már nem lesz nagyon hosszú jövője bár még mindíg szeretem az mg-t de
inkább biztosabbra megyek xD -
#7706 de akkoris hamarabb :P -
#7705 laci vazzeg látszik, h lófaszt nem értes te a mg-hoz. Hülye elány az mtz elviszi 1 késes lazítót 1 óra latt megcsinál 2 ha-t a magnum meg a 6 késsel 10-et. Úgyanúgy megvan lazítva a talaj 25 cm mélyen te agyoniskolázott! -
JD4650 #7704 fasza lessz majd fagyott földet szántani... most sárba eszik 30liter a JD, ha megfagy eszik majd vagy 35-öt isXD -
JD4650 #7703 mit csinálsz? 25 cm mélyen??? baszod mélyebben szántunkXD Tudod mi a lazítózás lényege? nem úgy tűnik... Mi az 5 késest húztuk 50-60cm között...
25-ön még vinné is a 6késest a 82-esXD -
#7702 tavaly őszi szünetbe volt 1x hoa .... most meg már épp ideje szal
úgy látszik minden jóra fordul...persze csak azoknak akiknek el van
vetve minden...sztem -
#7701 na baz+ ezt érdemes volt felrakni xD
Nem nagy cucc itt már "szakad" kb. 10 m látótávolság van... -
#7700 Mit tudtok, télre mondja a havat, vagy olyan lesz mint tavaly???? -
#7699 ezt nem én mondtam hanem az a kézes gyerek de nagyobb gép többet tud mint egy 80LE-s sz*r....
Mondjuk a 82.1-es el tud húzni pl. 6 fejes lazítót kb. 25CM mélyen?? nem hiszem legfeljebb csak 1fejeset de azzal meg semmit se ér -
#7698 Na már esik nálunk is a hó:D
Pár kép róla:
-
JD4650 #7697 így vanXD -
#7696 haggyad szegényt ugyis jobban tudja mint mi... -
JD4650 #7695 ez nem biztos...
vegyél egy mtz-t mondjuk 3-as mélyszántó ekével, meg egy kézihámagnumot 8-as váltvaforgatóssal ami 20 centit pörgetXD -
#7694 ez hülyeség -
#7693 de jobban megmozgatja a földet a nagy gép b+ -
#7692 laci! felétek csak hülye emberek vannak? Ez arrafelé vmi népbetegség lehet. XD kis géppel is úgyanúgy lehet nyomulni mint nagyokkal. Gyökere... -
#7691 ki a faszt érdekel hogy haverod mit pofázik? asse tod mi az az mg...te hangember! hülyeség hogy kis gépekkel nem lehet normálisan dolgozni, jah meg mit érsz vele hogy kiirja a külső meg belső hömérsékletet? magadhoz nyulszt azt király vagy? haggyál már...wtsbe is csak akkor ülhettél az ülésbe mikor üriteni kellet azt kiment hugyozni a kombájnos te fasz xD -
#7690 Na mondom hogy mit mondott Zoli komám :
-A "kis" traktorokkal hanyagolják el az emberek a földeket...pl:MTZ,Zetor,kis JD stbstb...
- Nem tudják vele normálisan megművelni a földeket stbstb...
- Az ilyen nagy gépekkel (Magnum310) lehet normálisan megművelni a földeket...
Közben pont azon a földön volt a kiégett búza amit tárcsázott xDXD
Mindjárt visszakeresem azt a képet.. -
#7689 rokonom hozott 1 fliegl gigant trágyaszórót. itt eszetlenkedik a környéken vele. most veretett el éppen a ház előtt. csak nem lehet kilátni az ablakon, h lefényképeztem volna. XD -
#7688 és az a baj hogy igaz is amit mondott.... -
#7687 ja és a kézes gyerek nagyon oda volt meg vissza hisz akkor kapta meg azt
a gépet akkor volt 100 üzemórás mikor beleültem...beszélt olyanokról
hogy majdnem kiestem a NAGYON KÉNYELMES segédülésből xDXD -
#7686 nálad...tod ez emberfüggő -
#7685 itt most kezdik el esni a hoa -
JD4650 #7684 nálam úgykezdikXD -
#7683 ja persze beleülök és kirugom az ülésből a csákót hogy most én aarok vezetni!
sztem ez nem így működik....inkább megvárom míg megkérdezik hogy ki akarod próbálni?! -
#7682 szevasztok. itt reggel óta esik a hav. :D Már tutin meglátszik a háztetőn meg a füvön is. -
JD4650 #7681 halkan megsúgom hogy ez szinte az összes új gépben megtaálható;) -
JD4650 #7680 és pont ez a lényeg, mekkora égés hogy beleülsz és nem vezetedXD -
#7679 külső hőm. belső hőm. meg egy csomó mindent...asszem volt dőlésszög is xDD -
#7678 Ezt írtam : "Ja és az nekem ne beszéljen aki egy TM-en meg egy csomó ruszkin
kívül nem ült még munka közben más gépben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
nem azt hogy nem vezetett semmi mást te észbontó! -
JD4650 #7677 mi az hogy minden szart mér? -
JD4650 #7676 és még te pofázol Gábornak? bujj már elXD